تاریخ انتشار: شنبه 1399/10/13 - 16:52
کد خبر: 381290

عضو ارشد حماس:

این «شهید سلیمانی» بود که موشک‌های کورنت را وارد نوارغزه کرد

عضو ارشد «حماس» با اشاره به نقش آفرینی مهم شهید سلیمانی در حمایت از مقاومت فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی، گفت: این «شهید سلیمانی» بود که موشک‌های کورنت را وارد نوارغزه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از المیادین، «اسامه حمدان» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی «حماس» با اشاره به نقش آفرینی شهید سلیمانی در حمایت از مقاومت فلسطین در جنگ ۲۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه غزه (موسوم به نبرد فرقان)، گفت: شهید سلیمانی در جریان این نبرد لحظه به لحظه با مقاومت فلسطین همراه بود.

این «شهید سلیمانی» بود که موشک‌های کورنت را وارد نوارغزه کرد

بر اساس این گزارش، وی گفت: حقیقت آن است آنچه که تا به امروز از نقش آفرینی شهید سلیمانی در حمایت از مقاومت فلسطین آشکار شده است، تنها بخش کوچکی از واقعیت را در بر می‌گیرد.

این عضو ارشد حماس همچنین سخنان دبیرکل حزب الله لبنان در خصوص ارسال موشک‌های کورنت از سوریه به حزب الله و حماس با وساطت شهید سلیمانی را تأیید کرد و گفت: شهید سلیمانی تصمیم گرفت موشک‌های کورنت به نوارغزه فرستاده شوند و این اتفاق هم افتاد.

حمدان به انتصاب سردار قاآنی به جای شهید سلیمانی به عنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز اشاره کرد. او در این خصوص اظهار داشت: سردار قاآنی نیز در حمایت از مقاومت به ویژه در فلسطین، از تلاش‌های شهید سلیمانی در این عرصه فاصله ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به رزمایش نظامی مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین تحت عنوان «تکیه گاه محکم» اشاره و تصریح کرد: این رزمایش در راستای پروژه آزادسازی فلسطین از لوث اشغالگران برگزار شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top