تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/09/30 - 11:16
کد خبر: 379834

بیانیه بسیج دانشجویی استان اصفهان در پی تحریم دانشگاه بین‌المللی جامعة‌المصطفی

قرائن نشان می‌دهد نفس‌های دشمن در میدان تقابل با انقلاب اسلامی به شمارش افتاده و اینگونه اقدامات ضمن بازنمایی شکست و استیصال آمریکا، بی اعتمادی و تنفر ملت ایران علیه آنها را تعمیق و در ادامه بر مقاومت فعال‌، ایستادگی و پایداری مردم در مقابل آمریکای جنایتکار می‌افزاید و روند افول و زوال حتمی آمریکایی‌ها را نیز سرعت می‌بخشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» هسته‌بین‌الملل ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان در بیانیه ای تحریم دانشگاه بین‌المللی جامعة‌المصطفی را محکوم و «تحریم های شدید را نشانه افول آمریکا» دانست.

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِذَا لَقِیتُمُ الَّذِینَ کَفَرُوا زَحْفًا فَلَا تُوَلُّوهُمُ الْأَدْبَارَ.

ای اهل ایمان، هرگاه با گروه مهاجم کافران در میدان کارزار روبرو شوید مبادا پشت به آنها کرده و از جنگ بگریزید.

«سوره انفال، آیه ۱۵»

تحریم دانشگاه بین‌المللی جامعة‌المصطفی، یکی از نهادهای علمی، آموزشی کشور توسط یکی از منفورترین رژیم‌های تاریخ بشریت ما را بر آن داشت تا ضمن محکومیت این اقدام بی‌پایه و اساس، از مسئولین مربوطه خواستار پیگیری قاطعانه این عمل ناشایست  شویم.

رژیم مستکبر، سلطه‌گر‌ و تروریست ایالات متحده آمریکا که با اعمال سخت‌ترین تحریم‌ها علیه ملت ایران، به "جنایت علیه بشریت" مبادرت ورزیده و در برهه‌­های مختلف زمانی از جمله مواقع سیل، زلزله و کرونا و همچنین به طُرق مختلف از جمله ترور ناجوانمردانه اصلی‌ترین مدافع حقوق بشر، سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی، که جهان نابودی داعش را مدیون اوست ؛ زوایای متفاوتی از جنایت در حق ملت­‌های مستقل را به منصه ظهور رسانید، و اخیراً با تحریم غیرقانونی مراکز علمی کشور ، با هدف ایجاد مانع بر سر دستیابی به علم و دانش و اشاعه فرهنگ اسلامی ،ضمن گشودن فصل جدیدی در کارنامه جنایات علیه بشریت ، اوج خباثت و دشمنی خود را با ملت ایران عیان ساخت.

قرائن نشان می‌دهد نفس‌های دشمن در میدان تقابل با انقلاب اسلامی  به شمارش افتاده و اینگونه اقدامات ضمن بازنمایی شکست و استیصال آمریکا، بی اعتمادی و تنفر ملت ایران علیه آنها را  تعمیق و در ادامه بر مقاومت فعال‌، ایستادگی و پایداری مردم در مقابل آمریکای جنایتکار می‌افزاید و روند افول و زوال حتمی آمریکایی‌ها را نیز سرعت می‌بخشد.

دانشگاه بین‌المللی جامعة‌المصطفی  نهادی علمی، آموزشی و یکی از ارگان‌های مهم برای توسعه فرهنگ اسلامی و صدور انقلاب در سایر کشورهاست؛ دانش آموختگان جامعة المصطفی با پیشینه های گوناگون ملیتی، آئینی، زبانی و فرهنگی پس از اتمام دوره های آموزشی و آکادمیک خود، پیام آوران علم و هنر، صلح و دوستی و فرهنگ و تمدن انسانی-اسلامی در مراکز علمی فرهنگی کشورهای خود هستند.

که این خود نشان از خباثت و مبارزه به جد رژیم آمریکا با علم، صلح و دوستی در سرتاسر جهان بشریت است.
این اقدام از طرفی دلالت بر حقانیت و موفقیت این راه و مسیر دارد و از سوی دیگر استیصال و عصبانیت جبهه دشمن به ویژه هیأت حاکمه بی خرد کاخ سفید را نمایان می‌سازد.

با توجه به اینکه دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پژوهشی و آموزشی نقش مهمی در پیشرفت جوامع بشری و تربیت همه استعدادها و نخبگان جهان دارند و منحصر به یک کشور و یا جغرافیای محدود نیستند و خروجی آن‌ها در خدمت همه آحاد بشر است. انتظار می‌رود جوامع بین‌المللی نیز موضعی قاطع در مقابل این اقدام ضد بشری آمریکا بگیرند.

در این راستا ما دانشجویان انقلابی استان اصفهان، خشم و انزجار خود را نسبت به تحریم غیرقانونی و ظالمانه‌‌ی  وزارت خزانه داری آمریکا ‌در ۱۸ آذرماه سال جاری علیه یکی از مراکز مهم علمی و بین‌المللی کشورمان  را به شدت محکوم کرده و از نهادهای علمی و مسئولین ،به خصوص وزارت امور خارجه و دستگاه قضا خواهشمندیم ضمن تنظیم و ارائه شکایت‌نامه به سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی مربوطه، موضع‌گیری قاطع و مناسبی نسبت به این اقدام نابخردانه داشته باشند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشانه‌های کم‌آبی بدن
پایان قصه ۱۵ ساله حسینی با استقلال؛ شماره یک جدید کیست و از کدام کشور می‌آید؟
علت واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد- کوار مشخص شد
فوری؛ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست
واکنش ارمنستان به خبر توافق با آذربایجان درباره ایجاد کریدور زنگزور
ایران با سفر یک تیم فنی از آژانس به تهران موافقت کرد
موضع‌گیری وزیر اوکراینی علیه ایران در دیدار با مقام صهیونیست
تقدیر نماینده مجلس از عملکرد شهرداری تهران در بازسازی واحدهای مسکونی
مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید
پای ویروس خطرناک جهان به ایران رسیده است؟
به غزه آب و غذا برسانید
احمد توکلی درگذشت
دفاع تمام قد وزیر خارجه آلمان از رژیم جنایتکار صهیونیستی
کاهش قیمت تیرآهن - ۳۰/۰۴/۱۴۰۴
صدا و سیما از پیام‌رسان‌های داخلی حمایت می‌کند
رئیس‌جمهور به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
ورود بیش از نیم میلیون زائر پیاده به مشهدالرضا(ع)
راهنمای جامع و تخصصی خرید سیستم رندرینگ در سال ۱۴۰۴
یک استاد دانشگاه: جامعه دانشگاهی درباره جنگ با اسرائیل هشدار داده بود
پهپاد‌های الهام‌گرفته از مگس میوه با استفاده از فیزیک و کدنویسی از موانع عبور می‌کنند
ربات جدید نظافتچی می‌تواند به خودکارسازی کارهای خانه کمک کند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top