تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/07/16 - 18:36
کد خبر: 372640

فعالیت در مسیر امربه معروف و نهی از منکر باید با قصد قربت باشد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی فعالیت در مسیر امر به معروف و نهی از منکر به دلیل خدمت به فریضه بزرگ الهی را یک عبادت دانست و گفت: کار کردن در این ستاد باید با قصد قربت و نیت خالص الهی همراه باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، از مشهد به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم الهدی در آیین افتتاح شهدای امر به معروف و در جمع کارکنان ستاد امربه معروف ونهی از منکر این استان با اشاره به وظایف پشتیبانی از فعالیت‌های فریضتین، اظهار کرد: طلایه‌داران معروف، جشنواره مفلحون و برگزاری دوره‌های آموزشی امر به معروف و نهی از منکر سه اقدام اصلی و اجرایی ستاد خراسان رضوی است.

فعالیت در مسیر امربه معروف و نهی از منکر باید با قصد قربت باشد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: طلایه‌داران معروف و گروه‌های امر به معروفی بهترین نظام تشکیلاتی احیای امر به معروف و نهی از منکر و جشنواره مفلحون نشان‌دهنده جریان امر به معروف و نهی از منکر و راه ارتباطی با شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات است.

وی با اشاره به توطئه‌ای که در جامعه راه افتاده تا نشان دهد دین داری در مردم به خاطر فشار اقتصادی کاهش یافته، ادامه داد: تنها قدرت اجتماعی مقابل این توطئه برای جلوگیری تضعیف نظام و پایمال شدن خون شهیدان فراگیرکردن امر به معروف و نهی از منکر است.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: باید از امکانات بسیج و سپاه برای همراهی و تقویت جایگاه آمران به معروف و ناهیان از منکر نهایت استفاده صورت بگیرد.

همچنین در این جلسه دبیر ستاد استان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی گفت: تاکنون برای بیش از 5 هزار نفر آموزش مقدماتی در این استان برگزار شده و آموزش مجازی نیز به تازگی در سایت استان راه اندازی شده است.

علی اکبر افراسیابی خاطرنشان کرد: بیش از 552 شورای امر به معروف و نهی از منکر در مساجد، ادارات، اصناف و اتحادیه‌ها راه‌اندازی شده که در زمینه اقامه امر به معروف و نهی از منکر با این ستاد همکاری دارند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترکیه و یمن؛ ۳ دلیلی که آنکارا وارد جنگ نمی‌شود
سن جذب اعضای هیئت علمی به ۴۰ سال کاهش یافت
پزشکیان در تریبون مجمع عمومی؛ روایتگر مظلومیت و ایستادگی ایران
همکاری مجازی با اساتید ایرانی دانشگاه‌های آمریکا
هیئت دولت امروز را عزای عمومی اعلام کرد
قیمت طلا امروز کاهش یافت
تغییر «مدل سنتی» میزبانی‌های مهم
مذاکره با آمریکا راه‌حل نیست / پزشکیان نباید با ترامپ دیدار کند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از جمعه
۱۶۸ نیمکت خالی در مهر میناب
استیضاح فوری عراقچی؛ دیدار نیویورک، قبح‌شکنی بی‌دستاورد
رئیس روس‌ اتم: وضعیت در نیروگاه اتمی بوشهر ایران آرام است
سرلشکر صفوی: چین و روسیه کمک‌های غیر سیاسی هم به ایران می‌کنند
دیدار ترامپ با سران کشورهای عربی و منطقه در نیویورک با محوریت ایران
حمله موشکی عربستان سعودی به شمال یمن
آمادگی وزارت علوم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌
هشدار جدی سخنگوی سپاه به آمریکا: در میدان عمل پاسخ خواهیم داد
حضور خانواده دانش‌آموزان مینابی بر سر مزار شهدای مدرسه شجره طیبه در آستانه شروع سال تحصیلی +عکس
صداوسیما: با اصرار آمریکا دیدار عراقچی و ویتکاف در نیویورک برگزار شد
پرونده کاروان ورزش ایران بسته شد/ ایران در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌ها
پیام سرلشکر رضایی در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top