تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/06/31 - 17:34
کد خبر: 370950

قرارداد کلان پژوهشی صنعت نفت با ۱۳ دانشگاه کشور

۱۳ قرارداد کلان پژوهشی ازدیاد برداشت نفت و گاز در مجموع به ارزش ۳۵ میلیون یورو و ۷۱۶ میلیارد تومان، با حضور وزیر نفت میان شرکت ملی نفت ایران و ۱۳ دانشگاه و مرکز تحقیقاتی کشور امضا شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، قرارداد کلان پژوهشی ازدیاد برداشت نفت و گاز با حضور بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت، به امضای مدیرعامل شرکت ملی نفت و محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

قرارداد کلان پژوهشی صنعت نفت با ۱۳ دانشگاه کشور

در این مراسم که صبح امروز در محل وزارت نفت برگزار شد، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و  رضا مسعودی رئیس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

در مراسم امروز، 13 قرارداد کلان پژوهشی در حوزه ازدیاد برداشت میان شرکت ملی نفت ایران و دانشگاه‌های آزاد اسلامی، تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، سهند تبریز، شیراز، صنعت نفت، فردوسی مشهد، علم و صنعت، شهید چمران اهواز، صنعتی اصفهان، خلیج فارس و پژوهشگاه صنعت نفت امضا شد.

این قراردادها در ادامه مسیر توسعه فناورانه مخازن نفتی که از سال 93 با همکاری میان شرکت ملی نفت ایران و دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور برای بررسی راهکارهای ازدیاد برداشت 9 میدان نفتی کلید خورده بود، امضا شدند و به این ترتیب مطالعات ازدیاد برداشت 22 میدان به دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور واگذار شده است.

بر پایه قراردادهایی که امروز امضا شد، میدان خشت به دانشگاه آزاد اسلامی (واحد علوم و تحقیقات)، میدان یادآوران به دانشگاه تهران، میدان پارس جنوبی به دانشگاه صنعتی شریف، میدان الوند به دانشگاه صنعتی امیرکبیر، میدان رگ سفید به پژوهشگاه صنعت نفت، میدان مسجدسلیمان به دانشگاه سهند تبریز، میدان اسفند به دانشگاه شیراز، میدان فروزان به دانشگاه صنعت نفت، میدان بینک به دانشگاه فردوسی مشهد، میدان دورود به دانشگاه علم و صنعت، میدان تنگ‌بیجار به دانشگاه شهیدچمران اهواز، میدان مارون به دانشگاه صنعتی اصفهان و میدان نوروز به دانشگاه خلیج فارس واگذار شده است.

پیش‌تر نیز در گام نخست این تعامل فناورانه، مطالعات ازدیاد برداشت میدان کرنج به دانشگاه آزاد اسلامی، میدان آزادگان به انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران، میدان نفتی دارخوین به دانشگاه امیرکبیر، میدان نفتی سروش به دانشگاه سهند تبریز، میدان اهواز به پژوهشگاه صنعت نفت، میدان کوپال به دانشگاه صنعتی شریف، میدان منصوری به دانشگاه شیراز، میدان گچساران به دانشگاه صنعت نفت و میدان بی‌بی‌حکیمه به پژوهشکده ازدیاد برداشت (پژوهشگاه صنعت نفت) واگذار شده بود.

بر این اساس، تاکنون در حوزه مطالعات ازدیاد برداشت میدان‌های نفت و گاز، 22 قرارداد کلان پژوهشی با مجموع ارزش 1009 میلیارد تومان و 49 میلیون یورو میان شرکت ملی نفت ایران و 13 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی کشور امضا شده و در حال پیگیری است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تداوم بلاتکلیفی گوشیهای واردشده قبل از رجیستری
۵ نکته برای شستشوی مبل با بخارشوی
تعمیر آیفون تصویری در منزل
منابع درسی کنکور رشته ریاضی ۱۴۰۴ کدامند؟
معرفی بهترین شغل‌ها برای دوران بازنشستگی: کسب درآمد و حفظ انرژی
بررسی و معرفی بهترین زعفران های ایران
افزایش نسبی نرخ انواع ارز در مرکز مبادله ایران
سکه طرح جدید همچنان در کانال ۵۰ میلیون تومان
وزرای دفاع ایران و سوریه دیدار کردند
بورس وارد کانال بالاتر شد
اتخاذ ۵ تصمیم در کمیسیون اصل ۹۰ برای صدور مجوزهای کسب و کار
اجازه نمی‌دهیم در مورد متناسب سازی حقوق بازنشستگان یک سر سوزن از قانون عدول شود
حاجی بابایی: دولت مکلف اجرای قانون رتبه‌بندی برای بازنشستگان مهر ۱۴۰۰ به بعد است
قوامی: ۸۰ درصد شرکت های دولتی زیان ده هستند
پاسخ خضریان به‌ نماینده بجنورد درباره ظریف
تعمیر و تجهیز مجموعه‌های ورزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال جاری
نخبگان علمی نسبت به مسائل جامعه احساس مسئولیت داشته باشند
دو اولویت مهم دانشجویی در مدیریت جدید/ کمبود ۳۰۰۰ ظرفیت خوابگاهی در ترم جاری
کسب مقام اول دانشگاه علم و صنعت در مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی اوراسیا ۲۰۲۴
۶ انتصاب جدید در دانشگاه خواجه نصیر
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه تهران منصوب شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top