تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/02/28 - 10:05
کد خبر: 395603

مهلت ثبت ‌نام وام‌ دانشجویی دانشگاه تهران تمدید شد

مهلت ثبت نام دانشجویان دانشگاه تهران برای دریافت وام های دانشجویی نیم سال دوم تحصیلی سال ۱۴۰۰ تمدید شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازایسنا، معاونت دانشجویی دانشگاه تهران اعلام کرد؛ زمان ثبت درخواست وام‌های دانشجویی نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۹ - ۱۴۰۰ تا ۲۳ خرداد ماه جاری تمدید شد.

بر این اساس متقاضیان برای دریافت وام دانشجویی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به سامانه گلستان به نشانی ems.ut.ac.ir و پورتال دانشجویی به نشانی bp.swf.ir  مراجعه کنند.

همچنین  ثبت درخواست وام دانشجویی در هر دو سامانه فوق الزامی است، در غیر این صورت وام به متقاضی تعلق نمی‌گیرد.

بنابراین مبلغ وام تحصیلی دانشجویان بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است. همچنین مبلغ  وام ضروری برای رویدادهای موارد خاص نظیر تولد فرزند دانشجوی متأهل ۳۰ میلیون ریال، فوت پدر، مادر، همسر یا فرزند دانشجو ۳۰ میلیون ریال دانشجویان حادثه دیده در سوانح و تصادفات تا ۵۰ میلیون ریال، دانشجویان مبتلا به بیماری‌های خاص و پرهزینه تا ۵۰ میلیون ریال، بیماری خاص و پر هزینه یکی از اعضای خانواده تحت تکفل دانشجو تا ۴۰ میلیون ریال، سایر موارد مشابه به تشخیص رئیس صندوق تا سقف ۵۰ میلیون ریال، تعیین شده است.

دانشجویان دکتری روزانه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی نیز هر ماه مبلغ ۷۰۰ هزار تومان وام در قالب وام ویژه دکتری دریافت خواهند کرد که این مبلغ هر سه ماه یکبار پرداخت می شود.

ضمن اینکه مبلغ وام مسکن برای دانشجویان بنا بر شهر محل اسکان مبلغ ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.میزان وام شهریه نیز بنا بر مقطع تحصیلی بین یک تا ۵ میلیون تومان متغییر است.

بر این اساس، "وام مسکن متاهلی" در نیمسال دوم تحصیلی نیز از طریق صندوق رفاه پرداخت خواهد شد. همچنین افزایش یک رویداد به مجموع سقف رویدادهای وام ضروری در هر مقطع در نیمسال جاری به منظور حمایت بیشتر از دانشجویان در وضعیت شیوع بیماری کرونا صورت گرفته است.

همچنین "وام شهریه" به تمام دانشجویان واجد شرایط از سال تحصیلی جدید، فقط از طریق صندوق رفاه دانشجویان پرداخت می‌شود. همچنین دانشجویانی که قبلاً از خدمات بانک طرف تعهد استفاده نموده‌اند و درخواست مجدد جهت بهره مندی از خدمات آن بانک را دارند، دانشگاه‌ها می‌بایست درخواست این قبیل دانشجویان را طی لیستی جداگانه به صندوق ارسال کنند. همچنین دانشجویان دانشگاه‌های آزاد، علمی کاربردی، غیر انتفاعی می‌توانند به جای وام بانک از وام شهریه صندوق بهره مند شوند

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
پاداش جام جهانی برای هیئت‌رئیسه گران تمام شد
پخت و پز ضد ایرانی گروسی در شورای حکام آژانس
دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم
اصل بر آموزش حضوری دانشگاه‌هاست
برای نحوه آموزش مناطق درگیر جنگ امروز تصمیم گیری می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top