تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/01/15 - 11:53
کد خبر: 390830

درخواست جامعه اسلامی دانشگاه تهران از مجلس درباره مذاکره پنهانی دولت با آمریکا

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه دولت بدون در نظر گرفتن عزت و منافع ملی، قصد دارد در قالب کارگروه های به اصطلاح مشورتی، آمریکا را وارد فرآیند مذاکرات کند، خواستار موضع‌گیری قاطع نمایندگان مجلس در این باره شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران طی نامه‌ای با تاکید بر اینکه دولت بدون در نظر گرفتن عزت و منافع ملی، قصد دارد در قالب کارگروه های به اصطلاح مشورتی، آمریکا را وارد فرآیند مذاکرات کنند، از نمایندگان مجلس خواست تا در برابر این موضوع اقدام قاطع کرده و با استفاده از ابزارهای نظارتی از زیر پا گذاشتن خطوط قرمز نظام جلوگیری کند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام

همانگونه که مستحضرید دولت اعتدال هشت سال است که پیشرفت کشور را معطل مذاکره نگاه داشته است و علی رغم تجربیات فراوان و خسارات متعددی که در این راه گریبان مردم را گرفته است، همچنان بر این روش نادرست اصرار دارد.

اکنون در ماه های آخر این دولت و پس از منویات مؤکد مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه پس از این تجربه ناکام هفت ساله عقلانی ترین و تنهاترین راه، بازگشت جمهوری اسلامی به تعهدات برجام، لغو تمامی تحریم ها توسط آمریکا و راستی آزمایی آن توسط ماست، شاهدیم که دولت، مجددا باب مذاکرات پنهانی با آمریکا را بر سر برداشتن تحریم ها باز نموده و زیر بار ذلت و خواری مقابل دشمنان رفته است.

مستحضرید که تحریم، ابزار اصلی آمریکای مستکبر در جنگ اقتصادی با جمهوری اسلامی است و ریشه در دشمنی عمیق او با ملت ایران و نظام انقلابی ما دارد. بنابراین بدیهی است که هیچگاه دست از این ابزار نخواهد کشید و انتظار لغو تحریم توسط آمریکا، بیهوده است و می بایست، راهبرد خنثی سازی تحریم را در پیش گرفت.

لکن دولت بدون در نظر گرفتن عزت و منافع ملی، قصد دارد در قالب کارگروه های به اصطلاح مشورتی، آمریکا را وارد فرآیند مذاکرات کنند و اینگونه که از سخنان رییس جمهور و وزیر امور خارجه پیداست، آمریکا می خواهد بدون هیچ اقدام عملی، به برجام بازگردد و ما نیز تعهدات خود را از سر بگیریم.

خواسته ما از وکلای ملت، هوشیاری و اقدام قاطع در برابر وادادگی دولتمردان و استفاده از ابزارهای نظارتی مجلس شورای اسلامی برای جلوگیری از زیر پا گذاشتن خطوط قرمز نظام است و حداقل کاری که باید صورت گیرد، ممانعت از حضور هیات ایرانی در جلسات وین است.

والسلام علی من اتبع الهدی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top