تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/05/11 - 11:48
کد خبر: 403549

رتبه دوم کنکور ریاضی: با خودم رقابت می‌کنم

رتبه دوم کنکور سراسری در رشته ریاضی رقیب اصلی خودش را محمدشایان شعبانی می داند و معتقد است با تلاش و پشتکار مضاعف، هر ناشدنی ممکن می شود فقط کافی است خود انسان اراده آن را داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا،  "محمدشایان شعبانی" دانش آموز رفسنجانی که موفق به کسب رتبه دوم کنکور سراسری در رشته ریاضی شد، اظهار کرد: برای کسب این رتبه خیلی تلاش کردم و صبح تا شب درس می خواندم، البته احتمال کسب رتبه را می دادم اما اینکه این رتبه را کسب کنم فکر نمی کردم، در مجموع در یکسال گذشته فقط درس می خواندم و به چیز دیگری فکر نمی کردم.

وی با بیان اینکه احساس خاصی نسبت به کسب این رتبه ندارد، افزود: نه اینکه رتبه کم اهمیت باشد اما مهم برای من این است که به دانشگاه راه یافتم و ادامه تحصیلات را دنبال کنم و به شخصه خیلی به رتبه اهمیت نمی دهم.

شعبانی دانشگاه صنعتی شریف را انتخاب خود برای ادامه تحصیلات دانشگاهی عنوان کرد و گفت: در خصوص رشته هنوز تصمیمی نگرفته ام و اینکه کدام رشته را انتخاب کنم هنوز مشخص نیست.

گفتنی است: برادر محمدشایان در رشته مکانیک دانشگاه صنعتی شریف تحصیل می کند و در پاسخ به اینکه همین رشته را انتخاب می کند، این موضوع را رد کرد.

این دانش آموز رفسنجانی بر این نکته تأکید کرد که من با خودم رقابت می‌کنم و هدفم این است که در هر آزمون، نسبت به آزمون قبلی پیشرفت داشته باشم. من برای پیشرفت خودم می جنگم و کاری به دیگران ندارم. متاسفانه فرهنگ بدی بین والدین جا افتاده که ببینند فرزند فلانی چه رتبه ای کسب کرده یا چه دانشگاهی قبول شده، از دیدگاه من هر کسی استعدادهای خاص خود را دارد و اصلا نمی توان کسی را با کسی مقایسه کرد.

شعبانی که در مقاطع دهم و یازدهم در مدرسه تیزهوشان تحصیل کرده، نوع مدرسه را در پیشرفت دانش آموزان بی اثر دانسته و اظهار کرد: ممکن است جو دانش آموزان مدرسه تاثیرگذار باشند اما اینکه محیط مدرسه اینقدر تاثیرگذار باشد که پیشرفت یا عدم پیشرفت تحصیلی دانش آموزی به مدرسه باشد اینطور نیست چرا که قضیه کنکور متفاوت است.

وی با بیان اینکه خودم را فردی نخبه نمی دانم، افزود: چرا باید خودم را بالا ببرم، مگر یک رتبه چه اهمیت و فایده ای دارد که بخواهم با این رتبه خودم را نخبه بنامم

رتبه دوم کنکور سراسری در رشته ریاضی در پاسخ به این سوال که چقدر اهل فضای مجازی است، گفت: اصلا اهل فضای مجازی نبودم حداقل در یک سال گذشته اینطور بود.

شعبانی با بیان اینکه از هیچ کلاس آمادگی کنکور استفاده نکرده است، یادآور شد: از کتابهای کمک آموزشی بهره گرفتم اما اینکه کلاس رفته باشم خیر.

این دانش آموز رفسنجانی در پایان این توصیه را به دانش آموزان کرد که اگر اراده داشته باشند هر ناشدنی، شدنی خواهد بود البته نه اینکه فقط در حد حرف باشد بلکه باید در عمل اثبات کنند و دست از تلاش برندارد حتی اگر در آزمونی شکست بخورند، مهم این است فقط تلاش خود را تداوم ببخشند در این صورت است که حتما نتیجه هم خواهند گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیح سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه‌های کنکور
مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
مردم بنزین نمیخورند! اما شما سفره مردم را بلعیده‌اید!
حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان
وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد
پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
پرونده کنکور ۱۴۰۵ بسته شد
انفجار در یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های روسیه
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top