تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/04/29 - 11:16
کد خبر: 402347

تفاوت مارمالاد و مربا چیست؟

در مارمالاد‌ ها میوه‌ها را یا ریز می‌کنیم و یا به شکل پوره در قرارمیدهیم. در مارمالاد، بد لیل زمان پخت کوتاه عطر و طعم میوه خیلی خوب درون آن حفظ می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مربا یابه عبارتی لیچار از پخته شدن میوه همراه با شکر تهیه می شود. بطورطبیعی مربا را درون ظرف دربسته بسته بندی ونگهداری می کنند و این قابلیت راداردکه برای مدت زمان طولانی سالم باقی بماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می شود تحت عنوان افزودنی بهره برد.

تفاوت مارمالاد و مربا چیست؟

مارمالاد چیست؟

مارمالاد  گونه ای از فرآورده کنسروی می باشد که ازترکیب میوه و شکر بدست می آید و بطورمعمول ماده ای مثل ژلاتین جهت ژله‌ای شدن ،به آن می افزایند. میان فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد بیشتر به گونه ای از کنسرو گفته می‌شود که از پرتقال یا دیگر مرکبات بدست می آید. جهت تولیدمارمالاد، بطورمعمول میوه خوردشده را باپوست آن طی مدت زمان طولانی پخت می کنند تا پوست و گوشت میوه بطورکامل نرم شود. این مارمالاد‌ها بطورمعمول با نان تست برای صبحانه مصرف می شوند. مارمالاد‌ها بخصوص مارمالاد پرتقالی گونه های خیلی فراوانی دارند.

تفاوت مربا و مارمالاد در چیست؟

بطورمعمول در مراحل تهیه مربا، قطعه های میوه قابل مشاهده را درون شهدی شیرین میبینیم. حال اگر درطول مراحل تهیه، میوه‌ها را بپزند، هم بزنند، وبه ترکیب آب و شکر اضافه کنند و به صورت خمیر ماننددربیاورند، آن زمان است که میتوان گفت به جای مربا، مارمالاد تهیه کرده ایم. به بیانی راحتتر، مارمالاد همان مربای خمیری شکلی می باشد که اصلا قطعه های میوه در آن موجودنمی باشد (میوه‌ها به شکل رنده یا بسیارریز شده می باشند). ولی اساس تهیه مارمالاد هم میوه‌ها می باشند.

روش پخت مارمالاد‌ ها  با مربا متفاوت است. در مارمالاد‌ ها میوه‌ها را یا ریز می‌کنیم و یا به شکل پوره در قرارمیدهیم. در مارمالاد، بد لیل زمان پخت کوتاه عطر و طعم میوه خیلی خوب درون آن حفظ می‌شود. اگر مارمالاد‌هارا با حساسیت و به صورت درست و درون شیشه‌های استریلیزه قرار دهیم می‌شود آن‌ها را طی مدت یک سال در یخچال نگهداری کرد. ولی در تولید مربا قطعه های میوه قابل مشاهده می باشند.

بیشتر عطر و تلخی مارمالاد بدلیل رویه رنگی پوست میوه آن می باشد. جهت ازبین بردن تلخی این رویه میشود آن را همراه یکی دو لیتر آب جوشانده و بعد در دیگ مارمالاد بریزید؛ اما درنظر داشته باشید که مارمالاد فاقد تلخی ممکن است پرشیرین و ملال باشد! شکل ژله‌ای مانند مارمالاد بدلیل انگم یا یکتین می باشد که درون تخم مرکبات و پرده‌هایی که پر‌های میوه را پوشش داده است و در لایه بین این پرده‌ها و گوشت سفید پوست موجودمی باشند.

منبع: khabaronline

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تجاوزات دشمن صهیونیستی به جنوب لبنان مقاومت را نمی‌ترساند/ دوران دفاع مقدس بزرگ‌ترین پشتوانه جبهه مقاومت در مصاف با دشمنان است
همچنان دفاع مقدس
غرب از رقابت در حوزه انرژی می‌ترسد
سرهنگ رحیمی فرمانده انتظامی لاهیجان شد
اعلام ترکیب تیم ملی فوتسال ایران مقابل مراکش
واکنش رسمی وزارت امور خارجه به ادعای تهدید مقامات سابق آمریکا توسط ایران
آخرین خبر از ناپدید شدن دختر وزنه‌بردار ایران در اسپانیا
طرح «من شهردارم» به مدارس می‌رود
دستگیری عاملان قتل یک زن در شب عروسی
رسانه‌ صهیونیستی: حزب‌الله «تله مرگ» برای اسرائیل آماده کرده است
اجرای موفق مانورهای مداری ماهواره چمران ۱
فوری| جواد نکونام استعفا داد
گوگل و مایکروسافت به جان هم افتادند
محسن رضایی: اسرائیل اصلا جرات حمله به ایران را ندارد
اعلام شماره حساب‌های هلال‌احمر برای کمک به غزه، لبنان و یمن
روابط ایران با بانک سرمایه‌گذاری زیر ساخت آسیا تقویت می‌شود
قرارداد ۸۰ میلیاردی مجیدی
صرف سالانه ۱۵ میلیارد دلار واردات محصولات کشاورزی
۳۴۰ نظامی اوکراینی دیگر در یک روز کشته شدند
ساخت۳ بزرگراه در انتهای یادگار، بروجردی و شوشتری
تخفیف در برج میلاد در هفته گردشگری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top