تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/03/18 - 14:30
کد خبر: 397812

قیمت مرغ بالاتر از نرخ مصوب

مرغ فروشی‌ها دوباره اقدام به قطعه بندی مرغ کرده و آن را با قیمت‌های دلخواه به فروش می رسانند همچنین فروشگاه های عرضه کننده مرغ کامل از درج قیمت خودداری می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازمشرق، در حالی که زمان زیادی از افزایش نرخ مصوب مرغ و تعیین قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومانی این محصول نمی‌گذرد که بر اساس گزارش های میدانی قیمت هر کیلوگرم از این محصول در شهر تهران ۳۴ هزار تومان به فروش می رسد که ۹۱۰۰ تومان بالاتر از نرخ مصوب است.

با توجه به اینکه برای تامین نهاده ها طیور یا  همان خوراک طیور از ۴۲۰۰ تومانی استفاده می شود و تسهیلاتی برای تولید این محصول توسط دولت پرداخت می شود، دولت برای مرغ نرخ مصوب تعیین می کند و مرغداران، کشتارگاه ها و مرغ فروشی ها موظف به رعایت این  نرخ ها هستند و در صورت تخلف با جریمه و برخورد تعزیراتی مواجه می شوند.

مشاهدات میدانی نشان می دهد برخی از فروشگاه ها نیز هستند که اقدام به فروش مرغ با نرخ مصوب می کنند و برخی دیگر نیز کماکان با انجام قطعه بندی آنها با را قیمت های دلخواه به فروش می رسانند.

همچنین برخی از فروشگاه ها نیز بدون توجه به نرخ های مصوب، مرغ را با قیمت های بالایی نظیر ۳۲ تا ۳۵ هزار تومان به فروش می رسانند اما برای اینکه توسط تعزیرات جریمه نشوند از درج قیمت خودداری می کنند، این درحالی است که عدم درج قیمت نیز خود تخلف صنفی است.

بنابر این گزارش، نظارت های دستگاه های نظارتی ماننداصناف و تعزیرات حکومتی باعث شده بود که مرغ در مدت کوتاهی به قیمت مصوب برسد و همچنین قطعه بندی مرغ برای جلوگیری از گران فروشی ممنوع شد اما اکنون دوباره بازار به حال خود رها شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top