تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/06/18 - 02:01
کد خبر: 369584

ترامپ: بولتون یک ابله است!

رئیس جمهور آمریکا از مشاور سابق امنیت ملی خود به دلیل اظهارنظر درباره نامه‌های رهبر کره‌شمالی انتقاد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی توئیتری به اظهارات اخیر «جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی خود واکنش نشان داد.

ترامپ در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «شنیدم که جان بولتونِ احمق گفته من حرف‌هایی درباره دریافت نامه‌های عاشقانه از کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی زده‌ام، انگار که من به راستی این نامه‌ها را عاشقانه می‌پنداشتم. مشخص بود که این حرف‌ها شوخی بود و بولتون به معنای واقعی خیلی ابله است!»

ترامپ بارها از «رابطه خوبش» با رهبر کره شمالی گفته و بارها از «نامه‌های عاشقانه‌ای» که کیم جونگ اون برای او فرستاده تمجید و تشکر کرده است.

به طور مثال به تازگی رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت روابط وی با کیم جونگ اون «خوب» است و اینکه واشنگتن قبل از شیوع ویروس کرونا رابطه خوبی با چین داشته است.

پیش تر ترامپ گفته بود: « به تازگی از او [کیم جونگ اون] یادداشت خوبی دریافت کردم، این یک یادداشت خوب بود، فکر می‌کنم با هم خوب کنار می‌آییم.»

البته صحبت‌های ترامپ درباره کیم جونگ اون تازگی ندارد و او در طول دوره ریاست جمهوری خود بارها بر خوب بودن روابطش با رهبر کره شمال تاکید داشته و با اشاره به مکاتبات میانشان گفته است از او «نامه‌های عاشقانه» دریافت می‌کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عقلانیت نظام مند و پاسخ صریح
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
اسرائیل در نتیجه موشک‌های ایران فلج شد
آغاز فرصت ثبت نام در دستیاری دندانپزشکی
چرا نقش استادان دانشگاه فراتر از کلاس درس است؟
زمان برگزاری مرحله دوم المپیادهای علمی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد
مهلت دفاع از پایان نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵ تمدید شد
مهلت ثبت نام آزمون فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۵ تمدید شد
هشدار دادستانی کل کشور درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن
واشنگتن را تنبیه کنید
حملات نظامی، امنیتی و سایبری به رژیم صهیونیستی موفقیت‌آمیز بود
تغییر مقصد پروازهای بازگشت حجاج
حمل و نقل عمومی فعلا رایگان می‌ماند
AFC مجوز حرفه‌ای ۶ تیم را تایید کرد
کشورهای منطقه مراقب باشند آب به آسیاب دشمن نریزند
پتروشیمی کارون ماهشهر هدف حمله هوایی قرار گرفت
هرگونه تجاوز با پاسخ متقابل زیرساختی روبه‌رو می‌شود / نوبت تغییر محاسبات دشمن است
اصابت موشک به شمال حیفا
اراضی اشغالی را هدف قرار دادیم
پروازهای فرودگاه مهرآباد لغو شد
در حمله اسرائیل به ایران مشارکت نداشتیم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top