تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/10/02 - 19:30
کد خبر: 380146

مجلس با هیچ کسی شوخی ندارد

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: مصوبه مجلس نشان داد که در موضوع لغو تحریم ها با هیچ کسی شوخی نداریم و آن را با صراحت به کل دنیا اعلام کردیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ سیدمحمدرضا میرتاج الدینی با بیان اینکه دولت می‌تواند با پشتوانه مجلس در بسیاری از مسائل به ویژه موضوعات سیاست خارجی پیش برود، اظهار داشت: مصوبه رفع تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران بسیار  راهبردی بود و رای قاطبه نمایندگان را داشت.

وی افزود: فرصت 2 ماهه قانون لغو تحریم ها ظرفیت بسیار خوبی بود و مصوبه مجلس شورای اسلامی پشتیبان حرکت دولت و دستگاه دیپلماسی ما خواهد بود و قدرت چانه زنی دیپلمات‌های ما را بالا خواهد برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس  با بیان اینکه ایران اسلامی ما یک کشور مردم‌سالار است، تاکید کرد: تصمیم‌گیری‌های کشور برپایه رای مردم بوده و مجلس هم خانه ملت است؛ ما نمایندگان از طرف مردم اینجا حضور داشته و تصمیم می‌گیریم؛ بنابراین دولت می‌تواند با پشتوانه مجلس پیش برود و تحریم‌ها را رفع کند.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس با تاکید بر لزوم اجرای صحیح مصوبه لغو تحریم‌ها از سوی دولت، مطرح کرد: در این مصوبه به اروپایی‌ها دو ماه مهلت داده شد که اگر واقعاً تحریم‌ها را لغو نکردند، اجرای پروتکل الحاقی که ما داوطلبانه آن را اجرا می کردیم، متوقف خواهد شد. در موضوع لغو تحریم ها با هیچ کسی شوخی نداریم و با قانون اخیر مجلس، این موضوع را با صراحت به کل دنیا اعلام کردیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره  لزوم رفع تحریم ها و خنثی کردن اثر تحریم ها، خاطرنشان کرد: از طرف دیگر مقام معظم رهبری فرمودند برای رفع تحریم ها چاره جویی کنید؛ با برنامه‌ریزی‌های قوی در داخل کشور در راستای  خنثی کردن اثر تحریم ها و رفع تحریم‌ها می توانیم با قدرت عمل کنیم.

میرتاج الدینی با اشاره به تحریم های دارویی علیه ایران و استانداردهای دوگانه حقوق بشری غربی،اظهار کرد: دشمن همیشه ناجوانمردانه عمل می کند و  حقوق بشر و حقوق انسانی را زیرپا گذاشته است؛حتی ما را تحریم دارویی کرده اند و حرف های آمریکا که در مورد معافیت دارویی دروغی بیش نیست.

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر تلاش‌های آمریکا برای ایجاد موانع و مشکلات جدی در نقل و انتقال ارزی برای تامین دارو و غذا تصریح کرد: آمریکا با همراهی برخی کشورهای غربی هر نوع نقل و انتقال بانکی و معاملات را ممنوع کرده است و الان برای واردکردن دارو با مشکلات روبرو هستیم؛مشکل انتقال ارز هم وجود دارد؛بنابراین دشمن به هیچ چیز رحم نکرده است و با همه سرو صداهای رسانه ها و شانتاژ خبری در فضای مجازی؛دشمن ما واقعی و یک دشمن غدّار و ضد بشریت است و ما در مقابل آن محکم باید بایستیم .

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تکذیب ادعای سنتکام درباره مین‌روبی در تنگه هرمز توسط سخنگوی سپاه
زنگ باران در کشور به صدا درآمد
هرمز رکورد قیمت گاز اروپا را جابه‌جا کرد
تعرفه گاز ۲ درصد از مشترکان به نرخ صادراتی رسید
شریعتی تصمیم جدید دولت درباره قیمت انرژی را خلاف قانون دانست
قطار صادراتی ایران به چین رفت
فیلم | ما نسلی هستیم که آمریکا را از منطقه اخراج می‌کنیم
فیلم | روایت کامل نامه‌ای پر مهر که پاسخ گرفت
فیلم | انتقادات یک دانشجو خطاب به وزیر علوم درباره پرونده‌های انضباطی
فیلم | مزیدی: خروج از ان پی تی و بازنگری در دکترین هسته‌ای می‌تواند برگ برنده ما باشد
مراسم عهد دانشجویی با رهبر انقلاب در مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
زمینه سقوط و بی اعتباری خودتان را فراهم خواهید کرد!
چگونه برای استخدام بانک‌ها آماده شویم؟ از آزمون کتبی تا مصاحبه استخدامی
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top