تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/11/28 - 13:05
کد خبر: 386068

رهبر شیعیان اندونزی براثر کرونا درگذشت

ایرنا نوشت: جلال‌الدین رحمت رهبر شیعیان اندونزی و بنیانگذار سازمان اهل بیت علیهم‌السلام در این کشور، بر اثر ابتلاء به کرونا در بیمارستان بین المللی سانتوسای باندونک درگذشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به گزارش شبکه "نِترال نیوز" اندونزی"، "اروین" یکی از استادان علوم دینی بنیاد علمی و آموزشی مطهری اندونزی در جاکارتا امروز اعلام کرد که استاد رحمت که چند روزی براثر ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری بود عصر روز دوشنبه در سن ۷۲ سالگی درگذشت.

پایگاه اینترنتی سازمان اهل بیت اندونزی نیز امروز با تایید این خبر اعلام کرد که پیکر این عالم فقید امروز در آرامگاه خانوادگی آنها در منطقه سیسالنگاه در باندونگ در غرب جاوا به خاک سپرده خواهد شد.

اندونزی بزرگترین مجمع الجزایر کره¬ خاکی و چهارمین کشور پرجمعیت جهان است و از این لحاظ بزرگترین کشور اسلامی به شمار می‌رود، چراکه بزرگترین جمعیت مسلمان دنیا را داراست.

این کشور از نظر نژادی کشوری بسیار پر تنوع است و ۹۰ درصد جمعیت آن مسلمان و بقیه مسیحی، هندو یا بودایی هستند.

اسلام از قرن چهارم قمری به این کشور وارد شده و در قرن ۶ به وسیله تجار هندی به شکل بسیار وسیعی منتشر شده‌است. بیشتر مسلمانان این کشور سنی و از مذهب شافعی هستند و مابقی آنها از مذاهب شیعه، حنفی، حنبلی، مالکی، زیدی و علوی هستند

تاریخ ورود شیعیان به اندونزی به زمان ورود اولین مبلغان مسلمان در قرن چهارم هجری قمری باز می‌گردد. مشهور است که این مبلغان از نوادگان امام موسی بن جعفر (ع) بودند که به این منطقه مهاجرت کردند و پس از سکونت، از اهالی این منطقه شدند.

منطقه اچیه در شمال سوماترا مرکز شیعیان اندونزی به شمار می‌رود و حکومت اندونزی پس از استقلال این شهر را شهر شیعیان کوالا نامید.

از آنجا که مذهب تشیع به تازگی گسترش پیدا کرده، شیعیان اندونزی هنوز در اقلیت قرار دارند. البته اندونزی در جایگاه یک کشور مسلمان در جنوب شرق آسیا، شمار زیادی از شیعیان را در خود جای داده است؛ به نحوی که امروزه شاهد گسترش روزافزون این موج هستیم.

تاسیس سازمان ها و مراکز اسلامی و شیعی در این کشور، خود حاکی از فضای عظیم شیعی در این سرزمین است. حضور چشمگیر سادات، نحوه ورود آنها و تعداد شیعیان در اندونزی و وجود مراکز شیعی از نکات قابل توجه درباره این کشور اسلامی است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top