تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/04/29 - 11:16
کد خبر: 402347

تفاوت مارمالاد و مربا چیست؟

در مارمالاد‌ ها میوه‌ها را یا ریز می‌کنیم و یا به شکل پوره در قرارمیدهیم. در مارمالاد، بد لیل زمان پخت کوتاه عطر و طعم میوه خیلی خوب درون آن حفظ می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مربا یابه عبارتی لیچار از پخته شدن میوه همراه با شکر تهیه می شود. بطورطبیعی مربا را درون ظرف دربسته بسته بندی ونگهداری می کنند و این قابلیت راداردکه برای مدت زمان طولانی سالم باقی بماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می شود تحت عنوان افزودنی بهره برد.

تفاوت مارمالاد و مربا چیست؟

مارمالاد چیست؟

مارمالاد  گونه ای از فرآورده کنسروی می باشد که ازترکیب میوه و شکر بدست می آید و بطورمعمول ماده ای مثل ژلاتین جهت ژله‌ای شدن ،به آن می افزایند. میان فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد بیشتر به گونه ای از کنسرو گفته می‌شود که از پرتقال یا دیگر مرکبات بدست می آید. جهت تولیدمارمالاد، بطورمعمول میوه خوردشده را باپوست آن طی مدت زمان طولانی پخت می کنند تا پوست و گوشت میوه بطورکامل نرم شود. این مارمالاد‌ها بطورمعمول با نان تست برای صبحانه مصرف می شوند. مارمالاد‌ها بخصوص مارمالاد پرتقالی گونه های خیلی فراوانی دارند.

تفاوت مربا و مارمالاد در چیست؟

بطورمعمول در مراحل تهیه مربا، قطعه های میوه قابل مشاهده را درون شهدی شیرین میبینیم. حال اگر درطول مراحل تهیه، میوه‌ها را بپزند، هم بزنند، وبه ترکیب آب و شکر اضافه کنند و به صورت خمیر ماننددربیاورند، آن زمان است که میتوان گفت به جای مربا، مارمالاد تهیه کرده ایم. به بیانی راحتتر، مارمالاد همان مربای خمیری شکلی می باشد که اصلا قطعه های میوه در آن موجودنمی باشد (میوه‌ها به شکل رنده یا بسیارریز شده می باشند). ولی اساس تهیه مارمالاد هم میوه‌ها می باشند.

روش پخت مارمالاد‌ ها  با مربا متفاوت است. در مارمالاد‌ ها میوه‌ها را یا ریز می‌کنیم و یا به شکل پوره در قرارمیدهیم. در مارمالاد، بد لیل زمان پخت کوتاه عطر و طعم میوه خیلی خوب درون آن حفظ می‌شود. اگر مارمالاد‌هارا با حساسیت و به صورت درست و درون شیشه‌های استریلیزه قرار دهیم می‌شود آن‌ها را طی مدت یک سال در یخچال نگهداری کرد. ولی در تولید مربا قطعه های میوه قابل مشاهده می باشند.

بیشتر عطر و تلخی مارمالاد بدلیل رویه رنگی پوست میوه آن می باشد. جهت ازبین بردن تلخی این رویه میشود آن را همراه یکی دو لیتر آب جوشانده و بعد در دیگ مارمالاد بریزید؛ اما درنظر داشته باشید که مارمالاد فاقد تلخی ممکن است پرشیرین و ملال باشد! شکل ژله‌ای مانند مارمالاد بدلیل انگم یا یکتین می باشد که درون تخم مرکبات و پرده‌هایی که پر‌های میوه را پوشش داده است و در لایه بین این پرده‌ها و گوشت سفید پوست موجودمی باشند.

منبع: khabaronline

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
رستمی: ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
اعتراف تازه رسانه‌های رسمی رژیم صهیونیستی درباره حمله ایران
۵ تکنیک [تست شده] برای تمیز کردن کیف چرم طبیعی و مصنوعی
سرمربی پرسپولیس جایگزین حمید مطهری در تیم ملی ؟
معلم‌های سلبریتی که نمی‌شناسید! +فیلم
کلاهبرداری اینترنتی خودش را خواننده سرشناس جا زد
دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع
حادثه در ایستگاه راه‌آهن اهواز/ ۴ نفر مصدوم شدند
واکنش وزیر کشور به گزارش ادعایی درباره مرگ نیکا شاکرمی
افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد
اعلام جرم دادستانی علیه برخی فعالان رسانه‌ای درباره پرونده نیکا شاکرمی + جزئیات
دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب +عکس
جزییاتی جدید از پرونده بابک زنجانی
بسته ویژه اینترنت رایگان برای معلمان
واکنش رهبرانقلاب به خیزش دانشجویی در جهان +فیلم
یحیی گل‌محمدی رفت تا فصل بعد؟
رهبر انقلاب: الگوهای جامعه معلمین باید به‌ عنوان قهرمان معرفی شوند +فیلم
۷ جاذبه دیدنی که شما را به سبزوار می‌کشاند
تنها مرکز چاپ نمایشگاهی در تهران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top