تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/07/14 - 18:58
کد خبر: 372400

بی‌ثباتی در آمریکا خوب نیست اما بسیار محتمل است

وزیر امور خارجه روسیه با تأکید بر اینکه مسکو با هر فردی که در انتخابات آمریکا پیروز شود کار خواهد کرد گفت با توجه به تحولات اخیر آمریکا، وقوع بی ثباتی در این کشور بسیار محتمل است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه درخصوص بی ثباتی داخلی در آمریکا و وضعیت درگیری‌های قره‌باغ هشدار داد.

بی‌ثباتی در آمریکا خوب نیست اما بسیار محتمل است

به نوشته پایگاه «تله ریپورت»، لاوروف ضمن سخنرانی در نشست «اتحادیه مشاغل اروپایی» تأکید کرد: «رئیس جمهور [ولادیمیر پوتین] بارها در این باره صحبت کرده است که ما با هر کسی که [در آمریکا] انتخاب شود کار خواهیم کرد».

وی با اشاره به اینکه مسکو در حال حاضر ناظر بر منازعه میان دموکرات‌ها و جمهوری خواهان در آمریکا است، گفت: «بی ثباتی در ایالات متحده چیز خوبی نیست اما در کل رویدادی بسیار محتمل است و به سود هیچ یک از ما نیست».

لاوروف در ادامه سخنان خود افزود، معاهده تسلیحاتی «نیو استارت» با آمریکا به خاطر شروطی که واشنگتن اخیراً تعیین کرده است، محکوم به مرگ است.

«مارشال بیلینگزلی» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی گفته است واشنگتن می‌خواهد نیو استارت را نه به صورت معاهده بلکه به صورت تفاهم نامه به مدت کمتر از ۵ سال تمدید کند.

وی افزود روسیه برای رسیدن به توافقی جدید باید با حضور نیروهای ناتو در اروپا کنار بیاید و در غیر این صورت با زرادخانه‌های مدرن سازی شده آمریکا روبه‌رو خواهد بود.

معاهده نیو استارت در سال ۲۰۱۰ توسط «دیمیتری مدودف» رئیس‌جمهور وقت روسیه و «باراک اوباما» رئیس جمهور وقت  آمریکا به امضا رسید. در حال حاضر این توافقنامه تنها عامل کنترل تسلیحات بین دو کشور است که هنوز لازم الاجراست و در فوریه ۲۰۲۱ منقضی می‌شود.

این پیمان در صورت توافق دو طرف تنها تا ۵ سال دیگر یعنی سال ۲۰۲۶ قابل تمدید است. مسکو از واشنگتن خواسته تمدید این سند را به تعویق نیندازد و آن را استاندارد طلایی در حوزه خلع سلاح توصیف کرده است.

وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه همچنین درخصوص درگیری‌های چند روز اخیر میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت، او به همراه وزرای امور خارجه آمریکا و فرانسه در حال تهیه بیانیه مشترک هستند.

او در ادامه گفت، درخصوص اوضاع قره‌باغ، با دو طرف درگیر و همچنین ترکیه و ایران به‌عنوان همسایه‌های آن‌ها در ارتباط هستیم.

جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان، دو جمهوری استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی از سال ۱۹۹۲ به دنبال تصرف منطقه قره‌باغ کوهستانی توسط ارمنستان و اعلام خودمختاری این منطقه وارد درگیری نظامی شدند و تلاش‌ها برای حل مناقشه قره‌باغ در قالب گروه میانجی مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

«الهام علی‌اف» رئیس جمهور آذربایجان، امروز مقامات ارمنستان را به پذیرش و اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت دعوت کرد و گفت که باکو حاضر است در آینده روابط خود را با مردم ارمنستان عادی‌سازی کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اعتصاب غذای دانشجویان دانشگاه پرینستون در همبستگی با غزه
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۴ روز دیگر
دانشگاه ورمونت سخنرانی سفیر آمریکا در سازمان ملل را لغو کرد
در سفر رافائل گروسی به تهران موارد
انتقاد یک امام جمعه از مشروب‌خوری برخی پزشکان ایرانی
فوت دردناک نخبه کنکوری به همراه پدرش +جزِئیات
زشت است جمعیتی در یک صنف مقدس(پزشکان) با عادی انگاری، دسته جمعی مجلس گناه برپا کنند
بارش‌های باورنکردنی باران در یک استان غربی
شیعه جعفری
مقاومت اسلامی عراق برای اولین بار تل آویو را هدف قرار داد
محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف / اعتراض دانشجویان شریف / جذب ۷۲ هزار معلم از طریق آزمون‌های استخدامی
مرکز تولید مشروبات الکلی در رژیم‌ صهیونیستی هک شد
لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده
شگفت‌زدگی فعال اقتصادی چینی از پیشرفت‌ دانش‌بنیان‌ها در حوزه انرژی خورشیدی
بیش از ۴۰ درصد رای‌دهندگان آمریکایی جنگ داخلی را محتمل می‌دانند
شهادت ۳ شهروند ترکیه‌ای از سوی رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر
پیام اعتراض دانشجویان آمریکا، پایان دادن به جنایت در غزه است
تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه بدلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو
۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top