تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/11/15 - 12:05
کد خبر: 384762

آیا خرس‌های قطبی در خطر انقراضند؟

خرس های قطبی در یخ های قطب شمال پرسه می زنند و در آب های ساحلی آن منطقه شنا می کنند. آنها شناگران بسیار قَدَری هستند و از پنجه های بزرگ جلوی خود برای پارو زدن استفاده می کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ خرس های قطبی در یخ های قطب شمال پرسه می زنند و در آب های ساحلی آن منطقه شنا می کنند. آنها شناگران بسیار قَدَری هستند و از پنجه های بزرگ جلوی خود برای پارو زدن استفاده می کنند.

هنگامی که در هوای سرد، یخ سطح اقیانوس را می پوشاند بسیاری از خرس های قطبی به جز ماده های باردار، برای شکار می روند. هرچند که احتمالاً بیشتر این فواصل را با شناور شدن روی صفحات یخ طی می کنند.

سازگاری های قطب شمال
خرس های قطبی در یکی از سردترین اقلیم های کره زمین زندگی می کنند و بدن آنها برای در امان ماندن از سرما با یک لایه ضخیم از خز پوشانده شده است، و حتی لایه ای چربی که بسیار گرم کننده است. خز حتی در پایین پنجه های آنها رشد می کند، که آنها را از سرما محافظت می کند. این پوشش سفید خرس،  استتار در برف و یخ اطراف را برایش ساده تر می کند. اما خرس های قطبی زیر پوستشان پوست سیاهی دارند که بهتر است در زیر اشعه های خورشید گرم شوند.

شکار
این شکارچیان قدرتمند معمولاً فُک شکار می کنند. در جستجوی این معدن غذا، آنها مکررا مناطق خود راجابجا کرده و یخ را می شکنند، جایی که ممکن است فُک ها برای تنفس هوا روی یخ ها ظاهر شوند. اگر فرصتی پیش بیاید، خرس های قطبی لاشه هایی مانند نهنگ های مرده را نیز مصرف می کنند.خرس قطبی ممکن است با شناکردن در زیر یخ ها نیز شکار کند. اما تغییرات اقلیمی و محیط زیستی شکار را برای خرس قطبی دشوارتر می کند، یخ ها از گذشته سریعتر آب می شوند. بدون یخ ها خرس قطبی باید به دنبال غذای دیگری بگردد. این غول های قطب شمال ارباب محیط خود هستند و دشمن طبیعی ندارند.

پرورش و رفتار
در پاییز خرس های قطبی باردار در زمین و برف گودال ایجاد می کنند، جایی که بتوانند در طول زمستان در آن به سر ببرند. آنها معمولا یک تا سه بچه به دنیا می آورند. در بهار مادر از لانه اش بیرون می آید و توله هایش نیز به دنبال مادر روان می شوند. توله های جوان حدود ۲۸ ماه با مادران خود زندگی می کنند تا مهارت های زنده ماندن در قطب شمال را بیاموزند. آنها همچنین می آموزند که چگونه شکار کنند. ماده ها به طرز پرخاشگرانه ای از جوان خود محافظت می کنند، خرس های ماده از همسران خود هیچ کمکی دریافت نمی کنند. در حقیقت، خرس های قطبی نر حتی ممکن است جوانهای گونه ی خود را از بین ببرند.

خرس های قطبی جذاب و جالب هستند، اما شکارچیان قدرتمندی هستند که به طور معمول از انسان نمی ترسند و این باعث خطرناک شدن آنها می شود. در نزدیکی سکونتگاههای انسانی، آنها اغلب بوی زباله را حس کرده و این  نزدیک شدن او به انسان، ممکن است خطرآفرین باشد.

ایالات متحده، کانادا، دانمارک، نروژ و روسیه در سال ۱۹۷۳ جهت حمایت از خرس های قطبی توافق نامه ای را امضا کردند.


download

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر علوم: محدودیت داخلی نباید به خودتحریمی علمی منجر شود
هشدار ایران به انگلیس و فرانسه درباره ادامه حمایت از رژیم صهیونیستی
بزرگترین دشمن اسرائیل در قطر از نگاه رسانه عبری
حزب الله لبنان: عدم پاسخ به هر تجاوزی به معنای ضعف یا ناتوانی نیست
رایزنی عراقچی با همتای مصری درباره تحولات منطقه
عارف: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا معیشت مردم را هدف بگیرد
مدنی‌زاده: در جنگ ۱۲ روزه هم جلسات اصلاح بانک آینده برگزار شد
تاکید وزیران خارجه مصر و عمان بر کاهش تنش در منطقه
تاکید بر ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر در اجرای برنامه‌های بنیاد
انفجار در اتوبوسی در ریف دمشق و محکومیت حمله تل آویو از سوی قطر
برگزاری آیین غبارروبی ضریح مطهر رضوی
زاکانی: ظرفیت‌های مدیریت شهری تهران را در خدمت نظام سلامت قرار می‌دهیم
پیام تبریک آیت‌الله نوری همدانی به محسن رضایی
افزایش نگرانی‌ها از اقدامات مداخله‌جویانه ترامپ در انتخابات پیش‌رو
بهروزآذر: برای حل مشکلات کشور به ظرفیت وکلا نیاز داریم
ظفرقندی: پزشک امروز دغدغه سلامت مردم و کشور را دارد
یمن: تحریم‌های آمریکا علیه حزب‌الله برای کمک به رژیم صهیونیست است
پزشکیان: اگر به فکر مردم باشیم برای حل مشکلات کشور راه پیدا می‌کنیم
ارتقای دانشکده فنی و مهندسی گرمسار به دانشگاه در حال بررسی است
ابوالفضل رحمانی به مدال نقره بسنده کرد
مراسم گرامیداشت «روز پزشک» +عکس
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top