تاریخ انتشار: شنبه 1399/09/15 - 09:59
کد خبر: 378144

علی پارسا

اتحاد برای استیفای حقوق مردم

اتحاد برای استیفای حقوق مردم

وظیفه اصلی جنبش دانشجویی در زمان امروز امید افزایی در دل مردمان است امید افزایی که متناسب با اصول و آرمانهای انقلاب باشد و در نهایت به آرام شدن دل مردم و قلوب آنها بیانجامد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران: علی پارسا*// امروزه با توجه به مشکلات معیشتی و وضعیت اقتصادی و تورم نابسامانی که زندگی مردم را مختل کرده است شاید بعضی ها فکر کنند که دانشجو دیگر در کنار مردم نیست و به قولی دیگر آن تأثیرگذاری که بایستی داشته باشد و رسالت آن که موذن بودن جامعه باید باشد دیگر با اذانش و با تکبیر هایش برای عدالت خواهی و احقاق حقوق مردم کسی را بیدار نمی کند؛ اما نه به نظر من اینگونه نیست و هنوز هم دانشجویانی هستند که برای دفاع از آن رسالت اصلی خویش و پاسداری از اهداف جنبش دانشجویی که قطعاً همان خدمت به مردم و در کنار مردم بودن است را فراموش نکردند و برای همین امر هم، هم هزینه دادند و هم چوب و چماقش را به دوش کشیده اند.

همه ما دانشجویان بایستی با اتحاد و دست به دست هم دادن مانند آن دانشجویان شویم که برای احقاق حقوق مردم و در کنار آنان بودند از خانه و کاشانه خود میگذرند، هزینه می دهند، سختی میکشند، خود را در سنگر مبارزه با کرونا و همراهی تیم پزشکی در صدر جبهه قرار میدهند و برای عدالت و عدالت خواهی خود را وقف عموم میکنند اگر ما بتوانیم گل باشیم هم دنیایمان را ساختیم و برای آخرت مان توشه ای ذخیره کردا ایم...

وظیفه اصلی جنبش دانشجویی در زمان امروز امید افزایی در دل مردمان است امید افزایی که متناسب با اصول و آرمانهای انقلاب باشد و در نهایت به آرام شدن دل مردم و قلوب آنها بیانجامد.

که این امید افزایی نیازمند حضور فکری و پشتوانه قوی اعتقادی و روحی است همین پشتوانه سبب می شود که دانشجو در مسائل و مواقع ضروری و در تعیین های دشوار هم حضور فیزیکی داشته باشند و هم بتواند مسائل را از همدیگر تفکیک و در نهایت به حل مشکل فکر کند و بیانجامد.

تشکل های دانشجویی در عرصه های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و رفاهی حضوری به نسبت فعال دارند. این فعالیت از راه کارکردهای گوناگون در عرصه های مزبور صورت می گیرد که از آنها می توان با عنوان های کارکردهای فردی، سیستمی، سیاسی، رفاهی، اجتماعی و فرهنگی یاد کرد اما تمامی اینها زمانی ارزشمند میشوند و میتواند بدنه اجتماعی داشته باشد که به حل مشکلات و مسائل جمهوری اسلامی منجر شود یعنی به نظر من جنبش دانشجویی دیگر بایستی از فضای تئوریک فاصله گرفته و آستین هارا بالا بزنند و کار کنند که اگر کار کردند و کار آنها ملموس بود آن موقع است که جامعه دانشجو و دانشگاه را در کنار خود و با خود لمس میکند.

به نظرمن آرمان انقلاب عدالت است، آزادی است، برابری است، برخوردادی از حقوق شهروندی است، نبود فساد و رانت خواری است و همانگونه که حضرت آقا فرمودند ما بیشتر از آنکه به دشمنان خارجی توجه کنیم بایستی به داخل عنایت ویژه داشته باشیم و اگر مسئله تحریف را حل کنیم مسئله تحریم و مشکلات اقتصادی خود به خود حل خواهد شد؛ که به نظر من اولا ما نباید از دشمن اصلی که همان آمریکای خبیث و آن شیطان بزرگ است غافل شویم و دشمنی آن را دست کم بگیریم اما هم وغم ما بایستی تمرکز بر داخل و مبارزه با فساد در عرصه داخلی باشد به گونه‌ای که بتوانیم پوزه مفسدان داخلی که در حقیقت مانند زالو صفتانی خون مردم را می مکند به خاک بمالیم و در برابر آنان با توان توانمان بایسیم که این همان رسالت اصلی ما در بحث مبارزه با فساد و عدالتخواهی است‌.

*علی پارسا دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افت عملیاتی واشنگتن در سایه بحران تسلیحاتی
آتش‌سوزی گسترده در آرامکوی عربستان
آل سعود در محاصره دریایی؛ باب‌المندب به روی نفت سعودی بسته شد
قیمت نفت دوباره از ۱۰۰ دلار عبور کرد
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
وداع با مرد هزارچهره کمدی ایران / خنده‌ها به سوگ نشستند
واکنشی به یک اقدام غلط و ضدوحدت رسانه‌ای
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top