تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/12/24 - 09:17
کد خبر: 388841

تارتار: هردو گل استقلال روی اشتباه داوری بود

سرمربی تیم پیکان تهران نسبت به اشتباهات داوری بسیار ناراحت است؛ او می گوید در بازی با استقلال هردوگل حریف با اشتباه داوری رقم خورده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ درباره شکست تیمش مقابل استقلال تهران در مرحله یک  شانزدهم نهایی جام حذفی بیان کرد: ما در این مسابقه خوب کار کردیم. شروع خوبی داشتیم و فکر می کنم توانستیم جلوی تیم بزرگ استقلال روز خوبی را سپری کنیم. متاسفانه در این بازی هم اسیر اشتباهات داوری شدیم و پنالتی که در دقایق ابتدایی به ضررمان گرفته شد، کار را خراب کرد.

وی ادامه داد: ما در جریان بازی هم به تصمیم داور مسابقه مبنی بر اعلام پنالتی به سود استقلال اعتراض کردیم، اما فریادمان به جایی نرسید. بعد از بازی برخی کارشناسان گفتند نظر داور درست بوده اما من وقتی فیلم بازی را تماشا کردم، مطمئن شدم که داور بازی اشتباهات فاحشی داشته است. نه تنها آن صحنه خطای پنالتی نبوده که گل دوم استقلال هم در شرایط آفساید به ثمر می رسد و واقعا نمی دانیم چه بگوییم.

سرمربی پیکان همچنین گفت: در صحنه ای که داور به سود استقلال پنالتی می گیرد، هیچ اتفاقی رخ نمی دهد.بازیکن ما کاملا از شیخ دیاباته جلوتر است و مهاجم استقلال با زیرکی از داور خطای پنالتی می گیرد. کسی که فوتبال بازی کرده باشد، متوجه می شود که در آن صحنه مجید عیدی هیچ خطایی روی دیاباته نمی کند و چون از او جلوتر است مانع از ورود توپ به دروازه می شود و شیخ خودش را روی زمین می اندازد و با زیرکی پنالتی می گیرد.البته کاری به این نداریم که دیاباته زیرکی به خرج داده اما داوران نباید فریب بخورند و اینطور اشتباه سوت بزنند.

تارتار با اشاره به صحنه گل دوم استقلال تاکید کرد: من این صحنه را هم چند بار دیدم؛ بازیکن استقلال یک نیم بدن از آخرین مدافع ما جلوتر است و متاسفانه کمک داور آفساید را اعلام نکرده است. به غیر از این موضوع صحنه های مشکوک دیگری نیز وجود داشت که داور اشتباه کرد.

وی با انتقاد از داوری های لیگ برتر خاطرنشان کرد: هفته گذشته در لیگ برتر مقابل پدیده مشهد پنالتی واضح ما را که داور وسط گرفته بود، توسط داور پشت دروازه برگردانده شد و بازی را باختیم. همه کارشناسان هم تایید کردند که این اتفاق افتاده است. متاسفانه یک پنالتی دیگر هم در بازی با شهرخودرو از داور طلبکار شدیم. در جام حذفی هم مقابل استقلال هردوگل حریف با اشتباه داوری بوده و من واقعا نمی دانم چه کاری باید انجام بدهم. مجموعه ما این همه زحمت می کشد اما متاسفانه با یک سوت اشتباه همه زحمات مان را به باد می دهند.

تارتار در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: درست نیست چون تیم مقابل ما تیمی مثل استقلال است، داور هم تحت تاثیر نام این تیم قرار بگیرد. ما هم زحمت می کشیم و کار می کنیم. متاسفانه تیم داوری برد مسابقه را تقدیم استقلال کرد. ما دیگر از این اشتباهات خسته شده ایم. واقعا تا چه زمانی باید از بابت داوری ضرر کنیم؟ ما با هزار مشکل تیم مان را آماده می کنیم و دوست داریم بابت زحمات مان نتیجه بگیریم اما متاسفانه خیلی راحت با اشتباه داوری همه چیز بر باد می رود.

سرمربی پیکان که خیلی عصبانی به نظر می رسید، در پایان افزود: ما دیگر آنقدر گفتیم که امیدواریم از بازی بعد اشتباهات داوری علیه مان کمتر باشد، خودمان هم خسته شده ایم. فقط امیدوارم کمیته داوران فکری به حال داوری‌ها انجام بدهد تا تیم‌هایی مثل ما که با هزینه اندک وارد مسابقات شده‌ایم و با نفرات جوان به مصاف حریفان می رویم، اینطور متضرر نشویم. ما فقط خواهان برقراری عدالت هستیم و هیچ چیز دیگری نمی‌خواهیم. حال باید چه کنیم تا حق خودمان را بدهند؟

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top