تاریخ انتشار: شنبه 1399/12/09 - 09:46
کد خبر: 387191

چرا بنفیکا طارمی را نخواست؟

مهدی طارمی در فوتبال اروپا درخشش فوق العاده‌ ای داشته و حالا مورد توجه بسیاری از تیم‌ها قرار گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «پدرو هنریکوئس» کارشناس فوتبال پرتغال و مدافع پیشین تیم فوتبال بنفیکا درباره مهدی طارمی خبرساز شده است. پدرو با انتقاد از شرایط تیم بنفیکا گفت: دیگر نمی‌توان شکست بنفیکا را در این فصل پنهان کرد؛ این واقعیتی است که تنها در صورت موفقیت و پیروزی در لیگ اروپا قابل تغییر است. (بنفیکا در لیگ اروپا با قبول شکست از آرسنال حذف شد)

پدرو معتقد است که دلایل مختلفی برای توضیح این عدم موفقیت وجود دارد و سیاست جذب بازیکنان جدید، مهمترین علت است. وی گفت: طارمی که در تیم ریوآوه گلزنی می‌کرد، در دسترس بنفیکا بود اما بنفیکا این بازیکن را نخواست. بروید ببینید چرا. طارمی بازیکن ارزانی بود اما بنفیکا اورتون و پدرینو را ترجیح داد.

اشاره پدرو به نقل و انتقالات تابستانی گذشته است. مهدی طارمی فصل گذشته در تیم ریوآوه درخشید و در پایان فصل ۱۸ گل به ثمر رساند. پیش از آنکه فصل به پایان برسد، سه تیم بزرگ اسپورتینگ، پورتو و بنفیکا خواهان به خدمت گرفتن طارمی شدند. در این میان علاقه بنفیکا و پورتو بیش از سایر تیم‌ها بود و رقابت پنهانی بین دو تیم برای جذب مهاجم ایران شکل گرفت.

با این حال یک اتفاق باعث شد طارمی از بنفیکا دور شود. مسئولان این باشگاه، همزمان بحث جذب «ادینسون کاوانی» مهاجم اروگوئه ای را پیش می‌بردند.

روزهای پایانی تیرماه بود که حتی روزنامه «رکورد» پرتغال در یکی از شماره‌های خود، نام و عکس کاوانی را روی جلد خود کار کرد و از تلاش بنفیکا برای خرید این بازیکن خبر داد. این روزنامه تیتر و عکس اصلی خود را به کاوانی اختصاص داده و زیر این مطلب نوشته بود که علاقه به طارمی و «دیگو گونکالوس» در خطر است.

بعد از منتفی شدن انتقال کاوانی به بنفیکا، این باشگاه مجدداً شانس خود را برای جذب طارمی امتحان کرد و حتی مبلغی بالاتر به مهاجم ایران پیشنهاد داد اما طارمی تصمیم خود را گرفته بود و به تیمی پیوست که قهرمان لیگ پرتغال شده بود.

طارمی در حال حاضر شرایط بسیار خوبی در پورتو دارد. او این فصل در مجموع ۱۵ گل به ثمر رسانده است و جوایز بهترین بازیکن ماه ژانویه از سوی سازمان لیگ و اتحادیه بازیکنان پرتغال را از آن خود کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چرا خاتمی مانند ونس درباره حملات آمریکا علیه کشور  حمایت سکوت آمیز دارند
از هدف قرار دادن پایگاه کویت تا انهدام رادارهای عمان
اگر کارمند رسمی دانشگاه نبودم، رفتارها به مراتب بدتر از این بود
کرایه کانتینری جهان دو برابر شد
اخراج کارمند دانشگاه علامه به‌دلیل تذکر حجاب را تا لغو حکم پیگیری می‌کنیم
پایانِ عصرِ توهم؛ مذاکره ابزار است، نه آرمان
دلسوزیِ مجازی برای جنوب؛ واقعیت یا نمایش؟
فیلم | در موج‌های ۸، ۹ و ۱۰ عملیات نصر ۲ و در مراحل ۹ و ۱۰ عملیات صاعقه چه مواضعی از دشمن آمریکایی هدف گرفته شد؟
مطالبه مردم از نمایندگان مجلس فعالیت تقنینی در شرایط اضطراری است
«از "فرسایش روانی" تا "تسلیمِ راهبردی"؛ یک پیمایشِ جهت‌دار»
در صورت شرارت، همه زیرساخت‌های منطقه تحت حمله قرار خواهند گرفت
شنیده شدن صدای انفجارهای متعدد از نقاط مختلف جزیره قشم
توزیع ۵ هزار بسته معیشتی کمیته امداد تهران آغاز شد
واکنش چادرملو به حذف از آسیا
اقدام خصمانه لندن علیه سپاه بی‌پاسخ نمی‌ماند
تنها از راه دیپلماسی می توان مشکلات با ایران را حل کرد
شنیده شدن صدای سه انفجار در اربیل عراق
اعلام زمان فینال و رده بندی جام جهانی ۲۰۲۶
صدای چند انفجار در اهواز شنیده شد
تصاویر شهدای تیپ ۳۸۸ ایرانشهر که بامداد امروز به شهادت رسیدند
مسی و یاران سه‌شیرها را شکار کردند
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه شریف
دانشگاه را آزاد کنید؛ دانشگاه محل آزاداندیشی است
بیش از ۴۲۰ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ کارت گرفتند
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
جزئیات طرح جدید تغذیه دانشجویی/ تهیه غذا از پلتفرم‌های آنلاین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top