تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/04/13 - 18:16
کد خبر: 400824

کمیته امداد به پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور پیوست

با امضای تفاهم‌نامه میان کمیته امداد و سازمان ثبت احوال، کمیته امداد به پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور پیوست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از کمیته امداد، تفاهم‌نامه کمیته امداد و سازمان ثبت احوال برای پیوستن این نهاد به پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور روز یکشنبه با حضور سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد و حمید درخشان‌نیا رئیس سازمان ثبت احوال به امضا رسید.

رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه ۴۰ ساله فعالیت مددکاری در کمیته امداد گفت: کمیته امداد تخصصی‌ترین شبکه مددکاری در کشور را داراست اما برای ارائه خدمات بهتر و با کیفیت، باید به روزرسانی اطلاعات انجام شود.

وی با بیان اینکه سازمان ثبت احوال تنها دستگاهی است که اطلاعات هویتی مردم را به طور کامل در اختیار دارد، افزود: کمیته امداد از ابتدای تاسیس نسبت به پایش اطلاعات جامعه هدف اهتمام داشته و امروز بیش از هر زمانی پایش برخط آمار و اطلاعات مددجویان الزامی است.

بختیاری به ظرفیت‌های سامانه استعلامات الکترونیکی ثبت احوال برای بهبود خدمات کمیته امداد پرداخت و گفت: پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور زمینه بسیار خوبی برای شناسایی نیازمندان و دسترسی به اطلاعات افرادی است که مستحق برخورداری از کمک‌های کمیته امداد هستند.

وی با بیان اینکه ورود به سامانه استعلامات الکترونیکی در رفع برخی مشکلات موردی کمک بسیاری به کمیته امداد خواهد کرد، افزود: امروز کمیته امداد با تبادل تفاهم‌نامه به صورت رسمی به پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور پیوست و تمام ضوابط و ملاحظات کمیته امداد در این سامانه لحاظ شده است.

رئیس سازمان ثبت احوال نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه تاکنون حدود ۲۰۰ دستگاه به پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور متصل شده‌اند و از خدمات این سامانه استفاده می‌کنند، اضافه کرد: اطلاعات هویتی و آمار حیاتی ایرانیان همچون ولادت، ازدواج و فوت در این سامانه ثبت شده و در اختیار کمیته امداد قرار می‌گیرد تا در پایش اطلاعات و شناسایی نیازمندان از آن استفاده کند.

حمید درخشان‌نیا ادامه داد: راستی‌آزمایی اطلاعات در سامانه اطلاعات جمعیتی کشور مقدور است و از این طریق امکان شناسایی افراد نیازمندی که تحت حمایت هیچ نهادی نیستند یا افرادی که به طور همزمان از چند نهاد خدمت دریافت می‌کنند وجود خواهد داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
طرح بستن تنگه هرمز ۱۵ سال پیش به فرمان رهبری تدوین شد
صادرات ۸۰ میلیون بشکه نفت ایران به ارزش ۶ میلیارد دلار
محکومیت اقدام انگلیس در برچسب زنی به نیروهای مدافع ایران اسلامی
کرار نماری به تراکتور پیوست
شنیده شدن صدای چند انفجار در غرب بندرعباس
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان
حکم اعدام دو تروریست داعشی اجرا شد
اظهارات شرم آور یسرائیل کاتس در مورد غزه
دو فروند سوپر نفتکش متخلف فریب خورده، مورد اصابت واقع شدند
توقف کامل حرکت کشتی‌ها در تنگه هرمز
اثر جدید کمال شرف در واکنش به رفتار خصمانه سعودی‌ها
اعتراض به VAR در جام جهانی
آمار استفاده کودکان اروپایی از اینترنت
یمن ذره ای از حقوق و حاکمیت خود کوتاه نمی‌آید
بلاتکلیفی قیمت بلیت پروازهای اربعین
۵ پیشنهاد ایران در اجلاس جهانی حکمرانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶
تمدید دوماهه خدمات رایگان مترو و اتوبوس تهران تصویب شد
اعضای خانواده یک محیط بان هرمزگان در حمله آمریکا به شهادت رسیدند
آسوشیتدپرس از افزایش تلفات آمریکا در جنگ با ایران خبر داد
امضای بی‌ثمر رئیس‌جمهور/ آقای پزشکیان به تعهدی که دادید پاسخ دهید!
انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در شهرستان پاکدشت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top