تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/08/18 - 11:12
کد خبر: 375507

توافق عون و حریری درباره توزیع پست‌های حاکمیتی

منابع لبنانی گزارش دادند که میشل عون و سعد حریری در رایزنی‌های اخیر خود برای تشکیل دولت درباره نحوه توزیع پست‌های حاکمیتی به توافق رسیده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از پایگاه خبری النشره، منابع آگاه از پرونده تشکیل دولت در لبنان اعلام کردند که روز گذشته هیچ گزارش جدیدی درباره روند رایزنی‌ها در این زمینه منتشر نشده است.

توافق عون و حریری درباره توزیع پست‌های حاکمیتی

این منابع تاکید کردند، آخرین موضوعی که «سعد حریری» نخست وزیر مکلف لبنان در دیدار اخیر خود روز گذشته با «میشل عون» رئیس جمهوری لبنان درباره آن بحث کردند، تغییر روند توزیع پست‌های حاکمیتی بود.

منابع مذکور تصریح کردند که در این میان مسئله اساسی مربوط به وزارت کشور است که توافق شد تا سهم تیم رئیس جمهور باشد و به دنبال آن سایر پست‌های حاکمیتی نیز به استثناء وزارت دارایی که در اختیار گرو‌ه‌های شیعه خواهد بود، به همین منوال توزیع می‌شود.

منابع آگاه لبنانی همچنین درباره تاثیر تحریم‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه «جبران باسیل» رئیس جریان آزاد ملی بر دولت اظهار داشتند که این تاثیر هنوز نامشخص است.

منابع لبنانی افزودند که در حال حاضر احزاب سیاسی لبنان رویکرد متفاوتی درباره این موضوع دارند؛ به طوری که برخی از آنها معتقدند باید دولت هرچه سریعتر تشکیل شود تا از اعمال تحریم‌های بیشتر جلوگیری کند، در حالی‌که برخی از احزاب می‌گویند، هر حزب و گروهی به مطالبات و شروط خود برای تشکیل دولت پایبند خواهد بود.

جمعه گذشته وزارت خزانه داری آمریکا از اعمال تحریم علیه جبران باسیل، رئیس جریان ملی آزاد(از مهمترین گروههای مسیحی هم‌پیمان حزب الله) و داماد میشل عون، رئیس جمهور لبنان خبر داد.

رئیس‌جمهوری لبنان در همین زمینه خواستار ارائه ادله و مستندات لازم از جانب واشنگتن برای توجیه تحریم جبران باسیل شده و تاکید کرد که خودش شخصا روند قانونی این موضوع را پیگیری خواهد کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top