تاریخ انتشار: شنبه 1399/06/15 - 17:09
کد خبر: 369294

امیدواری سفیر ایران به آغاز تولید مشترک واکسن کرونا با همکاری روسیه

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو نسبت به آغاز هر چه سریع‌تر فرآیند تولید مشترک واکسن کووید-١٩ با همکاری صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه ابراز امیدواری کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از فارس، کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو اخیرا در گفت‌وگوی مجازی با «کیریل دمیتریف» رئیس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه ضمن تبریک موفقیت‌های دولت روسیه در زمینه ساخت و تولید واکسن کووید- ١٩ ، به گفت‌وگوی روسای جمهور و وزرای بهداشت دو کشور و توافق درباره همکاری‌های مشترک فیمابین اشاره کرد.

جلالی در این گفت‌وگو با استناد به نتایج دو نشست کارگروه واکسن و دارو بین انستیتو پاستور و مرکز ملی گامالی روسیه نسبت به  آغاز هر چه سریع‌تر فرآیند تولید مشترک واکسن کووید-١٩ با همکاری صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه ابراز امیدواری کرد.

رئیس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه نیز ضمن ابراز خرسندی از همکاری با کشورمان در زمینه ساخت و تولید انبوه واکسن کووید-١٩ توضیحات مبسوطی درخصوص مراحل و چگونگی آغاز کار مشترک ارائه کرد.

«کاظم جلالى» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه همچنین پنجشنبه ۲۳ مرداد ماه در گفت‌و‌گو با آژانس خبری اسپوتنیک ضمن استقبال از موفقیت و دستاوردهای روسیه در زمینه تولید واکسن کرونا اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در زمینه مقابله با ویروس کرونا از ابتدای شیوع این بیماری اقدام به انجام پژوهش و تحقیق در خصوص تولید واکسن این ویروس کرد و یکی از همکاری‌هایی که از ابتدای شیوع این بیماری بین ایران و روسیه شکل گرفت، همکاری در این زمینه بوده و از اینکه روسیه توانسته در این خصوص به موفقیت‌هایی دست یابد، نه تنها ما استقبال می‌کنیم، بلکه معتقدیم جامعه جهانی باید از آن استقبال کند.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران از هر گونه دستاوردی و توسط هر کشوری که منتج به یافتن واکسن و یا داروی رفع این ویروس مرگبار شود، استقبال می‌کند.

«ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه اخیرا اعلام کرد که وزارت بهداشت کشورش اولین واکسن کرونا در جهان را تأیید کرده و ابراز امیدواری کرد که روسیه به زودی تولید انبوه این واکسن را آغاز کند.

روسیه پنجم شهریور ماه از شروع رسمی آزمایش واکسن کرونا بر روی ۴۰ هزار شهروند این کشور در شهر مسکو خبر داد. واکسن ضد کرونای ساخت روسیه که «اسپوتنیک وی» نام دارد، قرار است بر روی بیش از ۴۰ هزار نفر شهروند این کشور در مسکو تزریق شود. شرکت سازنده روسی  این واکسن اعلام کرده که آزمایش‌های مشابه در این زمینه در پنج کشور دیگر انجام می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top