تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/11/06 - 22:42
کد خبر: 383806

حمایت کمیته المپیک از کاراته

در این بازدید شهرام هروی سرمربی تیم ملی کاراته گفت: در حال حاضر اردوی خوبی را پشت سر می‌گذرانیم البته رقابت‌های پرتغال به خاطر کرونا برگزار نشد و مسابقات آذربایجان هم تغییر کرد. قرار است ورزشکاران به رقابت‌های استانبول بروند و بعد از آن مسابقات مراکش و فرانسه را داریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، در ادامه بازدیدهای سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک به توکیو، عصر امروز نصرالله سجادی همراه با محسن رضوانی عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک، پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی، فرید فتاحیان مدیرامور بین الملل و محمود عبداللهی مدیر روابط عمومی از اردوی تیم ملی کاراته در آکادمی ملی المپیک دیدن کردند.

در این بازدید شهرام هروی سرمربی تیم ملی کاراته گفت: در حال حاضر اردوی خوبی را پشت سر می‌گذرانیم البته رقابت‌های پرتغال به خاطر کرونا برگزار نشد و مسابقات آذربایجان هم تغییر کرد. قرار است ورزشکاران به رقابت‌های استانبول بروند و بعد از آن مسابقات مراکش و فرانسه را داریم.

وی افزود: ملی پوشان شرایط خوبی دارند. آقای طباطبایی نهایت تلاش خود را می‌کند تا دغدغه‌ای نداشته باشیم و بازدید سرپرست کاروان و مسئولان کمیته از اردوی تیم ملی انگیزه بچه‌ها را دوچندان می‌کند. به شخصه از حمایت‌های مسئولان کمیته تشکر می‌کنم.

حسن روحانی، ذبیح الله پورشید، سجاد گنج زاده، سعید حسنی پور و تک تک ملی پوشان نیز به ارائه صحبت‌هایی پرداخت.

سپس نصرالله سجادی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های کادر فنی و ملی پوشان تصریح کرد: با دیدن تمرینات شما انگیزه، نشاط، آمادگی و اتحاد را به وضوح دیدم و از این بابت بسیار خوشحالم. انصافاً تیم ملی کاراته بدون حاشیه و با حداکثر توان و تمرکز در حال تمرین و به فکر موفقیت در بازی‌های المپیک توکیو است. این نشان می‌دهد که هدفتان مشخص است و با وحدت و همدلی برای رسیدن به آن تمرین می‌کنید.

وی خاطرنشان کرد: المپیک بالاترین سطح یک رشته ورزشی است و حضور در آن برای هر ورزشکار یک افتخار است. قطعاً شما قدر این فرصت را می‌دانید. انصافاً آقای صالحی امیری در این شرایط خاص بودجه خوبی برای ورزش آورده به طوری که فدرسیونها جدای از دریافت تمام بودجه خود حتی برخی فراتر از آن کمک‌های لازم را از کمیته دریافت نموده‌اند.

سرپرست کاروان اعزامی به المپیک تاکید کرد: در خصوص درخواست‌های شما هم دستورات لازم صادر شده و بودجه مورد نیاز برای تامین مایحتاج شما در اختیار فدراسیون قرار می‌گیرد. نگرانی نداشته باشید. با دستور و حمایت‌های آقای صالحی امیری حتی تجهیزات تمرینی آکادمی ملی المپیک جدید خواهند شد. کمیته ملی المپیک حمایت لازم را از شما خواهد داشت. در مرحله اول برای ما سلامتی شما مهم است. در این شرایط کرونایی مراقب سلامتی خود باشید و بدون دغدغه تمرکزتان را بر تمرین و موفقیت در المپیک بگذارید.

در ادامه محسن رضوانی گفت: تمرینات شادابی داشتید و نشان دادید که انگیزه خوب و بالایی دارید. این بسیار خوشحال کننده است وبرای شما آرزوی موفقیت دارم.

پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی نیز در پایان این دیدار گفت: برای تامین درخواستی که داشتید همانطور که آقای سجادی گفتند نگرانی نداشته باشید. با نگاه حمایتی که آقای صالحی امیری دارند پرداخت‌ها به فدراسیون‌ها حتی فراتر از سقف تعیین شده بوده و این کمک‌ها کماکان ادامه دارد. فلسفه حضوری ما در اردو و کنار شما عزیزان بودن این است که حرف‌ها و درخواست‌های شما را بشنویم و نگرانی از این بابت نداشته باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top