به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» بیشتر لفاف های بسته بندی برای این محصولات از نوع 3 لایه تا 4 لایه بر پایه bopet، فیلم bopp و فویل آلومینیوم بود که البته بسته به حجم محصول از بهترین روشها هستند.
متن اصلی
در صنعت چاپ و بسته بندی مواد غذایی فیلم های بسته بندی از جمله bopp – cpp –bopet بسیار مورد توجه قرار گرفته اند که در بازار با لفاف بسته بندی هم نیز معرفی می شوند.
به علت وجود تولید کنندگان فیلم بسته بندی و افزایش تنوع در محصولات باعث شد تا یک چالش بین آنها به وجود آید که چگونه و از چه راهی یک تولید کننده می تواند یک عملکرد مناسب از بسته بندی، برند با تصویر جذاب برای خود داشته باشد؟
تولید کنندگان با فیلم Bopet توانستند یک سد خوب در برابر اکسیژن و گازها به وجود آورند و با فویل آلومینیوم محافظت آنها را از هر لحاظ از عوامل محیطی و تابش نور ایجاد کنند.(جا دارد از تولید کننده های فیلم Bopp و انواع فیلم بسته بندی تشکر کنیم. )
همچنین با پلی اتیلن شفاف مواد غذایی پودری، نوشیدنی، چای و قهوه را در برابر بخار آب محافظت کرده و با دوخت پذیری مناسب در بسته بندی، سبب تولید هرچه بهتر و باکیفیت تر محصول شدند.
آیا نیاز به فیلم بسته بندی BOPP – Bopet دارید؟ همین حالا با ما تماس بگیرید:
09139744205
PET+AL+PE
* ایجاد استحکام و دوام در بسته بندی
* افزایش عمر مفید محصول
* حفاظت از محصول از آب و رطوبت، اکسیژن
* مقاوم کردن محصول در مقابل مواد اسیدی و قلیایی، روغن و حلال
چرا از لفاف بسته بندی استفاده می کنیم؟
مهم ترین نقش لفاف بسته بندی محافظت و نگهداری از مواد غذایی است که از فاسد شدن مواد جلوگیری کرده و باعث افزایش ماندگاری و کیفیت آنها می شود.
لفاف بسته بندی از چند روش باعث محافظت از مواد غذایی می شود:
1- مواد شیمیایی: در برابر رطوبت، نور، گازها
۲- بیولوژیکی: در برابر حشرات و حیوانات، میکرو ارگانیسم
3- فیزیکی: در برابر سوراخ، پارگی و برش
انواع لفاف های بسته بندی مواد غذایی
BOPP
- دارایی حداقل ضخامت ۲۰ میکرون و حداکثر ۴۰ میکرون
- مناسب بسته بندی حبوبات، قند و شکر، پودر ژله
CPP
- دارای جنس نرم، خاصیت کشش و ارتجاع
- مناسب بسته بندی ماکارونی، کیک و کلوچه
- مورد استفاده در بسته بندی مواد خشک و سخت
متالایز
مجهز به یک لایه فلزی
مناسب برای بسته بندی ساشه و چیپس
پرالایز
از نوع صدفی
مناسب برای بسته بندی نمک
لفاف انواع کیک
کیک را می توان یک نوع شیرینی اروپایی دانست که بعد از پخت به حالت اسفنجی در می آید وقابل تزیین است.
روش های بسته بندی کیک
دو روش برای بسته بندی وجود دارد:
۱- لمینت شفاف
در همه شیرینی و کیک ها چربی و شکر بکار رفته در آنها باعث سفت و بیات شدنشان است پس برای این که دیرتر دچار فساد میکروبی شوند باید در هنگام بسته بندی همیشه دقت داشت تا رطوبتی وارد محصول نشود و باعث خراب شدن آن گردد.
اگر مقدار چربی این مواد غذایی را هم زیادتر از حد نرمال استفاده کنیم، قابلیت نگهداری در آنها کم می شود. در بسته بندی کیک و کلوچه حتماً باید از لفاف هایی که از نفوذ چربی به خارج است، استفاده کرد. از نمونه های متداول این نوع بسته بندی به صورت ۲ لایه با کمک شیوه لمینیت شفاف که محتویات داخل بسته را می توان دید و باعث جلب اعتماد مشتری است در بازار موجود می باشد.
۲-استند آپ پاوچ
این بسته بندی دارای مقاومت و استحکام بالایی در هنگام حمل ونقل محصول و جابجایی است. شکل کیسه مانند این بسته بندی با سطحی که در کف کیسه وجود دارد، باعث شده تا محصول بیشتری در آن قرار گیرد.
همچنین تعبیه شدن مکانی برای پانچ و قرار گرفتن در گیرههای فلزی فروشگاهها از مزیتهای آن است که باعث نمایش بهتر محصول می شود و طرفداران زیادی در بین تولید کنندگان و صادرکنندگان انواع کشورها دارد.
در صنعت چاپ و بسته بندی عدهای از تولید کنندگان با قرار دادن زیپ های پلیمری باعث شده اند تا در صورت استفاده مکرر، محتویات داخل آن بدون آسیب باقی بماند که این خود دلیل بالا رفتن انگیزه برای خرید و انتخاب محصول است.
در خصوص ماندگاری این نوع بسته بندی که به نام shelf Life معروف است می توان ۵ الی ۷ ماه محاسبه شود. یکی دیگر از مزیت های این روش دیده شدن بخشی از محتویات داخل بسته و ارائه نمایش واقعی کیفیت ظاهری محصول را می توان ذکر کرد که باعث جلب اعتماد خریداران می شود.
منبع: چاپ و بسته بندی چاپ آموز – ایرانپور
www.chapamoz.ir