تاریخ انتشار: شنبه 1399/09/08 - 18:17
کد خبر: 377537

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی یزد در پی شهادت محسن فخری‌زاده

در قسمتی از این بیانیه آمده است: ترور دانشمندان هسته ای نشان دهنده ی نهایت عجز دشمنان قسم خورده ایران در برابر ملت ایران است.فخری زاده ها و علیمحمدی ها،شهریاری ها رضایی نژاد ها و احمدی های روشن بسیارند و جوانان برومند این سرزمین یکی پس از دیگری در راه صعود به قله های رفیع علوم نوین دنیا، علَم افتخار را در دست گرفته و بانگ سربلندی بر آسمان سرافرازی سر میدهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فَلْیُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ الَّذِینَ یَشْرُونَ الْحَیَاةَ الدُّنْیَا بِالْآخِرَةِ ۚ وَمَنْ یُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیُقْتَلْ أَوْ یَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِیهِ أَجْرًا عَظِیمًا (سوره نساء آیه ۷۴)

پس کسانی باید در راه خدا جهاد کنند که زندگی این جهان را به آن جهان می‌فروشند. و هر کس در راه خدا جهاد کند و کشته شود یا فاتح گردد، زود باشد که او را اجری عظیم دهیم.

شهادت هنر مردان خداست و خوشا به حال مردانی که به این آرزو پر پرواز گشودند و به دیدار معشوق شتافتند.شهید "دکتر محسن فخری زاده" از دانشمندان پارسا و از نواوران علوم فیزیک هسته ای و موشکی و منشا خدمات بسیار در عرصه ی جهاد علمی در عین گمنامی بودند.

ترور دانشمندان هسته ای نشان دهنده ی نهایت عجز دشمنان قسم خورده ایران در برابر ملت ایران است.فخری زاده ها و علیمحمدی ها،شهریاری ها رضایی نژاد ها و احمدی های روشن بسیارند و جوانان برومند این سرزمین یکی پس از دیگری در راه صعود به قله های رفیع علوم نوین دنیا، علَم افتخار  را در دست گرفته و بانگ سربلندی بر آسمان سرافرازی سر میدهند.

فشار حداکثری که با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بود شکست خورده است و قطار پرشتاب رشد و جهش علمی در مسیر پیشرفت با سرعت پیشران است و تلاشهای دشمنان در این مسیر به حول الهی بی نتیجه خواهد ماند .راه شهدا ادامه دارد.ما دانشجویان انقلابی با قلبی سرشار از اندوه  محکومیت عملی، هرگونه  اقدامات بازدارنده و پاسخی قاطع در رابطه با این اقدام شنیع را از تمام مسئولین کشوری و لشکری مطالبه می کنیم.

انجمن اسلامی‌مستقل دانشگاه علوم پزشکی یزد  شهادت این استاد دانشمند  را به مقام معظم رهبری، ملت شهید پرور ایران و جامعه ی علمی کشور تبریک و تسلیت گفته و از خداوند متعال علو درجات و اجری عظیم و همنشینی با انبیا و اولیا و اوصیای الهی مسالت مینماید.

 
مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top