تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/12/17 - 08:56
کد خبر: 388093

محاکمه خواننده رپ آغاز شد

نخستین جلسه رسیدگی به پرونده اتهامی خواننده رپ در حالی در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد که به‌ دلیل طولانی شدن رسیدگی ادامه محاکمه به جلسه آینده موکول شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روزنامه ایران نوشت: «متهم این پرونده که حمید نام دارد، مرداد ۳ سال قبل به اتهام قتل ناپدری‌اش بازداشت شد. او در بازجویی‌ها منکر قتل شد و گفت: ناپدری‌ام هوشنگ - ۶۶ ساله - مادرم را کتک می‌زد. به‌ همین خاطر با او درگیر شدم و هلش دادم اما سرش به گلدان خورد و بعد هم جان باخت. من او را نکشتم. متهم با صدور قرار مجرمیت به زندان رفت اما پس از مدتی با قرار وثیقه از زندان بیرون آمد و صبح دیروز نیز همراه وکلایش در جلسه دادگاه حضور یافت.

حمید در بازجویی‌ها گفت: پدر و مادرم زمانی‌که کودک بودم از هم جدا شدند و مادرم حدود ۱۲ سال قبل با هوشنگ ازدواج کرد. هوشنگ در آلمان یک مغازه داشت، همراه مادرم در آنجا زندگی می‌کردند و هر چند وقت یک‌ بار با مادرم به ایران می‌آمدند، وسایل من هم در خانه مادرم بود.

وی ادامه داد: هوشنگ فرد عصبانی بود و مدام مادرم را کتک می‌زد تا این که در تاریخ ۲۴ مرداد برادرم که ساکن امریکاست با من تماس گرفت و گفت هوشنگ با مادرم درگیر شده و از من خواست سراغی از مادرم بگیرم. زمانی‌ که به خانه رسیدم هوشنگ روی مبل نشسته بود که من از وی پرسیدم چرا مادرم را کتک زدی که گفت کتک زدم که زدم. با او درگیر شدم در نهایت همسایه‌ها ما را از هم جدا کردند و من مادرم را از آنجا بردم. بعد نیز از همسایه‌ها شنیدم که آنها یکی - دو ساعت نزد هوشنگ بوده و با وی حرف زده‌اند و پس از ساعتی او را به بیمارستان برده‌اند.

اظهارات حمید در حالی مطرح شد که در پرونده بالینی هوشنگ، علت اولیه مرگ ضربه شدید به سر اعلام شده است.

متهم به‌ نظر پزشکی قانونی در خصوص این که قتل را عمد دانسته اعتراض کرد و مدعی شد او ضربه‌ای وارد نکرده است. با این حال کیفرخواست قتل عمد علیه وی صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه رسیدگی به این پرونده که دیروز در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد ابتدا نماینده دادستان صحبت کرد. او با درخواست مجازات به اتهام قتل عمدی برای متهم گفت: حمید بر اساس شواهد و مدارکی که به دست آمده مرتکب قتل عمدی مقتول شده است. مقتول بر خلاف گفته‌های متهم فردی بد اخلاق و تندخو نبوده است. او سه بار ازدواج کرده اما هر بار بدون درگیری و وارد کردن آسیبی به‌ همسرانش از آنها جدا شده است. پزشکی قانونی اظهار نظر کرده که علت مرگ وارد شدن ضربه به سر مقتول بوده و بیمارستان هم این موضوع را تأیید کرده است. بنابراین با توجه به درخواست قصاص از سوی اولیای دم که فرزندان مقتول هستند و در خارج از کشور زندگی می‌کنند، به‌ عنوان نماینده دادستان به اتهام قتل عمدی درخواست صدور حکم قانونی را دارم. ضمن این که اولیای دم مدعی شدند پدرشان هیچ سابقه درگیری با همسران قبلی‌اش نداشته است. علت درگیری با مادر حمید نیز مشکل مالی بوده است که با هم داشته‌اند. آنها بر سر ساختمانی با هم اختلاف مالی داشتند و همین اختلاف مالی هم باعث درگیری آنها بوده است. مقتول قصد داشته مادر حمید را طلاق بدهد و این هم یکی از مشکلات آنها بوده است.

با توجه به طولانی‌شدن زمان قرائت کیفرخواست وکلای اولیای دم، متهم و وکلای او فرصت دفاع پیدا نکردند و ادامه رسیدگی به دوشنبه موکول شد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نمی‌گذاریم هیچ دانشجویی از ارتباطات بین‌المللی محروم بماند
سی‌ان‌بی‌سی: شکاف اقتصادی در آمریکا، میراث ماندگار جنگ با ایران است
ادعای ترامپ درباره توافق احتمالی با ایران
انهدام یک پهپاد MQ۱ با آتش پدافند سپاه
صادرات نفت از تنگه هرمز شاید هرگز به سطح پیش از جنگ بازنگردد
گروه A جام جهانی ۲۰۲۶، گروهی یکدست با حضور میزبان
«حنظله» مرکز هولوکاست را هک کرد
خسروپناه: شهید رییسی در حکمرانی اجتماعی مرد میدان بود
پزشکیان: حل مشکلات کشور از حاشیه و با نظاره‌کردن امکان‌پذیر نیست
راهپیمایی ۱۰ کیلومتری از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی در تهران
نوسازی تجهیزات به جای شوک قیمتی
زلفی‌گل: شهید رئیسی منافع ملی را بر همه ملاحظات ترجیح می‌داد
به ابهامات خبری و چندصدایی در جامعه پایان دهید / افکار عمومی نباید از رسانه‌های دشمن اخبار مذاکرات را بشنود
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top