تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/01/29 - 13:38
کد خبر: 392613

اعلام نتایج کنکور دکتری ۱۴۰۰

نتایج اولیه کنکور دکتری ۱۴۰۰ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فاطمه زرین آمیزی اظهار داشت: کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال ۱۴۰۰ امروز یکشنبه ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۰ از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قابل مشاهده است.

وی افزود: متقاضیان با استفاده از شماره داوطلبی یا شماره پرونده و همچنین شماره شناسنامه و سال تولد می‌توانند کارنامه نتایج اولیه آزمون خود را مشاهده کنند.

سخنگوی سازمان سنجش یادآور شد: ۱۳۶ هزار و ۶۶۵ نفر مجاز شدند و ظرفیت پذیرش به غیر دانشگاه آزاد ۱۲ هزار و ۳۲ نفر است.

وی گفت: آن دسته از متقاضیانی که براساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی شده‌اند، باید از روز دوشنبه ۳۰ فروردین تا روز پنجشنبه ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی خود (حداکثر ۵۰ کدرشته محل در صورت وجود) با توجه به رشته امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، در سایت سنجش اقدام کنند.

زرین آمیزی گفت: به این دسته از متقاضیان توصیه می‌شود؛ ابتدا نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و اطلاعیه‌های مرتبط با آن اقدام کرده، سپس کدرشته‌محل‌های مورد علاقه خود را، از کدرشته‌محل‌های مربوط به رشته امتحانی انتخاب و اولویت‌ها را به ترتیب علاقه، مرتب کرده و پس از آن نسبت به ثبت رشته محل‌های انتخابی خود در فرم انتخاب رشته اقدام کنند.

وی اظهار داشت: دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی این آزمون از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش از عصر روز یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ در دسترس متقاضیان مجاز به انتخاب رشته خواهد بود.

سخنگوی سازمان سنجش گفت: اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم (مصاحبه علمی و سنجش عملی و بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری) در اواخر اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان اعلام خواهد شد.

به گزارش مهر، آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی عالی جمعه ۱۵ اسفندماه ۱۳۹۹ با بیش از ۸۰ درصد داوطلبان ثبت نام کننده در ۲۴۲ کد رشته، ۲۱۰ حوزه امتحانی و ۱۱۰ شهرستان برگزار شد.

تعداد ۱۸۵ هزار و ۶۹ نفر در این دوره از آزمون ثبت نام کرده بودند و تعداد شهرهای محل برگزاری آزمون نیز نسبت به آزمون دوره گذشته که ۶۰ شهر بود افزایش پیدا کرده بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز 
آژانس بین‌المللی انرژی: ذخایر گاز اروپا در پایین‌ترین سطح از ۲۰۱۳ است
 دهک‌بندی معیار دقیقی برای حذف کالابرگ نیست/ دولت منابع حمایتی را به نیازمندان واقعی اختصاص دهد
محدودیت ساخت‌وساز توسط دولت؛ نسخه‌ای برای تبدیل تهران به شهر ثروتمندان
از خودسوزی یک دانشجو تا اعتراض به جلسات نمایشی وزیر علوم 
دست پُر از مسکو، پاسخ به «نمی‌شود»
۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
بانک مرکزی مسئولیت گرانی ارز ۴۵۰۰ کالا را نپذیرفت
روبیو در فکر فرار از دولت ترامپ
رأی تاریخی آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها؛ ۶۶ میلیون رای!
فیلم | برنی سندرز: باید بودجه اسرائیل را قطع کنیم!
فیلم | سرلشکر رضایی: ایران گاز روسیه را به کشورهای اطراف خواهد فروخت
انتقاد تند عضو کمیسیون امنیت ملی از حقوق‌های نجومی برخی از مسئولان
فیلم | لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
نوبت تسویه‌حساب با معمار جنگ/هگزث در آستانه استیضاح
انتخابات آمریکا از زاویه دیگر
پیامی که به قدر کافی صریح و روشن است
توافق گازوئیلی پوتین-ترامپ منتفی شد
ذخایر گازوئیل آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسید
 آتش سوزی دو نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ دو پهپاد لوکاس به غنیمت گرفته شدند
تحریم «نمایش» برای تغییر واقعی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top