تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/02/07 - 16:56
کد خبر: 393627

متهم ردیف اول افشای فایل صوتی ظریف، حسام‌الدین آشنا!

انتشار فایل صوتی مصاحبه محمدجواد ظریف با سعید لیلاز که از سوی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری انجام شده، بیش‌ از همه انگشت اتهام را به سمت حسام‌الدین آشنا می‌برد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، شب ۵ اردیبهشت ماه فایل سه‌ساعته مصاحبه محمدجواد ظریف با سعید لیلاز از شبکه ضدّ ایرانی ایران اینترنشنال سربرآورد. مصاحبه‌ای که در آن برای اولین‌بار آقای ظریف اظهاراتی درباره برجام و همچنین سردار شهید حاج قاسم سلیمانی انجام داد و با ساخت دوقطبی دیپلماسی و میدان(منظور نقش آفرینی‌های نیروس قدس در منطقه و مقابله با داعش) وانمود کرد که در طول این سالها دیپلماسی برای میدان هزینه شده و نه بالعکس.

متهم ردیف اول افشای فایل صوتی ظریف، حسام‌الدین آشنا!

این فایل صوتی ماحصل مصاحبه‌هایی است که زیر نظر مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری به مدیریت حسام‌الدین آشنا انجام می‌شود.

این اقدام حسام‌الدین  آشنا برای تدوین تاریخ دولت روحانی اقدامی است که در دولت‌های گذشته همچون دولت خاتمی و احمدی‌نژاد سابقه نداشته است  و ضبط و مستند کردن امری که هنوز در جریان است و به تاریخ تبدیل نشده هم تاحدی بی‌معنی است و از صوت منتشر شده از آقای ظریف نیز چنین برمی‌آید که اسلوب علمی تاریخ‌نگاری شفاهی رعایت نشده  و صرفاً حرکتی برای سفیدسازی دولت و مجیزگویی از خدمات آقای روحانی است.

از سوی دیگر، آنطور که برخی مسئولان دولتی می‌گویند این فایل برای آرشیو شدن انجام شده و بنا به انتشار آن نبوده است. سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت خارجه در همین زمینه اعلام کرده بود "این گفتگو صرفا برای ثبت در حافظه سازمانی دولت تدبیر و امید ضبط شده بوده و قرار به انتشار آن نبوده است... " علی ربیعی سخنگوی دولت نیز امروز از سرقت فایل توسط افرادی که هویت آنها در حال بررسی است سخن گفته است.

از آنجا که ضبط این مصاحبه‌ها برعهده‌ی مرکز بررسی‌ها بوده، مسئولیت افشای آن نیز در وهله اول برعهده حسام‌الدین آشنا است و از دو حالت خارج نیست: یا این فایل تعمداً از سوی مجموعه او منتشر شده و به شبکه‌های بیگانه رسیده است که تکلیف معلوم است و یا اینکه حفاظت دقیقی از آن صورت نگرفته است که در  هر دو حالت انگشت اتهام به سمت آقای آشنا نشانه می‌رود. آقای آشنا به هنگام تصمیم‌گیری و خرج هزینه میلیاردی برای چنین پروژه‌ای قاعدتاً باید می‌دانسته که آیا توان حفاظت از چنین فایل‌های بسیار مهمی دارد و یا خیر؟

با وجود گذشت دو روز از افشای این فایل صوتی آشنا همچنان سکوت کرده و تنها با انتشار توئیتی نامفهوم نوشته " اللّهم و من ارادنی بسوء فأرده و من کادنی فکده، ان‌شاءالله این سوءنیت و کید احتمالی، به خودشان برگردد!" مسلّماً وزارت اطلاعات که مسئول بررسی چگونگی انتشار و انتقال فایل صوتی آقای ظریف به رسانه‌های خارجی شده ابتدا باید آقای آشنا را مورد بازخواست قرار دهد که آیا انتشار این فایل ناشی از سوءنیت بوده یا اهمال‌کاری و آیا فایل سایر مصاحبه‌ها نیز اکنون در حال انتقال به خارج کشور است؟

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تیغ یمنی بر روی شاهرگ سعودی‌ها / باب المندب تنگه هرمز دوم برای استکبار جهانی
دیدار سفرای ایران در ایتالیا، فرانسه و انگلیس با عراقچی
واکنش ترامپ به افزایش تلفات نظامیان آمریکایی در تجاوز به ایران
پیام تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
حجم مبادلات ایران و پاکستان باید به ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد
از مردم عذرخواهی کردم و امروز هم خودم را شرمنده مردم می‌دانم
سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد
حادثه دریایی دیگر در نزدیکی سواحل عمان
نامه‌های ادعایی قطر علیه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت
چه کسانی پشت تبلیغات سیاسی در فیلترشکن‌ها هستند؟
اعرافی: تسهیل ازدواج، تأمین مسکن و درمان ناباروری باید در اولویت باشد
نیروگاه دارخوین حتی حاوی مواد هسته‌ای نبود
هرگونه لغزش در مسیر حفظ اقتدار، بهایی سنگین برای امنیت ملی دارد
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
هشدار سازمان ملل؛ شیوع بیماری‌های حاد تنفسی و پوستی در غزه
پایان کار نمایندگان ایران با ۵ طلا و دو برنز
پزشکیان: مهم‌ترین میدان نبرد امروز، عرصه اقتصاد و معیشت مردم است
پیشنهاد تغییر نام میدان نوبنیاد به نام شهید محمد پاکپور در شورای شهر
تسلیم رونوشت استوارنامه سفیر جدید سریلانکا به عراقچی
سفیر جدید پاکستان در ایران با عراقچی دیدار کرد
سندروم توافق سال‌هاست به جان شما افتاده است
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top