تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/07/09 - 15:37
کد خبر: 371851

ضرب الاجل دو ماهه مجلس برای حل مشکلات مسکن

سمیه رفیعی و اقبال شاکری نمایندگان مردم تهران در مجلس با حضور در وزارت راه ومسکن و تشکیل جلسه با نمایندگان این وزارت خانه، اتحادیه مشاورین املاک، اتاق بازرگانی ضرب الاجل دوماهه‌ای را به این وزارتخانه برای ساماندهی قیمت مسکن و جلوگیری از سودجویی بیشتر مشاوران املاک اعلام کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سمیه رفیعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به وضعیت بحرانی مسکن و انباشت نیازجامعه به ساخت و تأمین این کالای اساسی اظهار کرد: در جلسه‌ای که به همین منظور با نمایندگان اتاق بازرگانی، اتحادیه مشاورین املاک و مدیران وزارت راه ومسکن داشتیم خواستارپیگیری جدی و عملی طرح اقدام ملی مسکن از سوی دولت را داشتیم.

وی با اشاره به گلگی مدیران وزارت مسکن افزود: مدیران این وزارتخانه از عدم همکاری وزارت جهاد کشاورزی در تغییر کاربری ارضای و تخصیص آن برای ساخت مسکن همچنین کم شدن میزان تسهیلات این بخش از ۲۰ درصد به ۷ درصد که فقط ۳ درصد آن مخصوص به بخش مسکن می‌رسد اظهار شکایت کردند و خواستار تشکیل صندوق ملی مسکن شدند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد اتحادیه مشاوران املاک ادامه داد: کژکاری و ناظربودن ذی‌نفع در نظام صنفی مخصوصاً اتحادیه مشاوران املاک، کنترل قیمت‌ها و سودجویی و قیمت سازی توسط این صنف، باعث مشکلات اساسی پیشروی مصرف کنندگان واقعی مسکن شده لذا از آن‌جایی که حقوق عامه دچار نقض می‌شود آن را از طریق قوه قضائیه پیگیری خواهیم کرد همچنین در این خصوص ضرب الاجل دوماهه‌ای را برای وزارت مسکن و اتحادیه مشاوران املاک به منظور جلوگیری از سودجویی بیشتر مشاوران املاک و کنترل قیمت مسکن تعیین کردیم.

رفیعی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین لزوم ورد جدی حاکمیت به مسئله مسکن، رفع خلاءهای قانونی، جلوگیری از کژکاری‌های بنگاه‌های معاملات ملکی، پیگیری اجاره‌داری حرفه‌ای، ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه معاملات آنلاین املاک و مستقلات، تصویب فوری قانون تجمیع وظایف حوزه مسکن و تأمین منابع مالی دائمی، تکمیل و فراگیر کردن سامانه ملی مسکن و تعیین تکلیف معاملات قولنامه‌های مسکن از دیگر نکاتی بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد برای آن کارگروه ویژه‌ای تشکیل شود.

کوتاهی دولت در تأمین مسکن خطرناک است
اقبال شاکری دیگر نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: در ابتدای این جلسه ضمن درخواست رسیدگی از سوی مراجع قضایی و مدعی العموم برای ترک فعل وزیرسابق راه و مسکن و شهرسازی، تذکری جدی را به مدیران این وزارتخانه به علت کم شدن فاصله زمانی رشد و جهش قیمت مسکن از پنج تا هشت سال به یک سال داشتیم.

وی ادامه داد: متأسفانه نظارت عملی و مؤثر بر بنگاه‌های معاملات ملکی انجام نمی‌گیرد که همین امر احتمال تبانی، تخلف و کنترل قیمتی در مرحله مصرف کنندگان واقعی را افزایش داده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از ورود فعالان این صنف به شورایاری‌های محلات گفت: همین امر منجر به بروز زمینه‌های تخلف ساخت و سازها در مناطق مختلف کشور از جمله تهران شده و عملاً  بنگاه‌های مشاور املاک به به معامله گری و دلالی و تشدید رشد قیمت‌ها می‌پردازند.

شاکری در پایان خاطرنشان کرد: ادامه تحمیل کوتاهی دولت فعلی در تأمین مسکن به دولت بعدی را بسیار خطرناک است و این دولت حداقل باید زیرساخت‌های تأمین مسکن به شکل گسترده را فراهم کند تا دولت بعدی در ادامه مسیر با مشکل اساسی مواجه نشود زیرا کشور همسو با نیازهای جامعه به مسکن پیش نرفته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه ۷۰ فقیه مجلس خبرگان، جلوه‌ای از اشراف عمیق بر مبانی فقهی و بصیرت دینی است
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
معاون ترامپ مدعی شد: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود!
بازگشت تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ +عکس
گفتگوی مقامات روسیه و ترکیه درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا
انگلیس با طوفان کاپیتان به مرحله یک‌هشتم نهایی رسید
بازدید تاج از اردوی تیم فوتبال امید
چه کفش و کوله ای برای مراسم تشییع مناسب است؟
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
جذب هئیت علمی دکتری در برخی رشته‌های خاص دانشگاه ملی مهارت کلید خورد
فرآیند جذب مدرسان معارف اسلامی در دانشگاه علمی کاربردی بازنگری می شود
پذیرش بدون کنکور مدال‌آوران طلای ۲ المپیاد جغرافیا و علوم زمین
خط اعتباری۳ هزار میلیاردی برای حمایت از دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده دانشگاه شریف در جنگ
اعلام آمادگی پارک دانشگاه تهران برای هدایت فناوری و نوآوری در روستاها
تغییر زمان آزمون داروسازان خارج از کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top