تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/07/10 - 12:56
کد خبر: 371947

واکنش تشکل‌های دانشجویی یزد درپی عزیمت سفیر انگلیس به این استان

تشکل‌های دانشجویی استان یزد با صدور بیانیه‌ای ضمن طرح این سوال که علت عزیمت سفیر انگلیس که عنصر نامطلوب لندن در فتنه‌ها و اغتشاشات بوده به یزد چیست؟ از مقامات و مسئولان سیاسی و امنیتی خواستند این موضوع را بررسی کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جمعی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان یزد با صدور بیانیه‌ای با اشاره به سفر مشکوک اب‌مک‌ایر سفیر انگلیس که قبلاً با حضور در اغتشاشات آبان ماه و تصویربرداری از تجمعات دستگیر و به عنوان عنصر نامطلوب سیاسی شناخته شده بود به شهر یزد ضمن محکوم کردن این اقدام، از مسئولان سیاسی و امنیتی خواستند علت این سفر را بررسی کرده و چرایی آنرا تحقیق کنند. 

متن این بیانیه به شرح ذیل است: 

بسمه تعالی

شنیده‌ها حاکی از آن است که «رابرت مک‌ایر» سفیر انگلیس که قبلاً با حضور در اغتشاشات آبان ماه و تصویربرداری از تجمعات دستگیر و به عنوان عنصر نامطلوب سیاسی شناخته شده بود، برای دومین بار قصد سفر به اصطلاح سیاحتی به یزد داشته و  امروز پنج شنبه  وارد استان یزد می‌شود. 

از وقتی خبر حضور ایشان در یزد شنیده شده، مردم در این فکر هستند که باز چه نقشه‌ای در کار است؟! انگیزه او از این سفر چیست؟! چه فتنه‌ای قرار است در پی حضور ایشان رخ دهد؟! که این بدبینی و نگرانی مردم متاثر از سابقه‌ منفی و عملکرد شرورانه‌ای است که از فتنه‌گری‌های انگلستان در حافظه تاریخی مردم نهادینه شده است.  

آیا دومین سفر چند روزه‌ سفیر انگلیس به استان یزد در کمتر از یکسال اخیر هدفی جز دخالت در امور داخلی ایران و پیگیری و پیمایش میدانی در جهت طراحی اغتشاشات دارد؟ 

پشت پرده‌ این سفر به ظاهر سیاحتی، چه‌ کسانی و با چه‌ برنامه‌هایی هستند که بدون اطلاع مسئولین استان چنین سفری را برنامه‌ریزی کرده‌اند؟ 

مگر آثار باستانی یزد در مدت کمتر از یکسال چقدر تغییر کرده‌اند که آقای سفیر اینچنین مشتاقانه پیگیر سفر چند روزه به استان یزد است؟ 

مردم استان یزد به سفر برنامه‌ریزی شده برای ایشان از طرف وزارت کشور و وزارت خارجه خوشبین نیستند چراکه روباه پیر سابقه سیاهی را در کارنامه خود دارد. 

جنبش دانشجویی یزد از استاندار یزد، نمایندگان ولایی و انقلابی استان و نماینده ولی فقیه استان در وهله‌ی اول درخواست لغو سفر سفیر روباه پیر، و در مرحله‌ی دوم می‌خواهد که برنامه‌ سفر سفیر انگلیس به استان یزد را برای مردم شفاف، و هدف از آن را تشریح نمایند؛ و همچنین از فعالین سیاسی و فرهنگی استان در خواست دارد نسبت به این سفر که دارای ابهامات فراوان است بی‌تفاوت نباشند.

من الله توفیق

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد
بسیج دانشجویی دانشگاه یزد
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجوئی استان یزد 
مجمع دانشجویان عدالت‌خواه دانشگاه فرهنگیان یزد
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان یزد
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک پرسپولیسی سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان شد
شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز از زبان یک دیپلمات
نماینده مجلس: افزایش مبلغ کالابرگ باید متناسب با تورم هرچه سریع‌تر اجرایی شود
هشدار آب منطقه‌ای تهران: همچنان در دوران خشکسالی هستیم
فیلم | جان مرشایمر: هر ایرانی که فکر می‌کند اگر خواسته‌هایش متعادل‌تر باشد می‌تواند با آمریکایی‌ها به توافق دست یابد، عقلش را از دست داده است
احترام؛ رکن اصلی صمیمیت در زندگی مشترک
افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
اشتباهات پاک کردن لکه آب پرتقال از فرش
روش های موثر و آسان برای مراقبت از فرش
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
فیلم | روایت علی نادری مدیرعامل سابق ایرنا از پشت پرده برخی جابجایی‌ها با حکم رهبر انقلاب
تقویت همکاری شهرداری و پلیس برای ساماندهی معتادان متجاهر
اژه‌ای: اموال و مدارک مردم را پس از رفع ضرورت قضایی فوری برگردانید
کاهش ذخایر نفت شاندونگ چین؛  احتمال افزایش خرید نفت ایران
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به زیر ۳۰۰ میلیون بشکه رسید
وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
فیلم | توضیحات بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، درباره یک فساد بزرگ در وزارت کشاورزی دولت پزشکیان
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top