تاریخ انتشار: جمعه 1399/09/07 - 23:34
کد خبر: 377436

بیاینه ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در واکنش به نامه وزیر علوم به رهبری

در قسمتی از این بیانیه آمده است: ورود نگاه های سطحی، نظرات غیر عالمانه و غرض ورزی ها سیاسی، آن هم از سوی مسئولین ارشد کشور به مقوله تعلیم وتربیت، بسیار نگران کننده است و لازم است متذکر شویم در ابتدا، پیشنهادات و نظرات خود را در حوزه تعلیم و تربیت، از مسیر کارشناسی متخصصین این حوزه دنبال نموده و از ارسال نامه مستقیم به عالی ترین مقام کشور، خود داری نمایند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن بیانیه به شرح زیر است:

 بسم الله الرحمن الرحیم

وَ إِذا قِیلَ لَهُمْ لا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قالُوا إِنَّما نَحْنُ مُصْلِحُونَ

وهنگامی که به آنان گفته شود: «در زمین فساد نکنید» می گویند: «ما فقط اصلاح کننده ایم»! بقره،۱۱

"البتّه گفته میشود که از بیرون کسانی (ماده 28) را میگیرند، آن یک عمل اضطراری است و در صورت ناچاری و اضطرار البتّه اشکال ندارد؛ علی الاصول هم یک کارِ درستی نیست؛ معلّمی یک حرفه ی فنّی است، یک کار هنری است؛ یادگرفتن لازم دارد؛ اینجا شما معلّمی را یاد میگیرید؛ آن که در فلان دانشگاه دیگر درس خوانده، او این معلومات شما را که در اینجا یاد گرفته اید ندارد؛ چطور میخواهد معلّمی کند؟ مراکز تربیت معلّم -که مهم ترینش فعلاً دانشگاه فرهنگیان است- مرکز ثقل اصلی نظام آموزش و پرورش کشورند و در مورد این دانشگاه کوتاهی شده."

مقام معظم رهبری مدظله العالی در دیدار با دانشجو معلمان سال ۱۳۹۷

اخیرا دکتر غلامی وزیر محترم علوم وتحقیقات در اقدامی کارشناسی نشده و بدون ارائه دلیل، در نامه ای به ظاهر دلسوزانه اما در باطن بسیار مخرب، خطاب به رهبر حکیم انقلاب ضمن زیر سوال بردن جذب دانشجو معلمان از طریق کنکور و تربیت ۴ ساله آن ها، خواستار حذف دوره ۴ ساله دانشگاه فرهنگیان و جذب معلم از میان دانش آموختگان دیگر دانشگاه ها و از طریق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه شده اند.

لذاما دانش آموختگان و معلمانِ بسیجی متولد دانشگاه فرهنگیان، چند نکته را خدمت ایشان و احیانا هم کیشان و هم فکرانشان، متذکر می شویم؛

اول، 

ورود نگاه های سطحی، نظرات غیر عالمانه و  غرض ورزی ها سیاسی، آن هم از سوی مسئولین ارشد کشور به مقوله تعلیم وتربیت، بسیار نگران کننده است و لازم است متذکر شویم در ابتدا، پیشنهادات و نظرات خود را در حوزه تعلیم و تربیت، از مسیر کارشناسی متخصصین این حوزه دنبال نموده  و از ارسال نامه مستقیم به عالی ترین مقام کشور، خود داری نمایند.

دوم،

عدم وجود درک درستی از مقوله تربیت و تربیت معلم را  یک شبه و یکساله دانستند قطعا برداشت های ساده انگارانه است که چنین برداشت های ناصحیح و سطحی از وزیری که خود عضو هیات امنا دانشگاه فرهنگیان بوده و سکان دار دستگاه علمی و پژوهشی کشور است، بدور از عقلانیت است.

سوم،

براساس ماده ۲۸ اساسنامه‌ی دانشگاه فرهنگیان، جذب از طریق ماده ۲۸ صرفا جهت تامین بخشی از "نیازهای خاص" آموزش پرورش، آنهم در رشته هایی ست که امکان توسعه آنها در دانشگاه وجود ندارد، نه در رشته های که در حال حاضر در این دانشگاه دانشجو می پذیرد. لذا پیشنهاد این شیوه جذب، هم بر خلاف متن صریح اساسنامه دانشگاه فرهنگیان است و هم برخلاف اسناد بالا دستی نظام تعلیم تربیت از جمله سند تحول بنیادین . لذا قطعا بیان سخنان خلاف قانون از سوی وزیر این دولت کاری پسندیده نیست.

و در آخر ضمن اینکه از وزیر محترم علوم خواستاریم مستندات علمی و پژوهشی خود در رابطه با پیشنهادشان را ارائه نمایند، ایشان را به یک گفت و گوی علمی در این زمینه دعوت می نماییم. چرا که در محتوای نامه‌ی ایشان، صراحتا توهین به دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید  این دانشگاه می باشد

والسلام علی من اتبع الهدی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top