تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/04/27 - 02:32
کد خبر: 402082

جایزه بزرگ جشنواره فیلم کن به «قهرمان» رسید

جشنواره فیلم کن پس از ۱۱ روز سرانجام امشب شنبه ۲۶ تیر با اهدای نخل طلایی به فیلم «تیتانیوم» ساخته ژولیا دوکورنو به پایان راه رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرآنلاین، هفتاد و چهارمین دوره جشنواره فیلم کن در دوران همه‌گیری و سایه افکندن کرونا بر جهان برگزار شد. دوره پیشین جشنواره به دنبال شیوع گسترده «کووید ۱۹» در جهان، برگزار نشد. 

امسال اصغر فرهادی از ایران با فیلم «قهرمان» در این جشنواره شرکت کرد و به همراه سارینا فرهادی و امیر جدیدی در جشنواره حضور پیدا کرد. محسن تنابنده و فرشته صدرعرفایی هم در فیلم «قهرمان» بازی کرده‌اند.

جایزه بزرگ هیات داوران برای اصغر فرهادی

اصغر فرهادی باز هم از جشنواره فیلم کن دست پر به خانه بر می‌گردد. او این بار جایزه بزرگ جشنواره فیلم کن را با فیلم «قهرمان» به دست آورد. او که پیش از این با «فروشنده» برنده جایزه بهترین فیلمنامه کن شده بود، حالا نگاهش به اسکار و دیگر جوایز بزرگ سینمایی است.

هیات داوری کن هفتاد و چهارم

در هیات داوری هفتاد و چهارمین دوره فیلم کن پنج زن و چهار مرد حضور دارند. میلن فارمر خواننده و ترانه‌سرای فرانسوی، مگی جیلنهال بازیگر سرشناس آمریکایی، ماتی دیاپ فیلمساز فرانسوی سنگالی، جسیکا هاسنر فیلمساز اتریشی و ملانی لوران بازیگر فرانسوی، پنج زن عضو هیات داوری هستند. 

این پنج زن در کنار کلیبر مندوسا فیلیو کارگردان برزیلی، طاهر رحیم بازیگر فرانسوی الجزایری و سونگ‌ کانگ‌ هو بازیگر اهل کره‌جنوبی هیات داوری را به ریاست اسپایک لی تشکیل می‌دهند.

مراسم اهدای جوایز با اهدای جایزه به فیلم‌های کوتاه شروع شد. نخل طلای فیلم کوتاه به فیلم «TIAN XIA WU YA / تمام کلاغ‌های دنیا» ساخته تانگ یی اهدا شد.

دوربین طلایی کن 

دوربین طلایی کن به بهترین فیلم اول اهدا می شود امسال به فیلم «مورینا» ساخته آنتونتا کوشیانوویچ اهدا شد. در این دوره از جشنواره فیلم کن جایزه بخش نوعی نگاه را نیز فیلمی از سینمای روسیه با عنوان «باز کردن مشت‌ها» دریافت کرده بود.

در ادامه مراسم نوبت به اهدای جایزه به مارکو بلوکیو فیلمساز نامدار ایتالیایی رسید. او نخل طلایی افتخاری را برای یک عمر دستاورد هنری در سینما دریافت کرد.

امیر جدیدی جایزه نگرفت

در حالی که پیش‌بینی می شد که امیر جدیدی شانس خوبی برای دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد داشته باشد، این جایزه به کیلب لندری جونز بازیگر «نیترام» اهدا شد. به این ترتیب شهاب حسینی همچنان تنها بازیگر ایرانی برنده جایزه کن باقی ماند. «نیترام» فیلمی از سینمای استرالیا به کارگردانی جاستین کرزل است. 

هیات داوران تصمیم گرفت که جایزه هیات داوری را به دو فیلم «مموریا» و «زانوی احد» اهدا کند. به این ترتیب امسال این جایزه جشنواره فیلم کن دو برنده دارد. 

جایزه بهترین بازیگر زن نیز برای بازی در «بدترین فرد در جهان» به کارگردانی یواخیم تریر به رناته رینسوه اهدا شد. 

«ماشینم را بران» که نزد منتقدان از شانس‌های اصلی دریافت نخل طلای کن بود به جایزه بهترین فیلمنامه بسنده کرد.

فهرست برندگان جوایز جشنواره فیلم کن

نخل طلایی: «تیتانیوم» به کارگردانی ژولیا دوکورنو

نخل طلایی فیلم کوتاه: «تمام کلاغ‌های دنیا» ساخته تانگ یی

دوربین طلایی: «مورینا» ساخته آنتونتا کوشیانوویچ

جایزه بزرگ: اصغر فرهادی برای «قهرمان» و یوهو کوسمانن برای «کوپه شماره شش»

بهترین فیلمنامه: «ماشینم را بران» نوشته ریوسوکه هاماگوچی

بهترین کارگردان: لئو کاراکس برای «آنت»

جایزه هیات داوران: نداف لاپید برای فیلم «زانوی احد» و آپیچاتپونگ ویراستاکول برای فیلم «مموریا»

بهترین بازیگر مرد: کیلب لندری جونز برای بازی در «نیترام»

بهترین بازیگر زن: رناته رینسوه برای بازی در «بدترین فرد در جهان»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سخنرانی به نفع سازش/اگر زدند نزنید!
بازار انرژی دنیا متلاطم‌ترین روزهای تاریخ خود را می‌گذراند
نتانیاهو: حضور نظامی ترکیه در سوریه را هرگز بر نمی‌تابیم
خلیل الحیه: جنایات اشغالگران و قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه محکوم است
روایت رویترز از رایزنی رئیس جدید موساد و الشیبانی
پاکستان کاردار آمریکا را احضار کرد
گریز وزارت بهداشت از اجرای عادلانه قانون برنامه هفتم، کمبود پزشک متخصص آینده کشور را بحرانی می‌کند
محورهای رایزنی وزیران خارجه قطر و عربستان در ریاض
روسیه: امیدواریم وضعیت تنگه هرمز به ​​حالت عادی بازگردد
واکنش ترامپ به حمله هوایی اسرائیل به فرودگاه نظامی در شمال سوریه
دانشگاهیان، روایتگر دینِ عقلانی، علمی و روشمند باشند
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران
بدهی کل آمریکا رکورد زد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
زمان و میزبان دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
زاکانی: تاریخ اشتباهات آمریکا را پاک نمی‌کند
عید بیعت در میدان ولیعصر(عج) برگزار می‌شود
اردوغان: مذاکرات تنها راه برای حل اختلافات بین ایران و آمریکا است
قالیباف: هدف آمریکا چپاول کشورهای خلیج فارس است
اعتراض کم‌سابقه ژاپن به آمریکا درباره دادگاه کیفری بین‌المللی
قالیباف: آمریکا عامل بروز ناامنی و اخلال در مسیر عادی تجارت است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top