تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/09/06 - 18:32
کد خبر: 377348

اعطای احکام هیئت امنای «اندیشکده ادبیات پایداری»

نخستین نشست هیئت امنای «اندیشکده ادبیات پایداری» برگزار و در این مراسم احکام هیئت امنا به آن‌ها داده شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، بر اساس خبر رسیده، در این نشست که روز گذشته (چهارشنبه، پنجم آذرماه) با حضور محمدمهدی دادمان - رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی - برگزار شد، احکام اعضای هیئت امنای این اندیشکده از سوی او به آن‌ها اهدا شد.

البته با توجه به آیین‌نامه‌های بهداشتی و محدودیت‌های ابلاغی از سوی ستاد ملی کرونا، تعدادی از اعضا به صورت حضوری و باقی از طریق ویدئو کنفرانس در جلسه شرکت داشتند.

اعضای هیئت امنای این اندیشکده را  محمدرضا سنگری به عنوان رئیس، محسن مؤمنی‌شریف - رئیس پیشین حوزه هنری انقلاب اسلامی -، محمدرضا ترکی - استاد دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران -، مجتبی رحماندوست - استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران -، احمد امیری‌خراسانی - استاد دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شهید باهنر کرمان -، حسینعلی قبادی - رئیس پژوهشکده علوم انسانی و مطالعات فرهنگی -، علیرضا کمری - استاد دانشگاه و  نویسنده و پژوهشگر ادبیات مقاومت و پایداری - و وحید یامین‌پور - رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری انقلاب اسلامی - تشکیل می‌دهند.

بر اساس این گزارش، این اندیشکده بنا بر رهنمودهای مقام معظم رهبری و با هدف سامان‌دهی و صورت‌بندی نظری جریان ادبیات پایداری در فضای علمی و دانشگاهی کشور تاسیس شده است. از نکات حائز اهمیت در جریان تاسیس این اندیشکده حضور جمعی از نخبگان و پیشکسوتان ادبیات پایداری است که این امیدواری را ایجاد می‌کند تا گام ناتمام قبلی در تاسیس رشته ادبیات پایداری در دانشگاه‌ها با حضور و اهتمام این اعضا شکل جدی‌تری به خود بگیرد. پیش از برگزاری نشست دیروز اعضای اندیشکده از نزدیک به یک سال گذشته نشست‌های متعددی را برای تمهید مقدمات و طراحی نیازهای اولیه تشکیل اندیشکده برگزار کرده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top