تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/08/25 - 17:46
کد خبر: 376271

ممنوعیت برگزاری حراجی و فروش فوق العاده در تهران

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: با توجه به شرایط ویژه تهران و شیوع بیماری کرونا، به هیچ واحد صنفی اجازه برپایی حراجی یا نمایشگاه یا فروش‌های فوق العاده، داده نمی‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ قاسم نوده فراهانی با اشاره به اقدام یکی از واحد‌های صنفی برای برپایی حراج که باعث ازدحام مشتریان و تصاویر آن در فضای مجازی منتشر شده بود افزود: این واحد صنفی بدون آن که مجوز حراجی دریافت کند اقدام به این کار کرده بود.

وی اضافه کرد: واحد‌های صنفی طبق قانون باید حتماً از اتحادیه مربوطه خود برای برپایی حراج مجوز بگیرند و اتحادیه نیز باید کنترل کند که آیا این حراجی واقعی است و قیمت‌ها را بررسی کند.

فرهانی گفت: علاوه بر این مشخص شد که این واحد صنفی پروانه کسب نیز نداشته است و بعد از آن که بازرسان اتاق اصناف و نیروی انتظامی به این واحد صنفی تذکر دادند این واحد پلمپ شد.

رئیس اتاق اصناف تهران افزود: با این حال جرایم مربوط به تخلفات بازدارنده نیست و در پی این هستیم که در قانون جدید نظام صنفی این جرایم را اصلاح کنیم تا کسی به فکر تخلف نباشد.

نوده فراهانی با اشاره به اجرای محدودیت‌های جدید کرونایی در تهران گفت: با گذشت چند شب از اجرای این طرح، همکاری صنوف بهتر شده ضمن اینکه در تهران بیش از 85 درصد از صنوف، همکاری می‌کند.

وی افزود: اتاق اصناف، سازمان صنعت معدن و تجارت تهران و همچنین سازمان حمایت، به واحد‌های صنفی برای رعایت محدودیت‌های کرونایی تذکر می‌دهند و در چند شب گذشته به بیش از 2400 واحد صنفی سرکشی کردیم و به 500 واحد تذکر داده شده و تعدادی از واحد‌ها که به تذکر‌ها توجه نکرده‌اند جریمه شده اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top