تاریخ انتشار: جمعه 1399/06/14 - 13:47
کد خبر: 369201

سقوط یک جنگنده چینی +فیلم

برخی منابع خبری گفته‌اند یک فروند جنگنده چینی صبح روز جمعه سقوط کرده و خلبان آن نیز به شدت زخمی شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، برخی منابع خبری روز جمعه اعلام کردند یک جنگنده نیروی هوایی ارتش چین در تایوان سقوط کرده و خلبان آن به شدت مجروح شده است.

بر اساس ویدئوهای منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی، این جنگنده که گفته می‌شود از نوع «سوخو ۳۵» است، بر فراز تنگه تایوان در حال پرواز بود و حوالی یک منطقه مسکونی در این جزیره سقوط کرده است.

برخی رسانه‌ها مدعی شده‌اند این جنگنده توسط ارتش تایوان ساقط شده است. نه منابع چینی و نه تایوانی درباره این خبر تاکنون اظهار نظر نکرده‌اند. برخی نیز بر این باورند که این خبر صحت نداشته و از منابع هندی نشأت می‌گیرد.

برخی منابع می‌گویند چین علت سقوط این جنگنده را نقص فنی عنوان کرده است.

چین معتقد است تایوان بخشی جدایی‌ناپذیر از سرزمین اصلی است اما این جزیره با حمایت آمریکا و دیگر کشورهای غربی دولتی تشکیل داده که اکثر کشورهای جهان آن را به رسمیت نمی‌شناسند.

در بحبوحه تنش‌های آمریکا و چین بر سر مناطق مورد مناقشه در دریای جنوبی چین، هفته جاری یک کشتی جنگی آمریکایی برای دومین بار در دو هفته اخیر از تنگه تایوان عبور کرد.

در بیانیه وزارت دفاع تایوان نام این ناوشکن آمریکایی ذکر نشده اما آمده است که این کشتی جنگی در حال اجرای «ماموریت عادی» خود بود و وضعیت در تنگه تایوان نیز معمولی گزارش شده است.

در تاریخ هجدهم آگوست بود که ناوشکن «یو.اِس.اِس ماستین» مجهز به موشک‌های هدایت‌شونده، از تنگه تایوان عبور کرد و ارتش چین نیز این اقدام را «بسیار خطرناک» توصیف کرد.

بعد از آن بود که ارتش چین به نشانه هشدار به آمریکا، دو موشک میان‌بُرد از مدل «دانگ فنگ» به سمت دریای چین جنوبی شلیک کرد.


download

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گاهی برای باران ضجه لازم نیست / عدل دستگاه قضا کافی است
دو رتبه تک‌رقمی دیگر به کارنامه کنکوری مازندران اضافه شد
واکنش وزارت بهداشت به وقوع طاعون در روسیه
۳ گروه مسلح در عراق سلاح‌های خود را تحویل داده‌اند
مراقب کلاهبرداری‌های اینترنتی در انتخاب رشته باشید
«کامپیوتر شریف» انتخاب اول برترین رتبه های ریاضی کنکور ۱۴۰۵
از تقدیم موفقیت به رهبری تا تماس دفتر ایشان با رتبه هفتم کنکور انسانی
چه مشکلات و مسائلی بر سر راه تحقق سیاست‌های کلی جمعیت است؟
نشر دانشگاه صنعتی امیرکبیر صاحب دستورالعمل اخلاق حرفه‌ای نشر کتاب شد
امضای ترامپ، پای حکم تیرباران یک نظامی آمریکایی
بهینه‌سازی سنوات دوره‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم
دفترچه انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران
سه‌قلوی صومعه‌سرایی در جمع رتبه‌های برتر کنکور تجربی
هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز
ادعای سنتکام در ارتباط با سقوط بالگرد آمریکایی در دریای سرخ
پاک‌نژاد مشاور رئیس جمهور شد
رایزنی وزیر کشور ایران با امیر قطر در دوحه
فروش نفت با جدیت در حال پیگیری است
۹۵ درصد حواشی تغییرات مدیریتی کذب است
بی‌توجهی به حجاب در دانشگاه‌ها زیبنده جامعه اسلامی نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top