تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/11/08 - 11:57
کد خبر: 383985

شغل جدید پامپئو در واشنگتن

وزیر امور خارجه سابق آمریکا در بیانیه‌ای خبر داده که وی در واشنگتن خواهد ماند و در شغلی مرتبط با مباحث سیاسی مشغول خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه سابق آمریکا در بیانیه‌ای که به دست وبگاه خبری «آکسیوس» رسیده، از قصد خود برای ماندن در واشنگتن و اشتغال در یک اندیشکده محافظه کار به نام «مؤسسه هادسون» خبر داده است.

وبگاه آکسیوس که این خبر را روز سه‌شنبه (به وقت محلی) منتشر کرد نوشته، پامپئو با همسو شدن با یک اندیشکده محافظه‌کار، نزدیکی خود را به مباحثی که برای حزب جمهوریخواه مهم است حفظ خواهد کرد. 

پامپئو در بخشی از بیانیه خود عنوان کرد: «خوشحال هستم که به اندیشکده هادسون ملحق می‌شوم و مشتاقانه منتظر مشارکت در مأموریت این اندیشکده در ارتقای رهبری آمریکا و تعامل با جهان هستم.»

اندیشکده هادسون، در میان محافظه‌کاران آمریکا محبوب است و آنها این اندیشکده را به عنوان عرصه‌ای برای ابراز پیشنهادات سیاسی می‌دانند.

این اندیشکده در واشنگتن مستقر شده و زمان تأسیس آن به سال ۱۹۶۱ میلادی، یعنی ۵۹ سال پیش باز می‌گردد.

مؤسسه هادسون، که مقاله‌های تحلیلی را در وبگاه خود منتشر می‌کند مسائل مرتبط با امنیت ملی، حقوق بشر، سیاست خارجی، اقتصاد و سیاست‌های داخلی آمریکا را پوشش می‌دهد.

مدیر عامل سابق این اندیشکده، «کین وِین‌استین» است که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا او را به عنوان سفیر آمریکا در ژاپن پیشنهاد داده بود اما در مجلس سنا رأی کامل نیاورد.

هادسون اکنون به دست «جان والترز» هدایت می‌شود و وی‌استین نیز یکی از محققان این اندیشکده است.

آکسیوس نوشته پامپئو با ملحق شدن به اندیشکده هادسون، به خود این فرصت را خواهد داد تا در مباحث سیاسی فعال باشد و احتمالاً برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴ نامزد شود.

این در حالی است که پامپئو در توئیتی که روز بعد از برگزاری مراسم تحلیف «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا منتشر کرده بود نوشت: ۱۳۸۴ روز. 

آکسیوس در توضیح این توئیت نوشته، این رقم احتمالاً روزشماری پامپئو برای انتخابات ۲۰۲۴ آمریکاست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
با حکم رئیس‌جمهور حمید بورد سرپرست وزارت نفت شد
رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی نجوم و اخترفیزیک ایران را تبریک گفت
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ارزیابی عملکرد مأموران با QR کد
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی باب المندب
قالیباف قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک را تبریک گفت
مقام حزب‌الله: تا زمانی که اشغالگری ادامه دارد، مقاومت باقی خواهد ماند
دختر تبریزی چگونه در سال پرچالش کنکور به رتبه ۴ رسید؟
واکنش قطر و اردن به آغاز عملیات رژیم صهونیستی در «خط سوفا ۵۳» سوریه
زاکانی: برای تبدیل برخی پارکینگ‌ها به پناهگاه برنامه‌ریزی کرده‌ایم
بروجردی: سیاست کشور تغییرناپذیر است؛ از موضعمان کوتاه نمی‌آییم
علی‌آبادی: برنامه‌ای برای افزایش عمومی قیمت برق نداریم
ضرورت تشدید نظام مراقبت بیماری‌های حاد تنفسی در مراکز بهزیستی
اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۵ در نیمه دوم آبان
عارف: فتح قله المپیاد نجوم گواهی روشن بر ظرفیت‌ علمی فرزندان ایران است
تبریک پزشکیان بابت قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اختر فیزیک ایران
وزیر انرژی آمریکا مدعی افزایش عرضه نفت از تنگه هرمز شد!
رتبه پنجم کنکور تجربی: با توکل و پشتکار به این موفقیت رسیدم
موفقیت کاروان فرشتگان میناب جلوه‌ای از توانمندی جوانان ایران است
واکنش ترامپ به نتایج نظرسنجی‌های جدید علیه جمهوری‌خواهان
واکنش دمشق به ادامه تحرکات نظامی تل‌آویو در سوریه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top