تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/05/18 - 14:53
کد خبر: 404370

دلایل تن دادن افراد به ازدواج سفید چیست؟

فیاض گفت: ازدواج سفید بنیان و تعهدات قوی ندارد و ازدواج زودگذر و سطحی است. این نوع ازدواج به افراد اطمینان نمی‌دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ایراندخت فیاض عضو کمیسیون مشورتی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و استاد دانشگاه علامه طباطبایی درباره ازدواج گفت: ازدواج بزرگترین سرمایه‌گذاری معنوی، اقتصادی و اخلاقی انسان است. شاید هیچ مواردی به اندازه این سرمایه گذاری اهمیت نداشته باشد. باید در ازدواج دقت‌های خاصی را انجام داد.

وی در ادامه بیان کرد: بهترین کار این است که سرمایه گذاری در یک جای مناسبی انجام گیرد. بزرگترین و ارزشمندترین سرمایه هرکسی انرژی روانی و روحی است که می‌خواهد برای هر کاری بگذارد و برای ازدواج همه وجود خود و همه هستی معنوی، اخلاقی و عاطفی را تقدیم کند؛ بنابراین باید انسان خاطر جمع باشد که سرمایه‌اش هدر نمی‌رود و اطمینان خاطر روی این سرمایه‌گذاری انجام شود.

فیاض ضمن  اظهار تأسف از مرسوم شدن ازدواج‌هایی با عنوان ازدواج سفید، گفت: این نوع ازدواج بنیان و تعهدات قوی ندارد و ازدواج زودگذر و سطحی است. این ازدواج به افراد اطمینان نمی‌دهد. تعلق خاطر قلبی و عمیق و احساس امنیت روانی خوبی برای طرفین ایجاد نمی‌کند.

وی ادامه داد: ازدواج سفید باعث می‌شود، فرد همواره شناور باشد، زیرا که نمی‌داند زوجی که با آن زندگی می‌کند به او وفادار است یا خیر. این ازدواج، چون نمی‌دانند طرف مقابل برای خود است یا خیر، نمی‌تواند برای آینده پیش بینی‌های لازم را انجام دهد.

عضو کمیسیون مشورتی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ازدواج با بنیان اساسی برنامه آینده زندگی مشخص است. ازدواج می‌تواند سرمایه گذاری آینده زندگی را پیش بینی کند، زمانی که ازدواج با بنیان‌های اساسی صورت نمی‌گیرد می‌بینیم که جوان در سن مثلا ۳۵ سالگی رسیده، ولی در نقطه صفر است. یک حرکت دوندگی شدید پرسرعت طرد میلی دارد که بعد از آن همه دوندگی باز می‌بیند سر جای اول خودش است.

وی خاطرنشان کرد: ازدواج‌های موقت یا ازدواج‌های سفید نوع هدفمندی، امنیت روانی زندگی، برنامه ریزی و آرامش خاطر را از بین می‌برد. این گونه افراد که در ازدواج موقت یا ازدوج سفید به سر می‌برند، مدام خودشان را توجیه می‌کنند که زندگی خوبی دارند.

فیاض تصریح کرد: خوب بودن این ازدواج برای افراد این است که در زندگی مسئولیت و تعهدی ندارند. در ازدواج‌های ناپایدار جوانان انرژی‌های عاطفی، روانی و اخلاقی خودشان را در یک جایی سرمایه گذاری می‌کنند که با وزش باد ضعیفی از بین می‌رود.

وی در ادامه افزود: با تمام گرفتاری‌هایی که در زندگی متاهلی وجود دارد، ولی این اطمینان را به فرد می‌دهد که طرفین قلبا یکدیگر رامی خواهند و هدف و برنامه مشترکی در زندگی دارند. زمانی که زوجین به هدف‌هایی که در زندگی مشترک تعیین می‌کنند، می‌رسند احساس لذت و آرامش به آن‌ها دست می‌دهد حتی اگر برای رسیدن به آن سختی ها، تلاش‌ها و دشواری عای زیادی را متحمل شده باشند.

فیاض تاکید کرد: زوجین باید توکل به خدا و برکت را در وجود خودشان پرورش دهند. متاسفانه در نظام تربیتی در سطح اولیه و نظام فرهنگی در سطح بعدی ضعیف عمل کرده‌ایم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top