تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/07/08 - 20:07
کد خبر: 371739

بندر مرزی آستارا «منطقه آزاد تجاری» می‌شود

فرماندار شهرستان آستارا گفت: تبدیل منطقه ویژه اقتصادی بندرآستارا به منطقه آزاد تجاری و صنعتی در دستور کار است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از تسنیم، عباس صابر عصر امروز در نخستین نشست‌خبری خود در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: در تمام دوران خدمتم در دستگاه‌های اجرایی استان همواره بر این اعتقاد بوده‌ام که خبرنگاران مشاورین امین بنده بوده و خواهند بود.

بندر مرزی آستارا «منطقه آزاد تجاری» می‌شود

فرماندار آستارا با بیان اینکه خبرنگاران بر تمامی مشکلات شهرستان آستارا واقف هستند افزود: رسانه‌ها یکی از حوزه‌های حساس و مهم در مطالبه‌گری هستند که قطعاً باید مورد توجه قرار گیرند.

صابر با تاکید بر اینکه مدیران شهرستان از ظرفیت بالای رسانه‌ها استفاده کنند تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های رسانه برای مدیران امری ضروری است و از این ظرفیت‌ها باید به‌نحو احسن استفاده کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل شهرستان آستارا در استان و کشور خاطرنشان کرد: شهرستان مرزی بندر آستارا با دارا بودن مرزهای سه‌گانه یکی از شهرستان‌های استراتژیک کشور محسوب می‌شود.

فرماندار آستارا یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دولت در شهرستان را توسعه منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا دانست و افزود: منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا ظرفیت تبدیل شدن به منطقه آزاد تجاری و صنعتی را دارد و با تمام توان پیگیر این مورد خواهیم بود.

صابر با تاکید بر اینکه با تبدیل منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا به منطقه آزاد تجاری و صنعتی بسیاری از مشکلات شهرستان رفع می‌شود گفت: با ایجاد منطقه آزاد تجاری در این شهرستان ضمن پایین آمدن نرخ آمار بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار، سرمایه‌گذاران متعددی به این منطقه ورود خواهند کرد.

وی با بیان اینکه کارهای خوبی در منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا توسط بخش خصوصی انجام شده است بیان کرد: با توجه به‌ شرایط ویژه تجاری در این منطقه امیدواریم با همکاری بخش خصوصی و حمایت دستگاه‌های اجرایی شهرستان شاهد رشد و توسعه دوچندان این منطقه باشیم.

صابر یکی از چالش‌های مهم جهت جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را عدم تعریف پروژه توسط دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد و افزود: با برنامه‌ریزی‌هایی که توسط کارشناسان انجام شده، بنا داریم تا دستگاه‌های اجرایی پروژه‌های تعریف شده خود را به سرمایه‌گذاران اعلام کنند.

فرماندار شهرستان آستارا با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های لازم جهت حضور سرمایه‌گذاران باید فراهم شود اظهار داشت: بنا داریم که مدیران دستگاه‌های اجرایی پروژه‌های اولویت‌دار خود را به‌صورت کارشناسی شده و فراخوان در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهند.

صابر با بیان اینکه پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان آستارا باید تعیین و تکلیف شوند و مورد بهره‌برداری قرار بگیرند عنوان کرد: یکی دیگر از اولویت‌های دولت در شهرستان بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام است که با برنامه‌ریزی‌های لازم این پروژه‌ها را پیگیری می‌کنیم.

وی یکی از مهم‌ترین مشکلات شهرستان مرزی بندر آستارا را حوزه آب و فاضلاب دانست و خاطرنشان کرد: این شهرستان‌ در حوزه تامین آب مشکلات بسیاری دارد که کفاف مصرف شهرستان را نمی‌دهد و پیگیری‌های لازم در این‌باره در حال انجام است.

فرماندار شهرستان آستارا از انتصاب معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری این شهرستان در یک ماه آینده خبر داد و بیان داشت: به‌دلیل شرایط ویژه شهرستان، در این معاونت از ظرفیت‌های نیروی بومی شهرستان استفاده خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top