تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/08/18 - 22:14
کد خبر: 375585

بزرگداشت اکبر عالمی و رضا برجی در اختتامیه جشنواره تلویزیونی مستند

بزرگداشت اکبر عالمی و رضا برجی در اختتامیه چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در اختتامیه چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند آئین گرامیداشت مرحوم اکبر عالمی و بزرگداشت رضا برجی دو چهره پیشکسوت سینمای مستند برگزار می‌شود.

اکبر عالمی متولد تیرماه ۱۳۲۴ در اهواز مجری و کارشناس تلویزیون، استاد دانشگاه تربیت مدرس و کارگردانی بود که غالب کارهای وی در ژانر مستند عرضه شده‌اند. عالمی در دهه ۷۰ مجری و کارشناس برنامه «هنر هفتم» بود که از جمله مهمتری برنامه‌های سینمایی در تلویزیون به شمار می‌آمد. همچنین از فعالیت‌های هنری او می‌توان به ساخت برنامه‌های هنری و فرهنگی تلویزیونی در زمینه سینما همراه با اجراهای حرفه‌ای و ماندگار و نقدهای تأثیرگذار فیلم، چند دهه تدریس در دانشگاه‌های هنر، مدیریت لابراتوارهای سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ساخت حدود سی فیلم مستند برای صنایع داروسازی، پتروشیمی، نساجی و چوب به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، عربی اشاره کرد. این هنرمند پیشکسوت مدتی قبل در اثر ابتلا به بیماری کرونا دارفانی را وداع گفت.

رضا برجی دیگر چهره‌ای است که بزرگداشت او در اختتامیه چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند برگزار می‌شود. برجی از جمله عکاسان و مستندسازان باسابقه و پیشکسوت ایرانی است که سال‌ها در زمینه عکاسی و مستندسازی جنگ و بحران فعالیت داشته است و جنگ های ایران و عراق، افغانستان، تاجیکستان، کشمیر، هند و پاکستان، قره باغ، چچن، بوسنی، کوزوو، لبنان، سومالی، سودان، غزه و جنگ‌های خلیج فارس از جنگ‌هایی هستند که وی با قاب دوربین به ثبت آنها پرداخته است.

سواحل اشک و زیتون، سال‌های گلوله و زنبق، مادران صربرنیتسا، لعل بدخشان و در امتداد غدیر از جمله مهمترین آثار برجی به شمار می‌آیند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top