گروه های خبری
آرشیو
ف
کد خبر: 392945

رابطه حذف سحری و ابتلا به کرونا

سخنگوی وزارت بهداشت با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و شیوع ویروس کرونا در موج چهارم، از هموطنان خواست از هرگونه برگزاری مراسم افطاری بپرهیزند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر سیما سادات لاری گفت: با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و شیوع ویروس کرونا در موج چهارم، از هموطنان خواست از هرگونه برگزاری مراسم افطاری در این ایام بپرهیزند.

وی ادامه داد: افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی، سرطان و دیابت که بیشتر در معرض ابتلاء به کووید ۱۹ هستند، در مورد روزه داری با پزشک خود مشورت کنند.

وی افزود: با توجه به طولانی بودن مدت زمان روزه داری، حذف وعده غذایی سحر، باعث ضعف سیستم ایمنی بدن شده و احتمال ابتلاء به کووید ۱۹ را افزایش خواهد داد.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: از طرفی تغذیه صحیح و مناسب تأثیر زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابله با کووید ۱۹ داشته و رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی با استفاده از همه گروه‌های غذایی، باعث بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن می‌شود.

لاری گفت: بنابراین ضروری است روزه داران استفاده از برنامه غذایی متنوع و متعادل یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی همراه با محدود کردن مصرف غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و ترکیبات افزودنی را در دستور کار رژیم غذایی خود قرار دهند.

مرتبط ها
نظرات
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
تورهای مسافرتی آفری