تاریخ انتشار: جمعه 1400/03/07 - 17:25
کد خبر: 396516

وزارت امور خارجه لیتوانی؛

دو دیپلمات بلاروسی اخراج می‌شوند

وزارت امور خارجه لیتوانی اعلام کرد جهت همبستگی با دیپلمات‌های اخراجی لتونی از مینسک، دو دیپلمات بلاروسی را اخراج می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در پی افزایش تنش میان بلاروس و دیگر کشورهای اروپایی، لیتوانی روز جمعه اعلام کرد دو دیپلمات بلاروسی را اخراج می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وزارت امور خارجه لیتوانی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «لیتوانی همچنین با اتخاذ این تصمیم، با لتونی که دیپلمات‌های این کشور و کارکنانش در سفارت مینسک به‌طور غیرمنصفانه‌ای اخراج شدند، اعلام همبستگی می‌کند».

روز دوشنبه دولت بلاروس در اقدامی متقابل چند دیپلمات لتونی را اخراج کرد. تنش‌ها میان بلاروس و دیگر کشورهای اروپایی از روز یکشنبه و پس از به زمین نشاندن یک هواپیمای مسافرتی توسط بلاروس و بازداشت دو فعال سیاسی مخالف، وارد مرحله جدیدی شده است.

در حال حاضر تنش میان روسیه و بلاروس در یک سو و دیگر کشورهای بلوک غرب از سوی دیگر، از اخراج دیپلمات نیز فراتر رفته و به ممانعت از استفاده از حریم هوایی یکدیگر نیز کشیده است.

«الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس چندی قبل هشدار داد، دستگاه‌‌های اطلاعاتی روسیه و بلاروس، مراکز سرویس اطلاعاتی آمریکا را در «کی‌یف» پایتخت اوکراین و همچنین لهستان نزدیک ورشو کشف کرده‌اند. به گفته او کشورهای همسایه بلاروس شامل لهستان، اوکراین و لیتوانی ناآرامی بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری  در این کشور را سازماندهی کردند.

او همچنین بارها در خصوص تحرکات خودروهای زرهی آمریکایی و نیروهای ناتو در اطراف مرزهای این کشور هشدار داده است. وی از وزارت کشور بلاروس درخواست کرده اقدام متناسب در برابر این تحرکات را در نظر داشته باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حذف خاموش از سفره کالابرگ/یک میلیون خانوار پشت خط کالابرگ
از حماسه تا زندگی؛ روایت‌های سینمای مقاومت
جمهوری‌خواهان در برابر ترامپ / اول آمریکا یا اول اسرائیل؟
انتقاد عضو اتاق بازرگانی از اقامت خانواده مدیرعامل شستا‌ در خارج از کشور
کنایه فعال اصلاح طلب به توهین دایی و فردوسی پور به سرود ملی ایران
فیلم | روایت سعید جلیلی از چگونگی تغییر ادبیات دشمن نسبت به قدرت ایران در تنگه هرمز
آتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز 
آژانس بین‌المللی انرژی: ذخایر گاز اروپا در پایین‌ترین سطح از ۲۰۱۳ است
 دهک‌بندی معیار دقیقی برای حذف کالابرگ نیست/ دولت منابع حمایتی را به نیازمندان واقعی اختصاص دهد
محدودیت ساخت‌وساز توسط دولت؛ نسخه‌ای برای تبدیل تهران به شهر ثروتمندان
از خودسوزی یک دانشجو تا اعتراض به جلسات نمایشی وزیر علوم 
دست پُر از مسکو، پاسخ به «نمی‌شود»
۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
بانک مرکزی مسئولیت گرانی ارز ۴۵۰۰ کالا را نپذیرفت
روبیو در فکر فرار از دولت ترامپ
رأی تاریخی آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها؛ ۶۶ میلیون رای!
فیلم | برنی سندرز: باید بودجه اسرائیل را قطع کنیم!
فیلم | سرلشکر رضایی: ایران گاز روسیه را به کشورهای اطراف خواهد فروخت
انتقاد تند عضو کمیسیون امنیت ملی از حقوق‌های نجومی برخی از مسئولان
فیلم | لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
نوبت تسویه‌حساب با معمار جنگ/هگزث در آستانه استیضاح
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top