تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/03/18 - 17:56
کد خبر: 397849

گزینه جبهه اصلاح‌طلبان محسن مهر علیزاده است

رییس کمیته سیاسی جبهه اصلاح طلبان ایران گفت: مهرعلیزاده خاستگاه خود را اصلاح‌طلبی عنوان کرده است و در این باره دیداری هم با او داشته‌ایم و نقطه نظرات خود را اعلام کرده‌ایم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازایرنا، جمشید ایرانی روز سه شنبه درباره پیشینه جبهه اصلاح‌طلبان ایران، گفت: این جبهه از سال ۷۸ با حضور ۱۹ حزب سیاسی شکل گرفت و نخستین مجموعه‌ای بود که سال ۹۱ در فضایی که شورای هماهنگی جبهه دوم خرداد از انتخابات کناره گیری کرده بود، وارد عرصه انتخابات شد. آن زمان رییس کمیته سیاسی جبهه بودم و مصطفی کواکبیان و محمد جواد حق‌شناس هم رییس و نایب رییس جبهه بودند.

گزینه جبهه اصلاح‌طلبان محسن مهر علیزاده است

دبیرکل حزب فرزندان ایران افزود: در آن فضا جبهه اصلاح‌طلبان در دیدار با مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی آغاز فعالیت انتخاباتی در سال ۹۲ را کلید زد. در واقع رییس جریان اصلاحات، علی اکبر ناطق نوری و هاشمی رفسنجانی اصرار داشتند تا فضای سرد آن انتخابات را تغییر دهیم. در این فضا جبهه اعتدال‌گرایان هم ورود پیدا کرد و ائتلافی میان جبهه اصلاح طلبان و اعتدال گرایان شکل گرفت. در انتخابات ۹۶ هم وقتی محمدرضا عارف به عنوان رییس شورای سیاست گذاری انتخاب شد به او گفتیم ورود شما به این شورا به اعتبارتان آسیب می‌رساند.

ایرانی با دعوت به مناظره سخنگوی جبهه اصلاحات ایران، افزود: او عنوان کرده است جبهه اصلاح طلبان ایران اصالت ندارد و مشخص نیست که چه کسانی هستند. به دلیل اینکه می‌خواستیم اجماعی میان اصلاح‌طلبان در انتخابات شکل بگیرد مدتی را سکوت کردیم.

وی رفتار سخنگوی جبهه اصلاحات را در این زمینه تندروانه توصیف کرد و این رفتار را مناسب ندانست.

ایرانی با انتقاد از رویکرد جبهه اصلاحات در انتخابات ۲۸ خرداد، مشارکت کم را آسیب به جمهوریت نظام توصیف کرد و گفت: مشکلی که از ۸۴ تا الان داشته‌ایم این است که همین افراد تحت عنوان عقلای اصلاح‌طلب با اشتباهات خود باعث شدند اصلاح‌طلبان در این شرایط قرار بگیرند.

این فعال اصلاح‌طلب ادامه داد: جبهه اصلاح طلبان ایران برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، دو گزینه عارف و پزشکیان مطرح کرده بود اما در این شرایط عارف به خاطر هجمه‌های اصلاح طلبان به انتخابات ورود نکرد و به نحوی قهر کرد و پزشکیان هم احراز صلاحیت نشد.

ایرانی رویکرد جبهه اصلاح‌طلبان ایران را حضور پرشور در انتخابات توصیف کرد و گفت: گزینه اصلی این جبهه برای انتخابات ریاست‌جمهوری محسن مهرعلیزاده است و در این باره دیداری هم با او داشته‌ایم و نقطه نظرات خود را اعلام کرده‌ایم. عبدالناصر همتی هم گزینه حزب کارگزاران سازندگی ایران است.   همتی اعلام کرد که مستقل وارد انتخابات شده و نگفت که اصلاح‌طلب است اما مهرعلیزاده خاستگاه خود را اصلاح‌طلبی عنوان کرد.

عضو جبهه اصلاح‌طلبان ایران افزود: با توجه به اینکه مهرعلیزاده اعلام کرده که اصلاح طلب است و می‌خواهد دولت سوم رییس اصلاحات را ایجاد کند، از او حمایت خواهیم کرد. همتی چیزی اعلام نکرده و در دوره‌ای عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران بوده است و بعد از مدتی کنار کشید. در هر صورت روی مهرعلیزاده اجماع کرده‌ایم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عراقچی: همسایگان در اولویت ما قرار دارند
العربی الجدید: هیئت قطری دوباره برای میانجی‌گری عازم تهران شد
ادعای معاون ترامپ: در مذاکرات با ایران پیشرفت‌هایی حاصل شده است
اعزام رزمندگان جان‌فدا به جنوب و غرب کشور
حمله هوایی و توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی صعده؛ سه کودک زخمی شدند
انهدام پهپاد پیشرفته MQ۹ توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته هوافضای سپاه
تاکید وزرای اقتصاد ایران و تجارت پاکستان بر تسهیل ترانزیت کالا
جزئیات حضور عراقچی در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس
شکار دو فروند پهپاد شناسایی آمریکایی از نوع MQM-۱۷۰ در آسمان جزیره قشم
توافق ایران و ترکیه برای رفع موانع ترانزیت و توسعه همکاری‌های مرزی
ادامه توهمات ترامپ درباره حمله به ایران: برای ازسرگیری جنگ عجله‌ ندارم
بختیاری‌زاده: می‌توانیم به حریف آسیب بزنیم
انصاری خواستار اصلاح قوانین محیط زیستی شد
ادعای تکراری ترامپ: ایران خواهان مذاکره است!
باقری: آمریکا اخلال در اقتصاد جهانی را هدف گرفته است
یک دقیقه سکوت در بازی استقلال و الشمال قطر
یحیی سریع: فرودگاه دمام و رادار جیزان را با پهپاد هدف قرار دادیم
همایش ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت» در مشهد +عکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ترکمنستان
ایران چهارمین کشور جهان در ثبت میراث ناملموس
یحیی سریع: جنگنده‌های سعودی ۱۰۹ بار یمن را بمباران کردند
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
نمرات مردودی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ به بعد در معدل کل محاسبه نمی‌شود
بررسی گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی ایران و عراق
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
هزینه کلاس خصوصی زبان انگلیسی  در سال ۱۴۰۵ چقدر بود؟
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top