تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/04/20 - 19:15
کد خبر: 401452

وجود تخلفات بارز در آزمون‌های سمپاد

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور گفت: گزارشی از مدال‌آوران المپیادهای شیمی دریافت کردیم که 16 سؤال از المپیاد ملی شیمی مورد نقد این نخبگان است و 18 سؤال آزمون تیزهوشان، کپی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ ماجرای سؤالات اشتباه در آزمون سمپاد سال 99 و پیگیری خانواده‌ها در این خصوص هنوز به سرانجام نرسیده است که شنیده‌ها حاکیست در آزمون‌های امسال سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، باز هم سؤالات اشتباه و کپی پیست مشاهده شده است.

علی امرایی عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور در این خصوص به خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس اظهار کرد: گزارشی از مدال‌آوران المپیادهای شیمی دریافت کردیم که 16 سؤال از المپیاد ملی شیمی مورد نقد این نخبگان قرار دارد.

وی ادامه داد: سمپاد هم کلید سؤالات را داده است که در آن 5 سؤال را حذف کرده است و پاسخ 2 سؤال را تغییر داده است؛ یعنی در یک آزمون دارای 50 سؤال به تأیید سمپاد 7 سؤال و به تأیید نخبگان و مدال‌آوران شیمی، 16 سؤال اشکال دارد.

امرایی اضافه کرد: این اتفاق باعث تأسف است و نشان از غیرعلمی بودن و غیرکارشناسی بودن طراحی آزمون است.

13 سؤال دارای ایراد در المپیاد اقتصاد و مدیریت

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور تصریح کرد: گزارش دیگری از داوطلبان المپیاد اقتصاد و مدیریت دریافت کردیم که در آن گزارش دریافتی، 13 سؤال از 50 سؤال دارای ایراد بود که طراحی سؤال را خارج از منابع آزمون اعلام کردند.

وی ادامه داد: این موارد به امضای تعداد زیادی از داوطلبان رسیده و به ما اعلام شده است که در حال بررسی نهایی این گزارش به همراه همکاران هستیم.

18 سؤال کپی در آزمون ورودی مدارس سمپاد

امرایی به تخلفات در آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد اشاره کرد و گفت: در آزمون ورودی پایه نهم به دهم سال 1400، تعداد 10 سؤال این آزمون کپی‌ از کتاب‌های موجود در بازار بوده است و در آزمون ورودی به پایه هفتم هم 8 سؤال این آزمون، کپی‌ کتاب‌های موجود در بازار بوده است.

وی ادامه داد: مجموع سؤالات تکراری کپی‌ این دو آزمون در سال گذشته 10 سؤال بود که متأسفانه به 18 سؤال رسیده است.

به رغم اعلام گزارش به سمپاد اما سؤالات کپی دوبرابر شد

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور تصریح کرد: در جلسه حضوری که با مسؤولان سمپاد داشتیم، این موارد را به آنها اعلام کردیم و گزارش را دادیم و قرار بر این بود که رسیدگی انجام دهند و امسال شاهد این موضوعات نباشیم.

وی افزود: متأسفانه تعداد سؤالات کپی و تکراری نه تنها کمتر نشده است بلکه بیشتر شد و هیچ تغییری در آزمون‌های امسال اتفاق نیفتاد بلکه سؤالات تکراری، 2 برابر شد.

تکراری بودن سؤالات آزمون تیزهوشان حتی مؤلف کتاب موجود در بازار را متحیر کرده بود!

امرایی ادامه داد: موضوع تکراری بودن سؤالات آزمون تیزهوشان حتی مؤلف کتاب موجود در بازار را متحیر کرده بود و جالب این است سمپاد هیچ واکنشی نسبت به مصاحبه مؤلف که استفاده 18 سؤال آزمون از کتابش را تأیید کرده بود، نداشت.

وی افزود: سمپاد چرا واکنشی نسبت به طراحی سؤالات از کتاب موجود در بازار نشان نمی‌دهد.

تاکنون هیچگونه موافقتی برای تشکیل جلسه با وزیر اعلام نکردند

عضو کمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور تصریح کرد: ما این مشکلات را به دفتر وزیر آموزش و پرورش اطلاع دادیم و اعلام کردیم که از سر دلسوزی و برای جلوگیری از بی‌اعتبار کردن سمپاد، جلسه‌ای را با خود وزیر برگزار می‌کنیم تا موارد بررسی، متخلفان، مجازات و روند، اصلاح شود اما تاکنون هیچگونه موافقتی برای تشکیل جلسه با وزیر اعلام نکردند و اطلاع ندادند.

وی، وزیر آموزش و پرورش را مخاطب قرار داد و گفت: وزیر آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر فکری به حال سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان کند تا شاهد بی‌اعتبار شدن این مجموعه و شاهد اعتراضات داوطلبان و والدین نباشیم و همچنین دیده‌بان شفافیت و عدالت وظیفه دارد که اعتراضات مردمی را تک به تک بررسی کرد و به مردم و مسؤولان اعلام کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
ادامه بررسی لایحه حمایت از شهروندان تهرانی در جنگ تحمیلی
همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا
کریمی: مشکلی با قلعه‌نویی ندارم اما هفته آینده تکلیفش مشخص می‌شود
هنوز تصمیمی برای ماندن قلعه‌نویی نگرفته‌ایم
تاکید بقائی بر ضرورت اجرای کامل نقشه راه یمن برای پایان‌دادن به رنج مردم این کشور
نخستین مدال تاریخ هاکی «چمنی» ایران و صعود مقتدرانه به جام جهانی
سفارت آلمان در تهران همچنان باز است
اربعین، پیوندی ناگسستنی میان ملت‌های ایران و عراق ایجاد کرده است
تاکید بقائی بر ضرورت راه‌حل عادلانه برای بحران یمن
سردار قاآنی: رفع محاصره ۱۱ ساله یمن، مطالبه‌ای به حق برای مردم مظلوم این کشور است
خطیب‌زاده: جنگ برای آمریکا دستاوردی ندارد و گفت‌وگو بر پایه احترام متقابل بهترین گزینه است
حمله به نفتکش نزدیک سواحل عربستان سعودی
قلعه‌نویی، میهمان جلسه آینده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال
تجدیدعهد اساتید و دانشگاهیان با قائد شهید امّت
مبلغ فردی وام اشتغال برای سال ۱۴۰۵ به حداقل ۴۰۰ میلیون تومان برسد
نحوه تمیز کردن فرش براساس نوع آن
از فرار روغن تا قفل شدن ایرند؛ تاوان سنگین اعتماد به فیلترهای مصرفی بی‌کیفیت
وال استریت ژورنال: موشک‌های ایران روزبه‌روز خطرناک‌تر می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top