تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/08/14 - 10:00
کد خبر: 375058

انتخاب «ترامپ»یا «بایدن» فرقی ندارد

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل گفت: انتخاب «ترامپ» یا «بایدن» اهمیت چندانی برای ما ندارد و حل مشکلات اقتصادی را باید در داخل کشور جستجو کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حسین امیرعبداللهیان در گفتگوی رادیویی، با اشاره به انتخابات آمریکا، گفت:برای تحلیل انتخابات آمریکا ابتدا باید به وضع داخلی این جامعه پرداخت؛ جامعه آمریکا به صورت روتوش شده از طریق رسانه‌ها و صاحبان تبلیغات، جذاب است، اما این جامعه با مشکلات زیادی همچون فقر و بیمه روبروست و فقط شکل مشکلاتشان متفاوت است.

انتخاب «ترامپ»یا «بایدن» فرقی ندارد

وی گفت: از وعده‌های نامزدهای ریاست جمهوری می‌توان اوضاع به هم ریخته داخلی ایالت متحده آمریکا را مشاهده کرد و وضع اقتصادی این کشور حتی قبل از کرونا چالش‌های جدی داشته است.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل با اشاره به حساسیت بالای انتخابات این دوره در آمریکا، تاکید کرد: بخشی از این حساسیت به رفتارها و برخورد ترامپ با رقبای انتخاباتی خود برمی‌گردد.  اما در نهایت مسئله روی کار آمدن جمهوری خواهان و یا دموکرات‌ها یک مسئله داخلی است از این رو  انتخاب «ترامپ» یا «بایدن» اهمیت چندانی برای ما ندارد و حل مشکلات اقتصادی را باید در داخل کشور جستجو کرد.

امیرعبداللهیان افزود: ما به عنوان دیپلمات و کسانی‌که تحولات سیاسی و بین المللی را پیگیری می‌کنیم، باید ببینیم این انتخابات چه تاثیری بر روی منافع ملی ما و در سطح منطقه و بین الملل خواهد داشت. در حال حاضر سیاست‌های اروپایی به سمت جانبداری از دموکرات خواه‌ها حرکت می‌کنند؛ تا دقیقه ۹۰ نمی‌توان پیش بینی نهایی را ارائه داد.

وی همچنین با اشاره به تصمیم اشتباه ترامپ در ترور سردار سلیمانی، گفت: از نظر ایران، ترامپ قاتل سردار حاج قاسم سلیمانی است و این مسئله برای مردم ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. برخی از دیپلمات‌ها به ما پیشنهاد می‌دهند سطحی از مذاکرات بین ایران و آمریکا صورت گیرد، اما حماقت ترامپ در خصوص صدور دستور ترور حاج قاسم سلیمانی تمامی اعتمادها را نسبت به وی از بین برده است.

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل با بیان اینکه روی کار آمدن «بایدن» نیز به معنی بهتر شدن اوضاع و برداشتن تمامی تحریم‌ها نخواهد بود، افزود: علیرغم خدمات فراوان ارائه شده از جانب دولت پهلوی در گذشته به آمریکا، سیاست‌های آمریکایی هیچگاه با ایران دوستانه نبوده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ضرورت ایجاد هسته‌های پژوهشی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها
راه‌حل دانشگاه شریف برای حل مشکل قطعی برق
صالحی: قدردانی از مسیر سختی که مرحوم ژاله علو به جان خرید
معاون رئیس جمهور: محور بودجه سال ۱۴۰۴ تحکیم بنیان خانواده است
نتایج آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش اعلام شد
وضعیت هوای تهران قرمز شد
صالحی: زنان ایران در هر فرازی از تاریخ، طلایه‌دار عزت و شرف بوده‌اند
ژاله علو گوینده رادیو و بازیگر پیشکسوت درگذشت
رهبری چگونه به وضعیت می‌نگرند؟
نخستین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران آغاز شد
استفتاء از امام خامنه‌ای؛ میزان اطاعت از مادر
همتی:امیدوارم به تدریج شاهد آرامش و ثبات در بازار ارز باشیم
پزشکیان: جلوگیری از توسعه پایتخت سیاست قطعی دولت است
ظرفیت پذیرش دانشجویان عراقی در ایران افزایش می‌یابد
عزم ایران برای تکمیل راهگذر شمال جنوب
رقابت پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها در ایستگاه پایانی
معافیت جدید برای سرباز قهرمان‌ها
نامه خضریان به پژمان‌فر درباره روند برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی
دیدار وزیر حمل و نقل روسیه با معاون اول رئیس جمهور
بحران ناترازی انرژی بدون همراهی و کمک مردم قابل حل نیست
واکنش حماس به عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top