تاریخ انتشار: 24 آذر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 4032

تذکر جالب رسایی به محتمشی پور

نماینده تهران با انتقاد از قرار گرفتن مجله‌ای در کازیه نمایندگان که در آن موضع نادرستی نسبت به فلسطین اتخاذ شده است و با دفاع از آرمان فلسطین گفت: آقای محتشمی چرا با دستی که در راه فلسطین قطع شده به گوش فلسطینی‌ها سیلی می‌زنید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، حمید رسایی نماینده تهران در جلسه علنی امروز سه‌شنبه مجلس در تذکری آیین نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس اظهار داشت: امروز در کازیه نمایندگان مجلس مجله‌ای قرارداده شده که مربوط به کمیته دانشجویی دبیرخانه حمایت از فلسطین مجلس شورای اسلامی است یعنی مطالب این نشریه به عنوان مواضع مجلس به حساب می‌آید.

رسایی خاطرنشان کرد: در بخشهای مختلف این نشریه که به وسیله رئیس کمیته آن نوشته شده است تاکید شده که دغدغه اصلی مردم و دانشجویان ایران مسئله فلسطین نیست و حتی سوالاتی را در این نشریه به عنوان سوال اصلی مردم ایران مطرح کرده که از جمله آن می‌توان به این موارد اشاره کرد که چرا باید از کسانی دفاع کنیم که خودشان سرزمین خود را به صهیونیست‌ها فروخته‌اند مگر نه اینکه ما شیعه‌ایم و دفاع از سنی‌ها چه مبنایی دارد.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به دیگر مطالب این نشریه گفت: در متن این نشریه آمده است که توده‌های دانشجویی ما نسبت به فجایع اتفاق افتاده فلسطین بی‌تفاوت شده‌اند.

وی ادامه داد:‌این مواضع، مواضع ملت ایران نیست و نشانه آن هم همین نمایندگان مجلس است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: این سخنان گفته یک طیف اقلیت در جامعه است که چنین تفکراتی دارند و اینها آدمهایی شکست خورده و ورشکسته هستند که از مواضع گذشته خود برگشته‌اند.

رسایی خطاب به رئیس مجلس ابوترابی فرد رئیس بخشی از جلسه علنی امروز اظهار داشت: در این نشریه نسبت به شعار «نه غزه نه لبنان، جانم فدای ایران » هیچ موضعی گرفته نشده است.

وی یادآور شد: آقای محتشمی چرا با دستی که در راه فلسطین قطع شده به گوش فلسطینی‌ها سیلی می‌زنید.

وی تاکید کرد: رئیس مجلس باید نسبت به این موضوع واکنش نشان دهد چرا که این نشریه با پول مجلس و بیت المال تهیه و منتشر شده است.

ابوترابی فرد در پاسخ به تذکر وی گفت: مناسب بود که این موضوع در صحن مجلس قرائت نمی‌شد و مجلس خودش اقدامات صحیح را در این راستا انجام می‌داد.

این پاسخ ابوترابی با واکنش اعتراض کوچک زاده نماینده تهران مواجه شد که فریاد می‌زد لطف کنید بفرمایید که این تذکر وارد است یا نه. پس از این رسایی با برداشتن نسخه‌ای از نشریه مذکور به جایگاه هیات رئیسه رفت و مطلب مورد نظرش را با ابوترابی فرد در میان گذاشت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top