تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/11/08 - 11:57
کد خبر: 383985

شغل جدید پامپئو در واشنگتن

وزیر امور خارجه سابق آمریکا در بیانیه‌ای خبر داده که وی در واشنگتن خواهد ماند و در شغلی مرتبط با مباحث سیاسی مشغول خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه سابق آمریکا در بیانیه‌ای که به دست وبگاه خبری «آکسیوس» رسیده، از قصد خود برای ماندن در واشنگتن و اشتغال در یک اندیشکده محافظه کار به نام «مؤسسه هادسون» خبر داده است.

وبگاه آکسیوس که این خبر را روز سه‌شنبه (به وقت محلی) منتشر کرد نوشته، پامپئو با همسو شدن با یک اندیشکده محافظه‌کار، نزدیکی خود را به مباحثی که برای حزب جمهوریخواه مهم است حفظ خواهد کرد. 

پامپئو در بخشی از بیانیه خود عنوان کرد: «خوشحال هستم که به اندیشکده هادسون ملحق می‌شوم و مشتاقانه منتظر مشارکت در مأموریت این اندیشکده در ارتقای رهبری آمریکا و تعامل با جهان هستم.»

اندیشکده هادسون، در میان محافظه‌کاران آمریکا محبوب است و آنها این اندیشکده را به عنوان عرصه‌ای برای ابراز پیشنهادات سیاسی می‌دانند.

این اندیشکده در واشنگتن مستقر شده و زمان تأسیس آن به سال ۱۹۶۱ میلادی، یعنی ۵۹ سال پیش باز می‌گردد.

مؤسسه هادسون، که مقاله‌های تحلیلی را در وبگاه خود منتشر می‌کند مسائل مرتبط با امنیت ملی، حقوق بشر، سیاست خارجی، اقتصاد و سیاست‌های داخلی آمریکا را پوشش می‌دهد.

مدیر عامل سابق این اندیشکده، «کین وِین‌استین» است که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا او را به عنوان سفیر آمریکا در ژاپن پیشنهاد داده بود اما در مجلس سنا رأی کامل نیاورد.

هادسون اکنون به دست «جان والترز» هدایت می‌شود و وی‌استین نیز یکی از محققان این اندیشکده است.

آکسیوس نوشته پامپئو با ملحق شدن به اندیشکده هادسون، به خود این فرصت را خواهد داد تا در مباحث سیاسی فعال باشد و احتمالاً برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴ نامزد شود.

این در حالی است که پامپئو در توئیتی که روز بعد از برگزاری مراسم تحلیف «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا منتشر کرده بود نوشت: ۱۳۸۴ روز. 

آکسیوس در توضیح این توئیت نوشته، این رقم احتمالاً روزشماری پامپئو برای انتخابات ۲۰۲۴ آمریکاست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیدان در نشست کمیته راهبردی توافق مکه شرکت می‌کند
ایران با تکیه بر سرمایه انسانی متعهد مسیر پیشرفت را ادامه می‌دهد
استقلال متعلق به مردم است
راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ و آزمون دانشجو-معلم منتشر شد
انتشار گزارش عفونت‌های حاد تنفسی در کشور
شرط التزام به ولایت فقیه از آیین‌نامه جذب اساتید حذف شد!
«خاطرات سفیر»؛ روایت یک دانشجو از آن سوی دانشگاه
پایتخت در انتظار بارش‌های ناگهانی
از سرگیری پروازهای نجف از فرودگاه مشهد
نابرابری چگونه به کلاس درس می‌رسد؟
هفته ملی کودک؛ کودکان فقط تماشاگر نیستند
خرید ماشین چری تیگو
مزایا و معایب آریزو ۵ توربو
دسترسی رایگان به آموزش ارز دیجیتال در بیتفا فراهم شد
۵ تکنولوژی که معماری ساختمان‌های مدرن را تغییر داده‌اند
علائم تمام شدن صفحه کلاچ KMC T۸؛ از لغزش کلاچ تا سفت شدن پدال
روابط ایران و عراق با فشار آمریکا محدود نمی‌شود
استاد دانشگاه: بیانیه ۲۲۹۲ استاد فراتر از یک موضع‌گیری سیاسی است
محسن برهانی رسماً از علی بهادری جهرمی عذرخواهی کرد
  شرط التزام به ولایت فقیه را از آیین‌نامه جذب اساتید حذف کرده‌اند
واگذاری ۱۰ هزار دلار به هر کارت ملی؛ ایجاد رانت ارزی در شرایط جنگی/نمی‌توان با انکار دلار بازار آزاد، بازار ارز را مدیریت کرد/گرانی سه‌برابری دارو فراتر از آثار مستقیم جنگ است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top