تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/12/17 - 15:31
کد خبر: 388169

زمان اخذ مالیات از خانه‌های خالی اعلام شد

رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه موافق اخد مالیات از اینفلوئنسرها هستیم، گفت: اجرای مالیات خانه‌های خالی عملا در بودجه ۱۴۰۰ دیده می‌شود، با این قانون که امسال در مجلس تکرار شد و نوع قانون که نوشته شده، باید ۴ ماه در سال خانه خالی باشد که مشمول مالیات شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  امیدعلی پارسا، رئیس سازمان امور مالیات درباره ساز و کار اخذ مالیات از اینفلوئنسرهای فضای مجازی با بیش از ۵۰۰ هزار دنبال کننده و تعیین و تکلیف موضوعاتی مانند صفحات غیرحقیقی و طرفدار یک شخص و غیره اظهار کرد: اخذ مالیات از اینفلوئنسرهای فضای مجازی پیشنهاد نمایندگان مجلس است و دولت این پیشنهاد را نداده اما این موضوعات از جمله احراز هویت مالکان صفحات اینستاگرامی یا اینکه نحوه اخذ مالیات از صفحات طرفداران یک شخص (fan page) که نسبت به انجام تبلیغات اقدام می‌کنند، مورد بحث است، در آیین نامه اجرایی باید این موضوعات به گونه‌ای تنظیم شود که قابل اجرا باشد.

زمان اخذ مالیات از خانه‌های خالی اعلام شد

وی با بیان اینکه اخذ مالیات از اینفلوئنسرها ایده خوبی است اما اجرایی کردن آن به گونه‌ای که انصاف و کارایی رعایت شود، باید در آیین‌نامه به دقت دیده شود، ادامه داد: موافق این ایده هستم چراکه فرقی نمی‌کند که منشا درآمد چه باشد، از حدی بالاتر از حداقل معیشت باشد باید مشمول مالیات شود.

رئیس سازمان امور مالیاتی با اشاره به آخرین اقدامات در بحث اخذ مالیات از خانه‌های خالی و موضوعاتی مبنی بر مبهم بودن دیتاهای ارایه شده از سوی وزارت راه و شهرسازی گفت: طبق قانون و تقسیم کاری که انجام شده، شناسایی و تشخیص خانه‌های خالی بر عهده وزارت راه و شهرسازی است و سازمان امور مالیاتی بر اساس نتیجه کار وزارت راه و شهرسازی، قانون مالیات را به اجرا می‌رساند.

زمان اخذ مالیات از خانه‌های خالی اعلام شد

پارسا افزود: با کلاس‌چک اطلاعات مختلف یک واحد خالی تشخیص داده می‌شود. سازمان امور مالیاتی مجری لیستی است که وزارت راه و شهرسازی آن را به عنوان خانه‌های خالی ارایه می‌دهد.

وی با بیان اینکه اجرای مالیات خانه‌های خالی عملا در بودجه ۱۴۰۰ دیده می‌شود، گفت: با این قانون که امسال در مجلس تکرار شد و نوع قانون که نوشته شده، باید ۴ ماه در سال خانه خالی باشد که مشمول مالیات شود.

رئیس سازمان امور مالیاتی در پاسخ به این سوال که اولین مالیات از خانه خالی چه زمانی اخذ می‌شود، گفت: با توجه به قانون، عملا وصول مالیات از خانه‌های خالی از مرداد ماه سال ۱۴۰۰ آغاز می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
اسرائیل در نتیجه موشک‌های ایران فلج شد
آغاز فرصت ثبت نام در دستیاری دندانپزشکی
چرا نقش استادان دانشگاه فراتر از کلاس درس است؟
زمان برگزاری مرحله دوم المپیادهای علمی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد
مهلت دفاع از پایان نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵ تمدید شد
مهلت ثبت نام آزمون فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۵ تمدید شد
هشدار دادستانی کل کشور درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن
حملات نظامی، امنیتی و سایبری به رژیم صهیونیستی موفقیت‌آمیز بود
تغییر مقصد پروازهای بازگشت حجاج
حمل و نقل عمومی فعلا رایگان می‌ماند
AFC مجوز حرفه‌ای ۶ تیم را تایید کرد
کشورهای منطقه مراقب باشند آب به آسیاب دشمن نریزند
پتروشیمی کارون ماهشهر هدف حمله هوایی قرار گرفت
هرگونه تجاوز با پاسخ متقابل زیرساختی روبه‌رو می‌شود / نوبت تغییر محاسبات دشمن است
اصابت موشک به شمال حیفا
اراضی اشغالی را هدف قرار دادیم
پروازهای فرودگاه مهرآباد لغو شد
در حمله اسرائیل به ایران مشارکت نداشتیم
بامداد دوشنبه نقطه‌ای در نجف‌آباد مورد حمله قرار گرفت
حمایت جنبش المجاهدین فلسطین از پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top