تاریخ انتشار: جمعه 1400/04/04 - 00:11
کد خبر: 399831

ویندوز ۱۱ چه موقعی به دست کاربران می‌رسد؟

در حالی که مایکروسافت از سال‌ها قبل اعلام کرده بود که ویندوز ۱۰ آخرین نسخه ویندوز خواهد بود و در طول سال‌ها، به روز رسانی‌های سالانه برای آن ارائه می‌شود اما در نهایت ویندوز ۱۱ با رابط کاربری جدید معرفی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از سایت تخصصی دیجیاتو، سوالی که احتمالا برای بسیاری از ما پیش آمده این است که ویندوز ۱۱ از چه زمانی برای کاربران در دسترس خواهد بود؟

در حالی که مایکروسافت از سال‌ها قبل اعلام کرده بود که ویندوز ۱۰ آخرین نسخه ویندوز خواهد بود و در طول سال‌ها، به روز رسانی‌های سالانه برای آن ارائه می‌شود اما در نهایت ویندوز ۱۱ با رابط کاربری جدید معرفی شد.

مایکروسافت قصد دارد نسخه عمومی ویندوز ۱۱ را در تعطیلات سال جاری میلادی، در ماه نوامبر یعنی میانه‌های آبان تا آذر ماه به کاربران ارائه کند. البته از هفتم تیر ماه نسخه اولیه (تستر) ویندوز ۱۱ تحت برنامه اینسایدر ارائه می‌شود. همان طور که انتظار می‌رود این نسخه ابتدا از طریق کانال توسعه دهندگان به دست کاربران خواهد رسید و پس از آن نوبت به نسخه بتا در تابستان و در نهایت عرضه نسخه پیش نمایش نهایی در پاییز می‌رسد.

در ویندوز ۱۱ لبه‌های پنجره‌ها گرد‌تر شده و آیکون‌های پیش فرض شامل دکمه استارت و دکمه جستجو در مرکز تسکبار به چشم می‌خورند. علاوه بر این حالا خبری از کاشی‌های زنده در منوی استارت نیست و به جای آن آیکون‌های ساده در نظر گرفته شده است. البته اگر علاقه‌ای به محل جدید قرارگیری منوی استارت و دکمه‌های تسکبار ندارید، می‌توانید مانند ویندوز ۱۰ آن‌ها را به سمت چپ منتقل کنید. در این حالت، طراحی آیکون‌ها هم تغییر می‌کند و شبیه ویندوز ۱۰ می‌شود.

از قابلیت‌های جدید امکان چینش ساده‌تر پنجره‌ها است که به سادگی با بردن نشانگر ماوس روی دکمه‌های باز و بسته کردن پنجره‌ها نمایش داده می‌شود. علاوه بر این ژست‌های لمسی جدیدی به سیستم عامل اضافه شده تا کارایی نمایشگرهای لمسی یا تبلت‌ها بهبود پیدا کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
«بسنت» از مذاکره با مقام چینی درباره دیدار ترامپ شی خبر داد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top