تاریخ انتشار: جمعه 1399/09/28 - 13:27
کد خبر: 379644

حساب کاربری برای ربات ها در توئیتر

از ماه مارس ۲۰۲۰ میلادی از توسعه دهندگان خواسته شد تا حساب‌های کاربری خودکار را به عنوان ربات شناسایی کنند. با این وجود توئیتر در مقابل فشارها برای طراحی برچسبی جهت حساب‌های مذکور خودداری کرده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از  خبرگزاری مهر، توئیتر تصمیم دارد سال آینده میلادی نوع جدیدی از حساب کاربری برای ربات‌ها ایجاد کند که آنها را به عنوان «اتومات» شناسایی می‌کند. توئیتر در بیانیه‌ای درباره اجرای دوباره طرح اعطای تیک آبی در ۲۰۲۱ میلادی، این خبر را اعلام کرد.

به گفته این پلتفرم فناوری حساب‌های کاربری رباتیک ارزش‌های زیادی برای این سرویس فراهم می‌کنند اما اگر اتوماتیک بودن آنها مشخص نباشد، کاربران را سردرگم می‌کنند.

البته از مدت‌ها قبل محققان اخبار جعلی از توئیتر می‌خواستند اطلاعات بیشتری درباره ربات‌ها منتشر کند. زیرا از این حساب‌های کاربری رباتیک برای افزایش تاثیرگذاری در برخی عملیات‌ها و همچنین افزایش محبوبیت برخی محتوا در توئیتر استفاده می‌شد.

از ماه مارس ۲۰۲۰ میلادی از توسعه دهندگان خواسته شد تا حساب‌های کاربری خودکار را به عنوان ربات شناسایی کنند. با این وجود توئیتر در مقابل فشارها برای طراحی برچسبی جهت حساب‌های مذکور خودداری کرده بود.

توئیتر همچنین در بیانیه خود اعلام کرد «حساب کاربری یادبود» را در سال ۲۰۲۱ ایجاد می‌کند که مخصوص افراد درگذشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لیست شماره پیراهن بازیکنان بارسلونا در فصل ۲۰۲۷؛ تغییرات جدید در نیوکمپ
وقتی تنها یک قطعه از پیکر باقی مانده بود
بازگشت به مدرسه پس از تعطیلی/ چرا برخی کودکان مقاومت می‌کنند؟
دویستمین شب بعثت مردم تهران امشب برگزار می‌شود
استارشیپ با ۲۶ ماهواره برای نخستین بار به مدار زمین می رود
آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی تهران برای مقابله با سیلاب
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به خلبانان سعودی: مراقب باشید
ترفـیع استادان پیام‌نور مشروط شد/ جزئیات امتیازهای جدید اعلام شد
زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top