تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/04/22 - 19:49
کد خبر: 401662

افزایش شمار جان‌باختگان آتش‌سوزی در بیمارستان «الناصریه» عراق

مرکز بهداشت استان «ذی قار» خبر داد که تعداد افراد جان‌باخته در حادثه آتش‌سوزی بیمارستان «امام حسین (ع)» شهر الناصریه به 92 نفر افزایش یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، یک مرکز نگهداری مبتلایان به کرونا در بیمارستان «امام حسین (ع)» شهر الناصریه واقع در استان «ذی‌قار» در جنوب عراق شامگاه گذشته (دوشنبه) دچار آتش‌سوزی شد.

 

خبرگزاری رسمی عراق (واع) بعدظهر امروز سه‌شنبه به نقل از مرکز بهداشت ذی قار گزارش داد که تعداد افراد جان‌باخته در این حادثه به ۹۲ نفر افزایش یافته است.

خبرگزاری عراق خبر داد که به سندی دست یافته است که از صدور حکم بازداشت متهمان این آتش‌سوزی حکایت دارد.

واع خبر داد که دادگاه استیناف الناصریه حکم بازداشت ۱۳ متهم این آتش‌سوزی را صادر کرده است.

نام «صدام الطویل» مدیر بهداشت این استان در بین افرادی قرار دارد که حکم بازداشت آنان صادر شده است.

این حادثه پس از دو ماه و نیم از حادثه‌ای مشابه در بیمارستان «ابن الخطیب» در بغداد رخ داد که به مرگ ۸۰ نفر منجر شد.

روز گذشته نیز سه‌آتش‌سوزی در بغداد روی داد. آتش سوزی نخست در یک انبار مواد پلاستیکی و اسفنجی در منطقه «عویریج» در جنوب بغداد صورت گرفت.

پس از آن ساختمان یک دادگاه در بغداد دچار آتش سوزی شد که به گفته تیم های آتش نشانی در عراق این آتش سوزی در کتابخانه ساختمان دادگاه بدوی البیاع وابسته به دادگاه استیناف بغداد در منطقه الکرخ روی داد.

آتش‌سوزی سوم هم در ساختمان وزارت بهداشت در پایتخت روی داد که به تخلیه ساختمان اداری این وزارت‌خانه منجر شد.

پس از قربانی شدن شهروندان عراق، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر،   دستور برگزاری نشست فوق‌العاده را صادر کرد.

در این نشست فوق العاده که با حضور شماری از وزرای کابینه، فرماندهان امنیتی و به ریاست الکاظمی برگزار شد، تا دلایل و پیامدهای این آتش‌سوزی مورد بررسی قرار گیرد. در پایان این نشست مجموعه تصمیماتی اتخاذ شد.

«احمد غنی الخفاجی» استانداری ذی‌قار هم طی بیانیه‌ای امروز(سه‌شنبه - ۱۳ ژوئیه) را عزای عمومی اعلام کرد و از تعطیلی عمومی سه روزه در این استان خبر داد.

استاندار ذی قار ضمن دستور به کمیته مذکور برای بازجویی از همه افراد دارای ارتباط اداری و فنی با حادثه آتش‌سوزی بیمارستان امام حسین (ع)، دریافت هرگونه اطلاعاتی درباره عوامل حادثه، خواستار ارائه گزارش نهایی ظرف ۴۸ ساعت از زمان تشکیل کمیته جهت اعلام آن برای افکار عمومی شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top