تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/09/19 - 05:43
کد خبر: 378663

برقراری بیمه بیکاری برای سیل زدگان

کارگران بیمه شده در مناطق سیل زده که بنگاه اقتصادی آن‌ها دچار مشکل شده بدون در نظر گرفتن سابقه ۶ ماهه حق بیمه تحت پوشش مقرری بیمه بیکاری قرار می‌گیرند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازدانشجو، کریم یاوری مشاور و بازرس ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور پیگیری دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر بررسی و رسیدگی به شرایط هموطنان آسیب دیده از سیل از شهر سیل زده وحدتیه در استان بوشهر بازید کرد.

کریم یاوری امروز در سفر به استان بوشهر ضمن بازدید و بررسی آخرین وضعیت مناطق سیل زده استان گفت: بر حسب دستور وزیر، از مناطق سیل زده شهرستان دشتستان بازدید و نیاز‌های اولیه و مورد نیاز مردم آسیب دیده با همکاری مسوولان و ستاد بحران استان به طرق مختلف به ویژه کمک‌های مردمی تامین خواهد شد.

وی افزود: مطابق با دستور وزیر تمام معاونان، سازمان‌ها، صندوق ها، بانک‌ها و شرکت‌های زیر مجموعه مکلف هستند در کنار کمک‌های نوع دوستانه به هموطنان در مناطق سیل زده نسبت به تامین نیاز‌های اولیه آن‌ها با اولویت اقدام کنند.

یاوری ادامه داد: وظیفه انسانی و اسلامی هر فردی ایجاب می‌کند که در این ایام به ویژه شرایط سخت اقتصادی و کرونایی با تمام توان به هموطنان آسیب دیده کمک کند.

بازرس ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: بارش شدید باران در نقاط مختلف استان بوشهر موجب سیل، آب‌گرفتگی و انسداد مسیر‌ها و محور‌های مواصلاتی در برخی نقاط ازجمله وحدتیه و سعدآباد در دشتستان و بروز مشکلات متعدد برای ساکنین این مناطق شد.

بخش‌های مسکونی آسیب‌هایی از جمله آب گرفتگی را داشتند و به تاسیسات برق، راه‌ها و مبلمان شهری خسارت‌هایی وارد شده است.

یاوری در پایان تاکید کرد: جامعه کار و تولید، کارگران، کارفرمایان، تعاونگران و دیگر فعالان این حوزه در این گونه حوادث باید با اشتیاق و انگیزه به یاری هموطنان آسیب دیده بشتابند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از رؤیای نئوم تا پناهگاه‌های ریاض؛ عربستان در تله جنگ یمن
اعتراضات گسترده‌ آذربایجانی ها علیه ممنوعیت حجاب
جزئیات افزایش واریز ۵۰۰ هزارتومانی کالابرگ برای ۴۰ میلیون نفر
میلیاردرهایی که به شرورهای جدید هالیوود تبدیل شدند
اسامی ۳۵ نماینده امضاکننده استیضاح عراقچی منتشر شد
بختیاری‌زاده:می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم؛ بازیکنان فداکاری می‌کنند
نکونام: خیلی نمی خواهند ما نتیجه بگیریم/ دفعه بعد با امیدها می‌آییم
گودرزی: برای خوشحالی هواداران استقلال با تمام وجود می‌جنگیم
سفیر جدید هند در ایران به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
دیدار مجمع نمایندگان استان تهران با وزیر امور خارجه
شمار قربانیان حملات عربستان در یمن به ۳۸۵ شهید و زخمی رسید
استقلال دومین تیم قطری را به زانو درآورد
غریب‌آبادی: ایران از دیپلماسی استقبال می‌کند
خلیل‌زاده: AFC باید برای تراکتور کاری کند؛ شرایط جوانمردانه نیست
ادعای ترامپ: انتخابات آمریکا تأثیری بر تصمیمم در قبال ایران ندارد
سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق ندارد در تنگه هرمز مداخله نماید
رئیس اقلیم کردستان عراق: مانع حمله گروه‌های معارض به ایران شدیم
آژیر هشدار در جنوب عربستان فعال شد
افزایش پاداش مدال‌آوران المپیک جوانان
عراقچی: پاسخگو کردن دشمنان این آب و خاک ضرورتی انکارناپذیر است
بیانیه وزارت امور خارجه در محکومیت اتهامات بی‌اساس انگلیس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top